İnşallah canım inşallahAminn canimm..avakadoyu ben zaten çok severdim. Yumurtayı geliştirme ve tutunmasinda yardımcı oluyomus öyle olunca her gün yarım şeklinde yiyorum ins faydası olur
Evet ya ilkinde bu kadar heycan yapmamıştım. bir oğlum var 4,5 yaşında.. inş dedikleri gibi olur çok heycanlıyımAma saydığın yiyecekler bizim rutin yememiz gereken şeyler. Folik aliosun demi
Test için erkenbende senin gibiyim. Görende ilk çocuğumuz zanneder ilk yawrun kaç yaşında. Vallahi herkes diyorki 2ciye daha çabuk gebe kaliosun
19 subat benide ekler misiniz
gruba beni alırmısınız bat 3 şubat
Canım beni de ekler misin bat 24 Şubat
19 subatEkler misiniz?
Maalesef regl oldum 20 şubat bat tahminimce bu şekilde düzeltebiliriz
Hepiniz hoş geldiniz kızlarcım ekliyorum hepinizi şubat şans ve bebiş getirsin inşallahMerhaba canım bende geldim :) eklemeyi bilmiyorum rica etsem beni de eklermisin 18 Şubat :)
Aman uzak durmak lazim zaten bir daha yapmamTuhh canım dikkat et yaa oyle şeyler benimde rahimde kist var fakat hicbisey yapmıyorum ters etki yapar diye doktor bişey yok dogurganligina iyi dedi öyle bekliyom
Canım ben de asla yiyemiyorum avokadoyu her türlüsünü de denedim, reçelle karıştırmaya başladım şimdi yenilebilir hale geldi tadını hiç almıyosunNasıl yiyiyorsun onutadını beğenmedim
Kuşum yeni dönebildim sana, özelden attım sanaBana bir öncekini ve dün kini özelden atarmısın bakmalıyım bulamadım.birde önceki günü değerlendirdiysen bir gün ara vermek sıkıntı etmez
Merhaba hoş geldin canım tabi eklerim bat nedir?inşallah şubatta hepimiz çoook güzel haberler alırız :) beni de ekler misiniiiiz
canım pko olduğu için tam bilemiyorum ama ortalama 12 ocak :)Merhaba hoş geldin canım tabi eklerim bat nedir?
Şubat de şunacanım pko olduğu için tam bilemiyorum ama ortalama 12 ocak :)
Pik pik pik
Ama ben yemiyordumAma saydığın yiyecekler bizim rutin yememiz gereken şeyler. Folik aliosun demi
Test için erkenbende senin gibiyim. Görende ilk çocuğumuz zanneder ilk yawrun kaç yaşında. Vallahi herkes diyorki 2ciye daha çabuk gebe kaliosun
Ben çok severim canım.tadida güzel aslindaNasıl yiyiyorsun onutadını beğenmedim
Bencede canimmAman uzak durmak lazim zaten bir daha yapmam
ayyy evet şubatŞubat de şunaekliyorum canım zten hemen sonuç yazmıyorum kırmızıyı ya da çizgiyi görmeden şans diliyorumm
Canim benide ekle bat 19subatKuşum yeni dönebildim sana, özelden attım sana
Merhaba yanlış hatırlamıyorsam ağustos 2017 annesiydin dimiKızlar merhaba yumurtlama günlerimde bir dolu bir boş şeklinde birlikte olduk 15-21 ocak arası. kasıklarımda ağrı oluyor ve çok uykum geliyor acaba hamilelik belirtisi olabailir mi?? bu ikinci gebeliğim ilkinde de çok uykum gelirdi. sizce testi ne zaman yapmalıyımayyy çok heycanlıyım. ilk gebeliğimde hemen olmuştu. sanki bunda olmayacak gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?