- 16 Aralık 2021
- 191
- 88
- 48
- 28
hadi hayırlı haberlerle geliriz inşallah :)):):)Aa bat ları aynı tarih canım seninle
Genelde regl bittikten bi kaç gün içinde yapıyorlar ki hamilelik ve yumurtlama ihtimali olmasın, senin neden o zamana randevu verdiler ki acaba???Kizlar gunaydinn.ben kirmizilara büründümbu ay kovid asisi olmustum.adetimi 3 gun onceye cekti normalde boyle olmazdi.3 subatta da hsg cekilecegim tam da yumurtlama zamanima denk geliyor.nasıl olacak
Adetim erken oldu bu ay o yuzden oldu malesef.Genelde regl bittikten bi kaç gün içinde yapıyorlar ki hamilelik ve yumurtlama ihtimali olmasın, senin neden o zamana randevu verdiler ki acaba???
Aa anladım canım, sen doktoruna sor mutlaka yada hsg çekilmeden önce sor bir sıkıntı olur mu diye, olmaz büyük ihtimal ama olsun yine de sor. Gebelik ihtimali varsa özellikle önemli.Adetim erken oldu bu ay o yuzden oldu malesef.
Canım randevunu öne çekmelisin doktor da çekmek istemez zaten yumurtlama doneminde, hemen bitiminde yapıyorlar ben de cektirdim hatta haftasonu girmese daha erken çekecekti doktorum 8. Güne denk geldi hsg yumurtlamadan önce çekiyorlarKizlar gunaydinn.ben kirmizilara büründümbu ay kovid asisi olmustum.adetimi 3 gun onceye cekti normalde boyle olmazdi.3 subatta da hsg cekilecegim tam da yumurtlama zamanima denk geliyor.nasıl olacak
gruba beni alırmısınız bat 3 şubatHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Gittim canım doktora iki yumurta oluşmuş biri 16 diğeri daha büyük dedi çarşamba yine gel dedi çatlatma iğnesi vermicekmiş 6 kere klomen kullanıp ilişki olacakmış sonra aşılamaya geçilecekmiş .zaten yaşım var niye oyalıyor bu doktorlar anlamıyorum ya devlete gidiyorum ama bi dahaki özele gidicem kesinlikleHadi hayırlısı artık kızlar gerisi Allah'a kalmış.
İnşallah degerlendirdin doktor sonrası haber ver.ben de yarın yolcuyum bugün bir degerlendirme oldu ama kısmet artık bir de dönünce deneriz ya tutarsa diyelim
Hemen hastaneye gittim randevumu 1 subata aldirdimAa anladım canım, sen doktoruna sor mutlaka yada hsg çekilmeden önce sor bir sıkıntı olur mu diye, olmaz büyük ihtimal ama olsun yine de sor. Gebelik ihtimali varsa özellikle önemli.
Benimde 10.gune denk geldi simdi. 1 subata cektrdim tarihi.Canım randevunu öne çekmelisin doktor da çekmek istemez zaten yumurtlama doneminde, hemen bitiminde yapıyorlar ben de cektirdim hatta haftasonu girmese daha erken çekecekti doktorum 8. Güne denk geldi hsg yumurtlamadan önce çekiyorlar
Ozaman İnshaAllah gebesindirGünaydın kızlar. Artık nasıl bir psikolojiye girdiysem gebelik için yani dün gece canım salatalık çekti evde yoktu eşim de gitti aldı gece 3 te. Bir gene çıkmazsam kocam beni yer çiğ çiğ salatalık gibi
Teşekkür ederim takip edemedim bı taraftan iş bı taraftan çocuk ateş ölçecektim unutmuşum bugün den itibaren başlasam olurmu yani yarın bugünde unuttum da aklıma gelince de yazayım dedimBen de ateş takibi yapıorum adetin ilk günü başlıyoruZ. Sorun varsa sorabilirsin. Her şeyi bilmesem de yardımcı olurum inşallah
Zamanı gelsin ayarlarız bişeylerAyy bu ayda hepinizin cümbüşü var-Arwen- da bir misafirden kurtulamadı şimdide sen banane abi bulun bı çaresini beaaaa
Anestezili mi olmuştunBenim hala lekem devam ediyor bakalım nezamn bitcek. Ara ara bacak kasilmam oluyor
Bence doktorunla görüş hsg randevunu erkene çeksinlerKizlar gunaydinn.ben kirmizilara büründümbu ay kovid asisi olmustum.adetimi 3 gun onceye cekti normalde boyle olmazdi.3 subatta da hsg cekilecegim tam da yumurtlama zamanima denk geliyor.nasıl olacak
Yok canimcanım.Anestezili mi olmuştun
İnsaAllahHoş geldim canım şans diliyorum
AA çok güzel bir haber. Sadece birimizin gitmesi yeterli oluyor mu acaba yoksa çift olarak mı verilmesi lazimgünaydın kızlar, sma testi artık saglık ocaklarınsa yapılmaya başlanmış diye okudum, esıme bır gun gıt kan ver dedım
haberınız olsun eger düşünen var ise
O yüzden olabilir mi diye düşündüm bazen içerde sıvı filan kalıyomuş kendini şıkmış olabilirsin belki.Ağrın devam ederse bi görün doktora ne olur ne olmazYok canimcanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?