- 26 Eylül 2020
- 173
- 93
- 28
- 30
Benim eşim anlamaz diye düşünüyorum. Zaten pekte ilgili değil olsa olmasada hiç takmıyor tabi ben bu durumda sinir krizi geçiriyorum. Doktora bile ben o kadar uğraştım gitmedi annesi zorla gönderdiBende boş olursa üzülmesin diye kalp atışini duyana kadar söylemeyim dedim ama olmuyor sabredemedim birde ben anladım zaten dedi o kadar da dikkat etmiştim oysa ki
Çok teşekkür ederim ya içime su serpildi valla çok saolasınCanım o çatlatma iğnesinden iğne 10. güne kadar pozitif gösteriyor bende Perşembe günü oldum şimdiye kadar hep böyle çıktı bilerek yapmıştım ben testim olsa daha yapacaktım ama az olduğu için 10. Günü yapmayi bekliyorum
Ozaman işin kolay bence kalp atışini duyana kadar kimseye söylenmemeli. 3 ay saklayabilirsen helal.olsun vallaBenim eşim anlamaz diye düşünüyorum. Zaten pekte ilgili değil olsa olmasada hiç takmıyor tabi ben bu durumda sinir krizi geçiriyorum. Doktora bile ben o kadar uğraştım gitmedi annesi zorla gönderdi
Tamam işte yavaş yavaş siliklesiyor.. sen bugün değerlendir uygunsan..beni dinleKızlar ovülasyonda son durum; ben anlamadım valla noluyo yumurtlama oldu çatlama oldı artık silikleşmesi gerekmiyo mu?My_Moonlight06 Ginnys Papatyamveben-Mavi B bugdaycorci Arianaa
Siliklesiyor kuzum, bol.bol.degelerdir senKızlar ovülasyonda son durum; ben anlamadım valla noluyo yumurtlama oldu çatlama oldı artık silikleşmesi gerekmiyo mu?My_Moonlight06 Ginnys Papatyamveben-Mavi B bugdaycorci Arianaa
Çatlamış canım c den daha silik tKızlar ovülasyonda son durum; ben anlamadım valla noluyo yumurtlama oldu çatlama oldı artık silikleşmesi gerekmiyo mu?My_Moonlight06 Ginnys Papatyamveben-Mavi B bugdaycorci Arianaa
Ay ben daha silik olcak sanıyodumTamam işte yavaş yavaş siliklesiyor.. sen bugün değerlendir uygunsan..beni dinle
Tamamdır kuzucumSiliklesiyor kuzum, bol.bol.degelerdir sen
Teşekkür ederim kızlarım bugünü değerlendiriyim o zaman değerlendirebilirsem, son 1 testim kaldı yarın yapcam onu da atarım buraya değerlendir derseniz değerlendiririmÇatlamış canım c den daha silik t
Hoş geldin canım bol şans diliyorum19 Şubat olarak aranızda yerimi alayım
Ahhh ah boşa gitti ikimizin bu ayBen masaj yaptım normale göre erken oldu da noldu kar dolayısıyla 1 gün bile değerlendiremedim çatladı gitti
Aman dikkat edin yollar fena. Biz vardık şükür darısı sizehayırlı yolculuklar size bizde yola çıkacağız yarın bu ayı içimden pas geçtim artık marta doğru giderim ben
EfferimmmmAy ben daha silik olcak sanıyodum
Tamamdır kuzucum
Teşekkür ederim kızlarım bugünü değerlendiriyim o zaman değerlendirebilirsem, son 1 testim kaldı yarın yapcam onu da atarım buraya değerlendir derseniz değerlendiririm
Benide ekler misiniz bat 3 şubatHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Hoş geldin şubat şans getirsinBenide ekler misiniz bat 3 şubat
Teşekkür ederim. İkinci denemem ilk hamileliğim kimyasal gebeliktiHoş geldin canım bol şans diliyorum
Bence her ikisinide değerlendir. Tüplerde sprrm bulunsun çatlamadan önceArkadaşlar pik olduğu gün mü değerlendirmek gerekiyor yoksa ertesi gün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?