Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi gün transferin canımSenin doktorun belki hemen transfer yapmayı düşünmüyordur ondan vermemiştir.Benim doktor hemen transfer yapmayı düşünüyor o yüzden her ihtimale karşı enfeksiyon vs antibiyotik verdi ve progestan başladı .3.gün transfer düşünüyorum dedi ama o an narkoz kafasındaydım sadece hııımmm dedim
Ogün gittiğimde de işlemler sırasında dediğin gibi ilgi alaka çok yüksek belki bir daha ki tercihimde Eray beye gidebilirim, ya oradaki mevzu şu belirtisiz kovit olan hastalar var bana da test yapmasalar eminim olurdu opu yani ama dediğim gibi bende nasip böyle imiş napalmNormal diyor bu kadar olur diyor bakalım .Dün akşam da kan verdim herhangi bir sıkıntı yok sonuçları yolladım .Bu arada Okan’da ilgi alaka beklediğimin çok üstündeydi genelde olumsuz yorumlar duymuştum .Odalar falan da gayet ferahtı.Senin doktorun da orayla çalışıyor ya bir de aslnda düşününce covid almamaları da güzel bir şey seninki çok talihsizlik o ayrı ama diğer hastalar çalışanların sağlığı için ortak kullanılan yerler sonuçta bu kadar özeni beklemiyordum açıkçası
Vayyy çok güzel çok mutlu oldum sonucun çok iyi 9. Güne göre Allah'ım inşallah kucağına almanı da nasip eder darısı da bizlerin başınaaArkadaşlar bugün transferin 9. Günüydü test yaptırdım sonuç 184.85 çıktı. Cumartesi değerler yukselecek mı diye kontrol testi istediler... Rabbim hepimizin sağlıklı hayırlı evlatlar sahibi olmamızı nasip eder
Amin hepimizin emekleri meyvesini versin inşallahVayyy çok güzel çok mutlu oldum sonucun çok iyi 9. Güne göre Allah'ım inşallah kucağına almanı da nasip eder darısı da bizlerin başınaa
Canım bende salı oldum ama hala ara ara belime ağrı vuruyor vs çok normal bunlar orada bir işlem yapıldı. hatta benden şu an akıntı geliyor şeffaf ama arada kan var çok hafif renkte. bana bunlar normal dedi antibiyotik vs zaten korur orayı sonuçta açık ve mikrop kapmaya çok müsait. sen ilaçlarını kullan bence gerisini çok düşünüp kendini kasma. ben en çok tuvalet konusunda sıkıntı yaşıyorum kabız olma dediler ama çok zor benim için. bakalım ne olacak. birde bu karından progestan dex verdi bana acayip uykum geliyor gece yapıyorum ben bayılıyorum direk sende de öyle mi?Ne güzel Amin inşallah Benim hala sancılarım devam ediyor bu şekilde de transfer olmak ne kadar sağlıklı bilemiyorum
bu arada bende nasipse cumartesi transfer olacağım aynı zamanda olacağız..düşününce kalbim küt küt atıyor:) sen de istanbulda mısın?Senin doktorun belki hemen transfer yapmayı düşünmüyordur ondan vermemiştir.Benim doktor hemen transfer yapmayı düşünüyor o yüzden her ihtimale karşı enfeksiyon vs antibiyotik verdi ve progestan başladı .3.gün transfer düşünüyorum dedi ama o an narkoz kafasındaydım sadece hııımmm dedim
Cumartesi dedi ama şu an bilemiyorum henüz embriyolarla ilgili bir haber yok oldu mu olmadı mıHangi gün transferin canım
Kesinlikle belirtisiz olduğunda her yerde geçerli test olmadan her şey oluyor ama bile bile de alsalar diğer hastalar ortalığı yıkar Bakalım sürecin devamı nasıl olacak Eray bey tam kolumdan narkozu verirken “Her şey çok güzel olacak “ dedi ama bilemiyorum o ara uyumuşumOgün gittiğimde de işlemler sırasında dediğin gibi ilgi alaka çok yüksek belki bir daha ki tercihimde Eray beye gidebilirim, ya oradaki mevzu şu belirtisiz kovit olan hastalar var bana da test yapmasalar eminim olurdu opu yani ama dediğim gibi bende nasip böyle imiş napalm
Yaaa süperrr çok mutlu oldum sizin adınıza maşallah da diyelim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızVayyy çok güzel çok mutlu oldum sonucun çok iyi 9. Güne göre Allah'ım inşallah kucağına almanı da nasip eder darısı da bizlerin başınaa
Ben Sakarya’dayım ama İstanbul’a gidiyorum transfer için de Sizin de taze transfer mibu arada bende nasipse cumartesi transfer olacağım aynı zamanda olacağız..düşününce kalbim küt küt atıyor:) sen de istanbulda mısın?
Arkadaşlar bugün transferin 9. Günüydü test yaptırdım sonuç 184.85 çıktı. Cumartesi değerler yukselecek mı diye kontrol testi istediler... Rabbim hepimizin sağlıklı hayırlı evlatlar sahibi olmamızı nasip eder
Hayırlı olsun çok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniArkadaşlar bugün transferin 9. Günüydü test yaptırdım sonuç 184.85 çıktı. Cumartesi değerler yukselecek mı diye kontrol testi istediler... Rabbim hepimizin sağlıklı hayırlı evlatlar sahibi olmamızı nasip eder
Çok teşekkür ederim allahım hepimizin emeklerinin meyvesini almamızı nasip etsinHayırlı olsun çok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Yaaa çok güzel:) evet benimde taze olacak inşallah bakalım bugün daha aramadılar kaç tane kaldı ettiBen Sakarya’dayım ama İstanbul’a gidiyorum transfer için de Sizin de taze transfer mi
Ben kabız oldum çok fenayım hem de bana böyle bir şey de dememişlerdi o da sancıyı arttırıyorCanım bende salı oldum ama hala ara ara belime ağrı vuruyor vs çok normal bunlar orada bir işlem yapıldı. hatta benden şu an akıntı geliyor şeffaf ama arada kan var çok hafif renkte. bana bunlar normal dedi antibiyotik vs zaten korur orayı sonuçta açık ve mikrop kapmaya çok müsait. sen ilaçlarını kullan bence gerisini çok düşünüp kendini kasma. ben en çok tuvalet konusunda sıkıntı yaşıyorum kabız olma dediler ama çok zor benim için. bakalım ne olacak. birde bu karından progestan dex verdi bana acayip uykum geliyor gece yapıyorum ben bayılıyorum direk sende de öyle mi?
Beni de henüz aramadılar arayacak demişti dün hemşire embriyologlar bilgi verecek dediler ama umarım ararlar bir an önce şu an derdim kabızlıkYaaa çok güzel:) evet benimde taze olacak inşallah bakalım bugün daha aramadılar kaç tane kaldı etti
Duphalac diye bir ilaç var onu kullanmayı önermişlerdi kabızlık sorununa... kürü incir ve kayısıyı ac karninanyiyip üzerine sıcak bir içecek ile rahatlayabilirsin... Çok zor olur ben de çektim o kabızlık sorununu.Ben kabız oldum çok fenayım hem de bana böyle bir şey de dememişlerdi o da sancıyı arttırıyor