Gebeliğe Hazırlık Şubat 2022 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim yumurtlamiyor olsan cikmaz bunlar diye dusunuyorum doktor nasil oyle konustu aklim almiyor hala. Olmadi sen her ihtimale karsi degerlendir bu günleri yinede. Daha önce kimyasal mi yasamistin? Yani oyle bir durum olsa hic olmazdi
Tabi ben geçen nisan Mayıs arası kimyasalım birde temmuzda kimyasalım var varya artık kafayı yedim yani ama bulacak bakalım çıkacak neyse ortaya

Hafif tikanikliklar radyoopak madde ile aciliyor. Kanama oyuzden oluyor.

Hafif tikanikliklar radyoopak madde ile aciliyor. Kanama oyuzden oluyor.
Oyle olsa dr. tikaniklik veya yapisiklik vardi, kanama o yuzden oluyor, actim, artik sorun yok der. Islemden once arastirmistim. Rahmi acmak icin klips gibi biseyler takiyor ve sonucta iceriye bir mudahale var. Rahim duvari ya da agzidir kanayan. Tup kanayan birsey degil. Incecik bir kanal zaten o kadar kanama nasil yapsin.

Oyle olsa dr. tikanikmis o yuzden gebelik olusmamis, simdi ben actim der. Iyiki bakmisiz der, sorun yok demez. Yani soylediginiz seyin dogru oldugunu dusunmuyorum.
Canlar. Benim tikaliydi doktor o an söyledi acı hissedeceksin nolur dayan acicam şimdi onları dedi sonra dayanılmaz bir ağrı oldu çok acı çektim ama açıldı şükür ve haftasına yumurtlama oldu hamile kaldım rabbime şükürler olsun

Merhaba
28yaşındayım sekiz aylık evliyim adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim polistikover olduğumu öğrendim bebek için sıkıntı olacağını ve hemen tedaviye başlamam gerektiğini söyledi. Aynı durumu yaşayan var mı nasıl bi tedavi uygulanır yardımcı olurmusunuz

Merhaba
28yaşındayım sekiz aylık evliyim adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim polistikover olduğumu öğrendim bebek için sıkıntı olacağını ve hemen tedaviye başlamam gerektiğini söyledi. Aynı durumu yaşayan var mı nasıl bi tedavi uygulanır yardımcı olurmusunuz

29 şubat.

Bende A milli takıma çıkacak kadar var canım, Ben planı yapıp golü Atalı çok oldu: D

Merhaba bende de var pco ilk olarak hsg cektirdi. Sonrada klomen diye bir hap verdi yumurta büyütüp olusturuyor. Kontrole çağırıyor yumurtanın durumuna göre iğne vuruluyorsun o iğne çatlamalarını sağlıyor. İğne vuruldugunda öncesinden filan ilişki olayını söylüyor. Doktorların geneli ilk etapta bu tedaviyi uyguluyor.

Şuan için benimde adet olmam için ilaç verdi ayrıntılı bilgi için sonra konusalm dedi geç kalınmaması gerektiğini söylüyor açıkcası tüp bebeğe kadar gider tedavi korkuyorum

Şuan için benimde adet olmam için ilaç verdi ayrıntılı bilgi için sonra konusalm dedi geç kalınmaması gerektiğini söylüyor açıkcası tüp bebeğe kadar gider tedavi korkuyorum

Ümitsiz olmaa pco olupta gebe kalan çok insan var Rabbim başka dert vermesin. Ben 2. Klomen ve iğne tedavimde hamile kaldım. Bu ay olmasaydı gebelik mesela martta bana aşılama deneyecekti. Bence stres ve ümitsizlik bu işi çok geçiktiriyor. Ben bu ay sırf tedaviyi yarıda bırakmamak için kullandım ilacı hep aklımda aşılamanın verdiği güven vardı nedense. Ama bu ay hamile kaldıgımı öğrendim. Stres insanı çok etkiliyor. 15 aylık evliyim 15 ayın sonunda oldu benimki de

Bende A milli takıma çıkacak kadar var canım, Ben planı yapıp golü Atalı çok oldu: D
E bat beklenen adet günü demek olduğuna göre senin bat “29” şubatsa 1 hafta geçmiş reglin üstünden belli olmuştur maç sonucu

darısı bana olur inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin insan ister istemez stres yapıyo umarım tez zamanda şifasını bulabilrim

Oyle olsa dr. tikanikmis o yuzden gebelik olusmamis, simdi ben actim der. Iyiki bakmisiz der, sorun yok demez. Yani soylediginiz seyin dogru oldugunu dusunmuyorum.
Acildigini doktor bir işlem yapmadığı için goremiyor. Saniyelik is cunku dedigim. Islem sonrasinda madde tuplerden disari cikiyirsa acik deniliyor. Hsg sonrasi kanamasi olan kisilerde gebelik ihtimali bu yuzden yuksek

Tabi ben geçen nisan Mayıs arası kimyasalım birde temmuzda kimyasalım var varya artık kafayı yedim yani ama bulacak bakalım çıkacak neyse ortaya
Insallah insani yorumlar yapar birdahakine doktorun canim hayirlisi olsum hakkinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…