Tabi ben geçen nisan Mayıs arası kimyasalım birde temmuzda kimyasalım var varya artık kafayı yedim yani ama bulacak bakalım çıkacak neyse ortayaCanim yumurtlamiyor olsan cikmaz bunlar diye dusunuyorum doktor nasil oyle konustu aklim almiyor hala. Olmadi sen her ihtimale karsi degerlendir bu günleri yinede. Daha önce kimyasal mi yasamistin? Yani oyle bir durum olsa hic olmazdi
Ben var diyeyim siz yok, allah bilir dogrusunu :)Alakası yok, kanama spekulumun dokuya zarar vermesinden oluşuyor. Gebe kalıp kalmamanın kanamayla alakası yok.
Hafif tikanikliklar radyoopak madde ile aciliyor. Kanama oyuzden oluyor.Kanamanin gebelikle ya da tikaniklikla ilgisi oldugunu dusunmuyorum. Tuplerim acikti fakat benim de kanamam oldu. Kanama cihazla ve doktorun girisimiyle ilgilidir muhtemelen. Isinin ehliyse, cihaz iyiyse ya da rahmin sekli duzgunse kanama daha az olabilir ya da hic olmayabilir.
Oyle olsa dr. tikaniklik veya yapisiklik vardi, kanama o yuzden oluyor, actim, artik sorun yok der. Islemden once arastirmistim. Rahmi acmak icin klips gibi biseyler takiyor ve sonucta iceriye bir mudahale var. Rahim duvari ya da agzidir kanayan. Tup kanayan birsey degil. Incecik bir kanal zaten o kadar kanama nasil yapsin.Hafif tikanikliklar radyoopak madde ile aciliyor. Kanama oyuzden oluyor.
Oyle olsa dr. tikanikmis o yuzden gebelik olusmamis, simdi ben actim der. Iyiki bakmisiz der, sorun yok demez. Yani soylediginiz seyin dogru oldugunu dusunmuyorum.Hafif tikanikliklar radyoopak madde ile aciliyor. Kanama oyuzden oluyor.
Canlar. Benim tikaliydi doktor o an söyledi acı hissedeceksin nolur dayan acicam şimdi onları dedi sonra dayanılmaz bir ağrı oldu çok acı çektim ama açıldı şükür ve haftasına yumurtlama oldu hamile kaldım rabbime şükürler olsunOyle olsa dr. tikanikmis o yuzden gebelik olusmamis, simdi ben actim der. Iyiki bakmisiz der, sorun yok demez. Yani soylediginiz seyin dogru oldugunu dusunmuyorum.
29 şubat.
Canım öncelikle şubat 28 çekiyor, ikinci olarak da şubat ayı biteli 1 hafta oldu gebelik planlıyorsan mart ayına geçmelisin29 şubat.
Merhaba
28yaşındayım sekiz aylık evliyim adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim polistikover olduğumu öğrendim bebek için sıkıntı olacağını ve hemen tedaviye başlamam gerektiğini söyledi. Aynı durumu yaşayan var mı nasıl bi tedavi uygulanır yardımcı olurmusunuz
Kedileri bari rahat bırakın mart ayında.lkfsdkCanım öncelikle şubat 28 çekiyor, ikinci olarak da şubat ayı biteli 1 hafta oldu gebelik planlıyorsan mart ayına geçmelisin
Şuan için benimde adet olmam için ilaç verdi ayrıntılı bilgi için sonra konusalm dedi geç kalınmaması gerektiğini söylüyor açıkcası tüp bebeğe kadar gider tedavi korkuyorumMerhaba bende de var pco ilk olarak hsg cektirdi. Sonrada klomen diye bir hap verdi yumurta büyütüp olusturuyor. Kontrole çağırıyor yumurtanın durumuna göre iğne vuruluyorsun o iğne çatlamalarını sağlıyor. İğne vuruldugunda öncesinden filan ilişki olayını söylüyor. Doktorların geneli ilk etapta bu tedaviyi uyguluyor.
Şuan için benimde adet olmam için ilaç verdi ayrıntılı bilgi için sonra konusalm dedi geç kalınmaması gerektiğini söylüyor açıkcası tüp bebeğe kadar gider tedavi korkuyorum
E bat beklenen adet günü demek olduğuna göre senin bat “29” şubatsa 1 hafta geçmiş reglin üstünden belli olmuştur maç sonucuBende A milli takıma çıkacak kadar var canım, Ben planı yapıp golü Atalı çok oldu: D
Acildigini doktor bir işlem yapmadığı için goremiyor. Saniyelik is cunku dedigim. Islem sonrasinda madde tuplerden disari cikiyirsa acik deniliyor. Hsg sonrasi kanamasi olan kisilerde gebelik ihtimali bu yuzden yuksekOyle olsa dr. tikanikmis o yuzden gebelik olusmamis, simdi ben actim der. Iyiki bakmisiz der, sorun yok demez. Yani soylediginiz seyin dogru oldugunu dusunmuyorum.
Insallah insani yorumlar yapar birdahakine doktorun canim hayirlisi olsum hakkindaTabi ben geçen nisan Mayıs arası kimyasalım birde temmuzda kimyasalım var varya artık kafayı yedim yani ama bulacak bakalım çıkacak neyse ortaya
Hayırlısı cnm aminInsallah insani yorumlar yapar birdahakine doktorun canim hayirlisi olsum hakkinda