Canim incir prolaktin yukseltiyormusKızlar soğan suyu ve incir prolaktini TSH ı yükseltiyor mu? böyle bir durum yaşayan oldu mu? Biraz araştırdım ama doğru düzgün bilgiler bulamadım doktorlara zaten bişe sormak ne mümkün. kasım ayında ben soğan suyu ve incir tüketimi ile TSH ve prolaktin arşa kadar yükselmiş sağolsun. İlaç verdi doktor ömür boyu kullanacaksın dedi. Yani ömür boyu kullanılacak bi durum mu acaba doğru düzgün bi cevap alamadım.
İnşallah canım ya inşallahÖzel gerçekteninşallah tutar da son özel günleri takip ettiğimiz ay olur
Bat i bende bilmiyorum belli olmuyor bazen 30 günde oluyor bazen 33 bazen 34Canim 27-28gini git ozamn .bat 30ocak deglmi
Merhaba canım bende geldim :) eklemeyi bilmiyorum rica etsem beni de eklermisin 18 Şubat :)Herkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Amin saglikli sihatli insallah hepimizinkiniGeçmiş olsun Rabbim beterinden korusun. Kucağımızı hayırla doldursun inşallah
Canim incir prolaktin yukseltiyormus
Karisikmis seninkiİnşallah canım ya inşallah
Bat i bende bilmiyorum belli olmuyor bazen 30 günde oluyor bazen 33 bazen 34normalde ocak 30 dan 33 ocağa kadar beklemeliyim
Amin canimm bitkisel çok bişey yapmak istemiyorum o yüzden bu sefer başka yeri bozuyoruzNe kadar uğraşırsak o kadar zorlaşıyor. Rabbim bi kolaylık verir inşallah
Ne kistiydi canımYa biyopsi yaptilar sadece parca alip baktilar temiz cikti. Zaten ben sogan suyu falan yaptm demedim doktora.birden cikti zaten hemen biraktim yapmayi.hormonlarada onun icin baktadim bebek icin baktrdim onun icinde degerlerin iyi dediler. İyi huylu ciktigi icin ona baadilar.her kadinda cikabilir dediler.ama ben 3-4 ay ugrastim bu konuyla.
Evet ben de artık yöne ettim asla bir şey yapmadan çabalamak istiyorum.Amin canimm bitkisel çok bişey yapmak istemiyorum o yüzden bu sefer başka yeri bozuyoruz
Aynen canım bu ay ceviz avakado yoğurt hergun yumurta yiyorum. Yumurtayı geliştiriyoruz. Bide dvit folic1 içiyorum doktor verdi. Öyle kür falan yapmıyorum . Sağlıklı çeşitli beslensek yeterEvet ben de artık yöne ettim asla bir şey yapmadan çabalamak istiyorum.
Evet hep ortaya karışık oluyorumKarisikmis seninkibenim 28sabh saatlerinde olurum saatim bile sasmazz canım ozamn 28 gibi git bence çıkar artikk biseyler ins
En guzeli doktora gidip herseyi yaptırmak ve ovulasyon takip etmek. Bitkisel şeyler evet güzeldir doğaldır fakat fazlasıni miktarını biz bilemeyiz bunun uzmanı değiliz. Birine yaradı diye bize yaramaya bilir bence çok tehlikeliAmin canimm bitkisel çok bişey yapmak istemiyorum o yüzden bu sefer başka yeri bozuyoruz
lezyon cikti göğüsumde ama iyi huyluymus sogan suyu kurunu yaptigimda cikti ben ona yordum birden ciktiNe kistiydi canım
Avokado da bir süre yenmesi gerekiyor galiba onunla ilgili de baya iyi şeyler okudum da . Senin yöntem güzelmiş inşallah bu emeklerin karşılığını Rabbim hayırlı bi evlatla neticelendirir.Aynen canım bu ay ceviz avakado yoğurt hergun yumurta yiyorum. Yumurtayı geliştiriyoruz. Bide dvit folic1 içiyorum doktor verdi. Öyle kür falan yapmıyorum . Sağlıklı çeşitli beslensek yeter
Aynen. Canım saglilli çeşitli beslenmek en iyisi. Omega3kullanmis biri. İlacı yerine her hafta balık yemek faydalı çünkü başka yeri bozuyor. Bende bu ay çeşitli yumurta geliştirici şeyler yiyeyim dedim ceviz yumurta yoğurt balık bunların zararı olmazz.ben doktorada gittim geçen ay herseyim yapıldı amh hsg hormon vajina ultrasyon temiz ciktiEvet hep ortaya karışık oluyorumben insülin hastasıyım kilom arttıkça günlerim uzuyor. Bide yumurta tembelliği var . Bir kez doktoruma gittim neden uzuyor diye. Oyh beni bu azarladı. Ne bu insulinin hali sen daha kaç yaşındasın zayıfla az blah blah blah
En guzeli doktora gidip herseyi yaptırmak ve ovulasyon takip etmek. Bitkisel şeyler evet güzeldir doğaldır fakat fazlasıni miktarını biz bilemeyiz bunun uzmanı değiliz. Birine yaradı diye bize yaramaya bilir bence çok tehlikeli
Tuhh canım dikkat et yaa oyle şeyler benimde rahimde kist var fakat hicbisey yapmıyorum ters etki yapar diye doktor bişey yok dogurganligina iyi dedi öyle bekliyomlezyon cikti göğüsumde ama iyi huyluymus sogan suyu kurunu yaptigimda cikti ben ona yordum birden cikti
Aminn canimm..avakadoyu ben zaten çok severdim. Yumurtayı geliştirme ve tutunmasinda yardımcı oluyomus öyle olunca her gün yarım şeklinde yiyorum ins faydası olurAvokado da bir süre yenmesi gerekiyor galiba onunla ilgili de baya iyi şeyler okudum da . Senin yöntem güzelmiş inşallah bu emeklerin karşılığını Rabbim hayırlı bi evlatla neticelendirir.
Ama saydığın yiyecekler bizim rutin yememiz gereken şeyler. Folik aliosun demiAynen. Canım saglilli çeşitli beslenmek en iyisi. Omega3kullanmis biri. İlacı yerine her hafta balık yemek faydalı çünkü başka yeri bozuyor. Bende bu ay çeşitli yumurta geliştirici şeyler yiyeyim dedim ceviz yumurta yoğurt balık bunların zararı olmazz.ben doktorada gittim geçen ay herseyim yapıldı amh hsg hormon vajina ultrasyon temiz cikti
Test için erkenKızlar merhaba yumurtlama günlerimde bir dolu bir boş şeklinde birlikte olduk 15-21 ocak arası. kasıklarımda ağrı oluyor ve çok uykum geliyor acaba hamilelik belirtisi olabailir mi?? bu ikinci gebeliğim ilkinde de çok uykum gelirdi. sizce testi ne zaman yapmalıyımayyy çok heycanlıyım. ilk gebeliğimde hemen olmuştu. sanki bunda olmayacak gibi hissediyorum
Nasıl yiyiyorsun onuAminn canimm..avakadoyu ben zaten çok severdim. Yumurtayı geliştirme ve tutunmasinda yardımcı oluyomus öyle olunca her gün yarım şeklinde yiyorum ins faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?