- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.631
- 248
- 36
Vallaha canım tekrar yumurtlama ihtimali var elbet imkansız değil.. ama.gebeligin habercisidir olabilir hadi İnshaAllah ozamanMerhaba; benim bat a 10 gün var daha.Kasıklarda ağrı falan olunca ovulasyon vardı evde yapayım dedim benim ovulasyon testi tekrar koyulaşmaya başladı normalde 14 ünde pik yaptı sonra silikleşti. Tekrar yumurta yapıyor olamam herhalde demi? Eki Görüntüle 2995242
Ben daha yapmadim bu ay hsg m var bir sey yapmayacagim.Bakıyorum hemen teşekkür ederim. Faydasını gördünüz mü
AhahhhArianaa ikimizde ovulasyondan sorumlu müdür gibi olduk ozlelike sen gözlüklerinin altından tam yakıştı
Ya yeniden yumurtlama ya da gebelik gibi duruyor :)Vallaha canım tekrar yumurtlama ihtimali var elbet imkansız değil.. ama.gebeligin habercisidir olabilir hadi İnshaAllah ozamanama tavsiyem batı mutlaka bekle erkenden tets yapı moralini bozma
Hoş geldin şubat şans getirsin
Hoş geldin şubat şans getirsin
Hepimize inşallahHoş geldin şubat şans getirsin
Bu uygulamayı bende kullanıyorum ocak 1 2 3 ü adet dönemin olarak işaretlenmiş 17 si yumurtlama olarak belirlenmiş ayarlardan döngü uzunluğunu falan gir son bat tarihlerinde düzenle uygulama otomatik bat günüyle yumurtlamayı hesaplarKızlar bu takvimi biri açıklayabilir miocak ayına. Daha yeni öğreniyorum da anlamıyorum
Aslında erken gebelik testi aldım yaptım ili gün önce çok ince bir çizgi vardı mikroskopla falan bakılır cinstenVallaha canım tekrar yumurtlama ihtimali var elbet imkansız değil.. ama.gebeligin habercisidir olabilir hadi İnshaAllah ozamanama tavsiyem batı mutlaka bekle erkenden tets yapı moralini bozma
Bak bakkkk baaaaak seni gidiAslında erken gebelik testi aldım yaptım ili gün önce çok ince bir çizgi vardı mikroskopla falan bakılır cinstenDuramıyorum ki test yapıyorum Zaman geçmek bilmiyor mübarek. Uyuyorum uyanıyorum sanki aynı gündeyim
Aynen bende öyle hem sevyorum yardım etmeyi.. nolcak sanki taş atipta kolummu yoruluyorAhahhhAynen bakıyorum cevap veren çıkmayınca yardımcı olayım diyorum
Canım ben sabahlari yiyorum yumurtanin yanında dilimleyip, bi tanesi çok olgunlasmis ezmesini yaptım yapmaz olaydım ara vermek zorunda kaldım yemeyeKızlar avokadoyu sabah mı yesem daha etkili yoksa gece veya akşam yesem de olur mu
O zaman bende yarın sabah başlarım şimdi biraz geç olduCanım ben sabahlari yiyorum yumurtanin yanında dilimleyip, bi tanesi çok olgunlasmis ezmesini yaptım yapmaz olaydım ara vermek zorunda kaldım yemeye
ama yarin devam edicem
Hoşgeldin canım bir buçuk yıl önceki halimi hatirladimKızlar merhaba ben evleneli 7 ay oldu ilk 3 ay hap kullandım sonraki 4 ay eşim korundu ilk defa ocak ayında bebek istedik ve korunmayı bıraktık ama olmadıilk denemede olmaması normal mi? Yumurtlama günümü uygulamaya göre hesaplamıştım. Ve adetim bu ay 5 gün erken oldu çok stres yapıyorum
Kızlar merhaba ben evleneli 7 ay oldu ilk 3 ay hap kullandım sonraki 4 ay eşim korundu ilk defa ocak ayında bebek istedik ve korunmayı bıraktık ama olmadıilk denemede olmaması normal mi? Yumurtlama günümü uygulamaya göre hesaplamıştım. Ve adetim bu ay 5 gün erken oldu çok stres yapıyorum
Maaleser yüzde yüz saglıklı kişilerde bile ilk ay %15 gebelik sansı o yuzden strese girmeyinHoşgeldin canım bir buçuk yıl önceki halimi hatirladimkimisinin hemen oluyor kimisinin olmuyor kuzum vücudun alışma sureci olur dediler bana da basta yani olmayınca da olmuyor doktorlar da en az 6 ay deneyince ilgileniyorlar o da canları isterse... inşallah çabucak olur gönlüne göre... kaç yasindasin stres yapman için çok erken daha bir ay olmuş denk gelmemiştir belki ben de ilk aylar her ilişkide hamile kalınabiliyor sanıyordum bir de stres etkiliyordur adet döngünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?