Aynen dediğin gibi oluyor bir sayfada yumurtlamadan sonraki 3 günü de değerlendirin yazmışlar , eee haliyle bir iki gün ara veriliyor. Demek ki doktorun dediğine göre çatlama günü önemli , her şeyi yanlış öğreniyoruz sonra hayal kırıklığı oluyo tabi :))
hayıt bende kulanıyorum canım, hayıt kıst olusumunu onler dye bılıyorum yumurta saglıgı ıcınde faydalıKızlar ben bu ay hayıt içmeye başladım adet döneminde iki üç kez sol kasığımda ani batma oldu daha ben daha önce çikolata kisti ameliyatı olmuştum kist tekrarladı acaba kiste mi bir etkisi oluyor
ayy hadi inşallah gecen ay sogan kuru denedim bu ayda ovulasyon takıbi yapıyorum bakalım bat 12 subatHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Evet canım kist oluşumunu engelliyor bu ay başladım acaba var olan kisti küçültüyor mu ondan böyle kramp tarzı bir şey oluyor :)hayıt bende kulanıyorum canım, hayıt kıst olusumunu onler dye bılıyorum yumurta saglıgı ıcınde faydalı
valla canım sogan kuru cok ıyı diyolar bende kullaandım gecen ay yumurtayı guclendirip rahmi temizliyormusKizlar gecen ay stres sebebiyle sanirim yumurtlama gormedim bu ayda gormezsem diye tedirginim acikcasi yumurtlama olmasi icin yapilmasi gereken bildiginiz birsey var midir
yaptığında haber ver mutlaka belki habersiz yine aynı gün yaparız gerçi ne olacak bizim bu sabırsız halimizTestimiz bile aynı artımedolsun en azından hevesimizi aldık bacım şimdi dizimizi kırıp batı bekleyebiliriz (ben dayanamam yine muhtemelen bata bikaç gün kala erken gebelik yaparım )
Kuzum avokado ye faydası oluyor ben ari sütü kullanıyorum bir deKizlar gecen ay stres sebebiyle sanirim yumurtlama gormedim bu ayda gormezsem diye tedirginim acikcasi yumurtlama olmasi icin yapilmasi gereken bildiginiz birsey var midir
benımde dun keskın bır agrım oldu umarım yumurtam buyıuyordur :)Evet canım kist oluşumunu engelliyor bu ay başladım acaba var olan kisti küçültüyor mu ondan böyle kramp tarzı bir şey oluyor :)
Çizgi çıkmış canım hemen çıktıysa maksimum 5 di icinde kuruma değildir bekletip baktiysan kuruma olabilir yanıltabilir seniKızlar 21 ocakta yumurtlama gördüm. Normalde düzensiz adetlerim ama bu ay erken yumurtladim. 14 gün üstüne koyulunca adet olarak hesaplanıyor değil mi. Bir de test yaptım 2 gündür predictor early ile üstteki dün alttaki bugün yaptığım test lütfen yorumlar mısınız. Kuruma çizgisi mi yoksa testin kendi çizgisi mi yoksa hamilelik olabilir mi
Gecen ay prolaktinim yukseldi sanirim gogus hassasiyetim hic gecmedi ondan elim hep gidiyor yine agrim olur mu diye bir tedirginimKuzum avokado ye faydası oluyor ben ari sütü kullanıyorum bir de
Canım doktorun istediği hormon testleri adetin 2-3.gününde yapılması gerekiyor diye biliyorum doktorum öyle söylemişti. Haftaya verirsen sonuçların daha farklı çıkabilir diye düşünüyorum bence bi doktoruna danış istersenMerhaba kızlar bugün kadın doğum doktoruna gittim size de danışmak istedim adetimin 3gunuydu rutin kontrol için gittim alltan muayene ile rahime bakıldı gayet sağlıklı dedi yumurtalar da var dedi bı sorun görmedi çok şükür kimyasal gebelik geçirmiştim onunla ilgili bişey demedi sanırım normal görülüyor yalnız bazı testlere bakalım hormonlar ile ilgili TSH lh gibi ancak benim özel sağlık sigortası ile ilgili sorun çıktı yaptıramadim orada,haftaya tekrar gidicem başka bir hastaneye hangi değerlere bakılmalı bilgisi olan varsa çok sevinirim başka yapmam gereken birşey varmı acaba
bizim seninle tarihlerimiz yakındı canım benimde bugün agrım var yumurtlama herlade ovulasyon yapıyormusun sendebenımde dun keskın bır agrım oldu umarım yumurtam buyıuyordur :)
Evet bende araştırdim tam zamanında gittim aslında ama sağlık sigortası yönünden doktor. Yanlış teşhis yazdığı için karşılamadı bende başka hastaneye gidicem çalıştığım için haftaya gidicem o zaman yaptıramaz miyim ki bilemiyorum eğer öyleyse hiç gitmeyeyim bir dahaki aya giderimCanım doktorun istediği hormon testleri adetin 2-3.gününde yapılması gerekiyor diye biliyorum doktorum öyle söylemişti. Haftaya verirsen sonuçların daha farklı çıkabilir diye düşünüyorum bence bi doktoruna danış istersen
Doğrudur evet ben yeniyim :) bende o marka ovulasyon testi aldımTestimiz bile aynı artımedolsun en azından hevesimizi aldık bacım şimdi dizimizi kırıp batı bekleyebiliriz (ben dayanamam yine muhtemelen bata bikaç gün kala erken gebelik yaparım )
kuzu uc gundur yapıyorum dun bıraz koyuydu ovulasyon buugun bakıcam bıdaha, dun keskın bır agrı saplandı sag tarafıma ınsallaahhh yumuslar buyuyodur yaabizim seninle tarihlerimiz yakındı canım benimde bugün agrım var yumurtlama herlade ovulasyon yapıyormusun sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?