Google da aratinca video cikiyor guzel anlatilmis.ben izlemistim oradan bakabilirsiniz.video daha faydali olur anlatmayla olmaz sanki.izleyin sizKızlar bu yumurtlama masajı nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz
Rica ederim faydam dokunduysa sevindimÇok teşekkür ederim ya içime su serpildi valla çok saolasın
İNŞALLAH çift çizgiyi görürüm de gerisi saklamasina kalsınOzaman işin kolay bence kalp atışini duyana kadar kimseye söylenmemeli. 3 ay saklayabilirsen helal.olsun valla
Evet başlamışKızlar ovülasyonda son durum; ben anlamadım valla noluyo yumurtlama oldu çatlama oldı artık silikleşmesi gerekmiyo mu?My_Moonlight06 @asunny @papatyamveben @bugdaycorci Arianaa
Sürekli cinsiyet muhabbet i yaparlar bende söylemek istemiyorum aynenKızlar ben size birşey soracağım ben hamile kalırsam 3 ay akrabalara söylemek istemiyorum eşime de sürekli söylüyorum söylemeyeceğim diye eşim tamam diyor ama başka konularda söylemem dediği şeyleri söylediğini sonradan öğrendim böyle olunca eşime de söylesem mi söylemesem mi diye düşünüyorum.Daha çocuğun ç si yok ama kafada deli sorular. ama olacak İNŞALLAH
Pik olduğu günler ve silikleştiği günlerArkadaşlar pik olduğu gün mü değerlendirmek gerekiyor yoksa ertesi gün mü?
Bakıyorum hemen teşekkür ederim. Faydasını gördünüz müGoogle da aratinca video cikiyor guzel anlatilmis.ben izlemistim oradan bakabilirsiniz.video daha faydali olur anlatmayla olmaz sanki.izleyin siz
20-22 arası yapabilirsinizKızlar saat 7 den sonra ovülasyon yapılır mı? Mesela saat 9 10 gibi geceden bahsediyorum yani
Teşekkür ederim20-22 arası yapabilirsiniz
Neden kimse cevap vermiyorEki Görüntüle 2995200
Arkadaşlar rica etsem yorumlar mısınız henüz yumurtlama olmamış değil mi
Yok daha olmamıs başlıyor ertesi günler yap devam et hep aynı saatteNeden kimse cevap vermiyor
Henüz pik olmamış hergün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yapmaya devam edinEki Görüntüle 2995200
Ankaralı yimnNerelisin ya
Canım hala pik olmamış devam et sen bazen bir koyu bir silik olabiliyor bu LH hormonlarının dalgalarından dolayı inip çıkabiliyor.. ikiside kıpkırmızı hatta ikincisi daha da koyu bile olunca pik olur.. devam et senEki Görüntüle 2995200
Yumurtlama olabilir fırsatı kaçırma değerlendirMerhaba; benim bat a 10 gün var daha.Kasıklarda ağrı falan olunca ovulasyon vardı evde yapayım dedim benim ovulasyon testi tekrar koyulaşmaya başladı normalde 14 ünde pik yaptı sonra silikleşti. Tekrar yumurta yapıyor olamam herhalde demi? Eki Görüntüle 2995242
Ovulasyon saatleri sabah 8 ila 10 öğleden sonra 12 ila 17 ve akşam saat 20 ila 22 arası yapılabilir.. yanlız 2 saat sivi almayı bırakman lazım unutmaKızlar saat 7 den sonra ovülasyon yapılır mı? Mesela saat 9 10 gibi geceden bahsediyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?