Umarım sonunda kucağınıza almak nasip olurSebebi belli olmayan infertilite dediler. Benim de esimin de tüm tahlilleri sorunsuzdu 3 gebeliğinin 3u de kalp durmasıyla sonuçlandı o sebep ile pgt istedik. Bizde embriyo başına 1700tl+250 euro ödedik. Iki embriyomuz 5aa idi biri 4aa son anda karar verdik gondermeye 3 embriyo gönderdik biri sağlıklı geldi. Meğer embriyolarimizda monozomi 21 ve 22 görünüyormuş erken düşük o sebeple oluyormuş... eşimle ikimizde genetik tahlili yaptirmistik bir sorun yoktu. Velhasıl 14 senedir doktorlar bir sorun bulamadan denek olarak kullandı bizineyse sağlıklı çıkan embriyoyu transfer ettiler yarın bakacağız 14 senelik hasretimiz son bulacak mı? Aa bu arada transfer edilen sağlıklı embriyomuz da son anda karar verdiğimiz 4aa olan embriyomuz rabbim sağlık versin inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder
Bana verdi. Her seferinde veriyorlar zaten. Sana niye vermedi ki. Yarın söyle. Ama Alman lazım.Kızlar opudan sonra doktor size antibiyotik verdi mi?bana vermedi de.az önce antibiyotik kullananlar gördüm yazışmalarda
üzerinden 1 hafta geçti zaten bi sıkıntım da olmadı.gerek görmemiş olabilirBana verdi. Her seferinde veriyorlar zaten. Sana niye vermedi ki. Yarın söyle. Ama Alman lazım.
Pardon canım bir hafta olduğunu unutmuşum. Enfeksiyona karşı veriyorlar. Sıkıntın olmaması büyük şans benceüzerinden 1 hafta geçti zaten bi sıkıntım da olmadı.gerek görmemiş olabilir
Antibiyotik de bana çok gerekli gibi gelmedi sonuçta opu sonrası 3. Veya 5. Gün transfer yapılanlar var.antibiyotik kullanırken veya etkisi sürerken nasıl transfer yapılacak.Pardon canım bir hafta olduğunu unutmuşum. Enfeksiyona karşı veriyorlar. Sıkıntın olmaması büyük şans bence
Hadi sonucu da aynı şekilde pozitif olsun paylaşın bizimle,dualarım sizinleŞaka gibi en başlarda okurken bu yazıyı ben mi yazdım dedim birebir aynı şeyleri yaşamışız tabi biz henüz mutlu sona ulaşamadık 7 gün sonra belli olucak sonucum ama okuyunca dayanamayıp yazdım :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim sizin adınıza
Bende diğerlerinde taze olmuştum. Hep opu akşamı içiyordum transfer gününe kadar.Antibiyotik de bana çok gerekli gibi gelmedi sonuçta opu sonrası 3. Veya 5. Gün transfer yapılanlar var.antibiyotik kullanırken veya etkisi sürerken nasıl transfer yapılacak.
Bende de aynı ya belirti var mıherkese merhaba bende bu zorlu süreci bekleyenlerdenim 10 subatta transferim oldu günler gecmek bilmiyor
hafif kask ağrılarım var onun dışında pek biseym yok cok erken sanrm belirti icin sende var mı bi degisiklikBende de aynı ya belirti var mı
Midemde bi tuhaflık var bide gaz var inanılmazhafif kask ağrılarım var onun dışında pek biseym yok cok erken sanrm belirti icin sende var mı bi degisiklik
bana verdi canım 3günlükKızlar opudan sonra doktor size antibiyotik verdi mi?bana vermedi de.az önce antibiyotik kullananlar gördüm yazışmalarda
Ne güzelBen zaten tek yumurta ikiziyim biliyor musunAllah ım bir tane verisn sağlıklı versin çoğul istemiyor um ben yaa kafayı yerim heralde bide ille herşeyi ben yapıcam kafasında takıntılı biriyim biraz çok zorlanırım inşallah peş peşe bir birimize güzel haber vericez inanıyorum ben büyük olanlarım çatlamış 2 tane mi 3 tane mi ne
Senin doktorun belki hemen transfer yapmayı düşünmüyordur ondan vermemiştir.Benim doktor hemen transfer yapmayı düşünüyor o yüzden her ihtimale karşı enfeksiyon vs antibiyotik verdi ve progestan başladı .3.gün transfer düşünüyorum dedi ama o an narkoz kafasındaydım sadece hııımmm dedimKızlar opudan sonra doktor size antibiyotik verdi mi?bana vermedi de.az önce antibiyotik kullananlar gördüm yazışmalarda
Ayağının altına sıcak su torbası falan koy yada sıcak havlu, doktorun asistanına yaz bakalım ne dicekNe güzelAmin inşallah Benim hala sancılarım devam ediyor bu şekilde de transfer olmak ne kadar sağlıklı bilemiyorum
Normal diyor bu kadar olur diyor bakalım .Dün akşam da kan verdim herhangi bir sıkıntı yok sonuçları yolladım .Bu arada Okan’da ilgi alaka beklediğimin çok üstündeydi genelde olumsuz yorumlar duymuştum .Odalar falan da gayet ferahtı.Senin doktorun da orayla çalışıyor ya bir de aslnda düşününce covid almamaları da güzel bir şey seninki çok talihsizlik o ayrı ama diğer hastalar çalışanların sağlığı için ortak kullanılan yerler sonuçta bu kadar özeni beklemiyordum açıkçasıAyağının altına sıcak su torbası falan koy yada sıcak havlu, doktorun asistanına yaz bakalım ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?