ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Umarım sonunda kucağınıza almak nasip olur

Ya canım benim rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin ne diyim seninde baya zormuş geçindiğin süreçler ücretlerde baya bi maliyetliymiş ne diyim bizimde 3. Denememiz bakalım bende cuma günü yaparım diyorum 8. Gün oluyor ama varsa zaten çıkarsada kısmet değilmiş deriz elden bişey gelmiyor yarın sabah erkenden test ver ve bizide bilgilendir merak ederiz seni ve tüm dualarımız seninle inş kucağınada almak nasip olur

Pardon canım bir hafta olduğunu unutmuşum. Enfeksiyona karşı veriyorlar. Sıkıntın olmaması büyük şans bence
Antibiyotik de bana çok gerekli gibi gelmedi sonuçta opu sonrası 3. Veya 5. Gün transfer yapılanlar var.antibiyotik kullanırken veya etkisi sürerken nasıl transfer yapılacak.

Hadi sonucu da aynı şekilde pozitif olsun paylaşın bizimle,dualarım sizinle lekelenmem bitmedi benim de Şuan biraz tedirginim.

Antibiyotik de bana çok gerekli gibi gelmedi sonuçta opu sonrası 3. Veya 5. Gün transfer yapılanlar var.antibiyotik kullanırken veya etkisi sürerken nasıl transfer yapılacak.
Bende diğerlerinde taze olmuştum. Hep opu akşamı içiyordum transfer gününe kadar.

Bende adet olsam da artık gitsem doktora diye sabırsızlanıyorum.daha 4-5 gün onu bekle sonra git transfer için 10-15 gün bekle sonra birde test için bekle ohooooo bekle de bekle vakit geçmiyor bir türlü.inşallah kist falan oluşmamıştır da birde 1 ay öyle bi kayıp olmaz.transfer olanlar nekadar şanslı artık son düzlüktesiniz birde doktorunuz tutma ihtimalini söyledi mi?bana tüp bebekle yüzde 50 dedi.arkadaşıma 3 kere tüp bebek yapıldı hepsi tuttu 2 düşük oldu sonuncusu doğdu.böyle bakınca tutma ihtimali sanki ihtimal yüzde 50 den de yüksek gibi.insan iyice heyecan yapıyor

Ne güzel Amin inşallah Benim hala sancılarım devam ediyor bu şekilde de transfer olmak ne kadar sağlıklı bilemiyorum

Günbaydın kızlar bugün test yapacak arkadaşlarımız vardı inş güzel değerleri çıkar bizde burda dua ediyoruz hepimiz için

Kızlar opudan sonra doktor size antibiyotik verdi mi?bana vermedi de.az önce antibiyotik kullananlar gördüm yazışmalarda
Senin doktorun belki hemen transfer yapmayı düşünmüyordur ondan vermemiştir.Benim doktor hemen transfer yapmayı düşünüyor o yüzden her ihtimale karşı enfeksiyon vs antibiyotik verdi ve progestan başladı .3.gün transfer düşünüyorum dedi ama o an narkoz kafasındaydım sadece hııımmm dedim

Ne güzel Amin inşallah Benim hala sancılarım devam ediyor bu şekilde de transfer olmak ne kadar sağlıklı bilemiyorum
Ayağının altına sıcak su torbası falan koy yada sıcak havlu, doktorun asistanına yaz bakalım ne dicek

Ayağının altına sıcak su torbası falan koy yada sıcak havlu, doktorun asistanına yaz bakalım ne dicek
Normal diyor bu kadar olur diyor bakalım .Dün akşam da kan verdim herhangi bir sıkıntı yok sonuçları yolladım .Bu arada Okan’da ilgi alaka beklediğimin çok üstündeydi genelde olumsuz yorumlar duymuştum .Odalar falan da gayet ferahtı.Senin doktorun da orayla çalışıyor ya bir de aslnda düşününce covid almamaları da güzel bir şey seninki çok talihsizlik o ayrı ama diğer hastalar çalışanların sağlığı için ortak kullanılan yerler sonuçta bu kadar özeni beklemiyordum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…