Adetim tam sokulmedigi için heralde canım iki gün rahttim cunkuO yüzden olabilir mi diye düşündüm bazen içerde sıvı filan kalıyomuş kendini şıkmış olabilirsin belki.Ağrın devam ederse bi görün doktora ne olur ne olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim tam sokulmedigi için heralde canım iki gün rahttim cunkuO yüzden olabilir mi diye düşündüm bazen içerde sıvı filan kalıyomuş kendini şıkmış olabilirsin belki.Ağrın devam ederse bi görün doktora ne olur ne olmaz
Canım iki üç gund kadar görürsün kandada benceKızlar ben gebelik düşündüğümü sağlık ocağındaki doktoruma söyledim folik asit e başladık. Birde kan vericem herseyine bakicaz dedi.
Söyle bir durum var benim ocak 29 unda 30 dün oluyor. Adetime yakın yani. Kanda pozitif yada negatif görebilmem için ne zaman gebelik kanda ne zaman bakılır en erken cevaplarmisiniz ona göre doktordan randevu alucam kan değerlerine bakarken kanda gebeligide sıkıştırcam araya?
Tamam ama sen yine ihmal etme devam ederse git doktoraAdetim tam sokulmedigi için heralde canım iki gün rahttim cunku
2 3 gün önceden yani doğrumu anladımCanım iki üç gund kadar görürsün kandada bence
Yumurtlama günün nezamndi canım.catlamadan 10-11gun sonra kanda cokiyo diyolar ona göre ayarlayabilirsin2 3 gün önceden yani doğrumu anladım
Yok anam romantizm ne hiçbir şey kalmadıKuşum hiç gırgır yapamıyoz ya araya neler girdi neler olduNası gidiyo romantik geceler bişeyler
![]()
Ovulasyon günüm 18 ocakti 23 ünde bittiYumurtlama günün nezamndi canım.catlamadan 10-11gun sonra kanda cokiyo diyolar ona göre ayarlayabilirsin
Özel gerçektenOgunlere hep özel diyorlar. Sabırsızlıkla beklendiği için. Evet bende katılıyorum bence 2 günde yada 3 günde bir olması YETERLI DİOLAR. SPERM ZATEN 72 SAAT YAŞIYORMUŞ Vallahi regli demeye utanmıyorum YAZIYORUM. OVULASYON DIREK ÖZEL GUN. Malum özel bizim için
![]()
Canim 27-28gini git ozamn .bat 30ocak deglmiOvulasyon günüm 18 ocakti 23 ünde bitti
Çatlama matlama vallahi hiç anlamıyorym flodan sadece ovulasyon gününü takip ediyorum
Aldim canim 1 subata hakkimizda hayirlisi olsun.insallah bu ay bize sürprizlerle gelir insallah.Bence doktorunla görüş hsg randevunu erkene çeksinler
Canım beni de ekler misin bat 24 ŞubatHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir
Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Sogan kurunu bende 3-4 ay once yapmistim. 10 gun falan ictim ya icmedim. Gogsumde bi lezuon cikti sertlik geldi elime birden cikti ama sok oldum. Adet duzensizligimde yoktu gebelik icin yapmistim. Biyopsi falan yapildi iyi huylu cikti. Doktor hormanlarla alakali dedi. Bsna gore sogan suyu dengemi bozdu o yuzden cikti bende bir anda.Kızlar soğan suyu ve incir prolaktini TSH ı yükseltiyor mu? böyle bir durum yaşayan oldu mu? Biraz araştırdım ama doğru düzgün bilgiler bulamadım doktorlara zaten bişe sormak ne mümkün. kasım ayında ben soğan suyu ve incir tüketimi ile TSH ve prolaktin arşa kadar yükselmiş sağolsun. İlaç verdi doktor ömür boyu kullanacaksın dedi. Yani ömür boyu kullanılacak bi durum mu acaba doğru düzgün bi cevap alamadım.
19 subatHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir
Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Kuzum eşim.gitsin ilk fırsatta buraya yazcam.detayli. ilk etapta erkek gitmesi yeterli diye okudumAA çok güzel bir haber. Sadece birimizin gitmesi yeterli oluyor mu acaba yoksa çift olarak mı verilmesi lazim
Tahlil verdiniz mi peki hormon için.Sogan kurunu bende 3-4 ay once yapmistim. 10 gun falan ictim ya icmedim. Gogsumde bi lezuon cikti sertlik geldi elime birden cikti ama sok oldum. Adet duzensizligimde yoktu gebelik icin yapmistim. Biyopsi falan yapildi iyi huylu cikti. Doktor hormanlarla alakali dedi. Bsna gore sogan suyu dengemi bozdu o yuzden cikti bende bir anda.
Maalesef regl oldum 20 şubat bat tahminimce bu şekilde düzeltebiliriz
Ya biyopsi yaptilar sadece parca alip baktilar temiz cikti. Zaten ben sogan suyu falan yaptm demedim doktora.birden cikti zaten hemen biraktim yapmayi.hormonlarada onun icin baktadim bebek icin baktrdim onun icinde degerlerin iyi dediler. İyi huylu ciktigi icin ona baadilar.her kadinda cikabilir dediler.ama ben 3-4 ay ugrastim bu konuyla.Tahlil verdiniz mi peki hormon için.
Geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun. Kucağımızı hayırla doldursun inşallahYa biyopsi yaptilar sadece parca alip baktilar temiz cikti. Zaten ben sogan suyu falan yaptm demedim doktora.birden cikti zaten hemen biraktim yapmayi.hormonlarada onun icin baktadim bebek icin baktrdim onun icinde degerlerin iyi dediler. İyi huylu ciktigi icin ona baadilar.her kadinda cikabilir dediler.ama ben 3-4 ay ugrastim bu konuyla.