Canım var var kuruma değil buKuruyunca böyle oldu
Eki Görüntüle 3009842
Burada sorun oldu biz iki tane daha eşyamızı almıştık 3. Ürünü alamıyoruz taksitle şaka gibiTaksitlemi alacaktiniz canim? Almanyada nasil o isler bilmiyorum hic, bizim burda sorun etmezler önemli olan zamaninda ödemek.
Yaaa evet orasınöyle çok güzel bir duygu yaaa düşününce ama çok kendimi heveslendirme istemiyorumOlsun insallahsanada arkadas olacak yalnizligini bir nebze olsun dusundurmeyecek
Tuhaf ev falan tutacak olsaniz neysede soz ödeyebildikten sonra onlar neyi sorun ediyor kiBurada sorun oldu biz iki tane daha eşyamızı almıştık 3. Ürünü alamıyoruz taksitle şaka gibi
Cok güzel gercekten Allah tez zamanda nasip etsin canim benim. simdi ben 3 cocuga nasil bakacagim diye dusunmuyorum desem yalan olur :) ikinci oglusumda fransiz bulldog ve cidden cocuktan farki yok. Oglum kardes cok istiyor insallah sorun olmaz kiskanclik falan ama diyorum max e kuma geliyor o derece kiskanc bir köpekYaaa evet orasınöyle çok güzel bir duygu yaaa düşününce ama çok kendimi heveslendirme istemiyorum
Evet biZde mutfak aldık ama peşin aldık için eşyaları olmadan şimdi diğer beyaz eşyalar İle almak istedik yok dediler eşim de yeni iş değiştirdi daha iyi bir pozisyonda işe başladı diğerinden istifa etti. Burada yeni diye olmuyorTuhaf ev falan tutacak olsaniz neysede soz ödeyebildikten sonra onlar neyi sorun ediyor kiBu arada bizim burda beyaz esya almiyoruz evlerde zaten var ama almanyada komple mutfagi alip koyuyorsun
Ay Allah duysun ağzından inşallah okadar çok istiyorum ki anlatamamKuruyunca böyle oldu
hayirli olsunnnkuruma cizgisi olsa gri olurdu bence bu bariz baya kirmiziya dönmüs, bir önceki resimde de belliydi hem oyle cok golge gibi degil, bakinca direk gorunuyor
Ay inşallah dua edin lütfenCanım var var kuruma değil bu
Evet bu mesajın alıntısında olan 1.55 bana aitAkşam inelim sağ salim kan veriyim de bi bakalım hiçbişey düşünemiyorum
Hayirli olsun yeni isi canim. Olmadi baska bir magazadan mi deneseniz acaba sistemi hic bilmedigim icin birsey diyemiyorum. Yada kefil falan oluyorsa birileri varsa olacak oda olabilirEvet biZde mutfak aldık ama peşin aldık için eşyaları olmadan şimdi diğer beyaz eşyalar İle almak istedik yok dediler eşim de yeni iş değiştirdi daha iyi bir pozisyonda işe başladı diğerinden istifa etti. Burada yeni diye olmuyor
2 gün geciktim kuşum Ya.Şimdi indik uçaktan biraz rötarlı geldik valizleri eve atıp hastaneye gidiyorum kan veriyorum ne olacaksa olsun içim şiştiEvet bu mesajın alıntısında olan 1.55 bana aitkimse umudunu kaybetmesin. 1.55 ile yok dediler ama regl olmadım, reglin ertesi günüde 70 olarak yükseldi sonra 244 falan oldu. Doktor kontrolüne de gittik 9 gün sonra tekrar gidicez kese falan göreceğiz inşallah regl olmadığı sürece umut var. Stres yapmayalım yeter
Var var sen kendini hic endiseye düsürme üstelik kaset testte cikmis. Bat var mi gectimi? Bak bunlarin birini gece diger ikisini bu sabah yaptim hatta en sondaki ince testte daha cok gölge gibi cikti. Ilk ikisi ayni marka onlarda pembe cikti birde bata 6 günüm varAy Allah duysun ağzından inşallah okadar çok istiyorum ki anlatamam
Hayirli haberler al insallah2 gün geciktim kuşum Ya.Şimdi indik uçaktan biraz rötarlı geldik valizleri eve atıp hastaneye gidiyorum kan veriyorum ne olacaksa olsun içim şişti
Çok saol canım bende senden bahsettim arkadaşa belli olmaz bu işler benimde şuan durum şaibeli bakacağız bakalım hep birlikte belli mi olurEvet bu mesajın alıntısında olan 1.55 bana aitkimse umudunu kaybetmesin. 1.55 ile yok dediler ama regl olmadım, reglin ertesi günüde 70 olarak yükseldi sonra 244 falan oldu. Doktor kontrolüne de gittik 9 gün sonra tekrar gidicez kese falan göreceğiz inşallah regl olmadığı sürece umut var. Stres yapmayalım yeter
Onu da denedik başka mağazaya gidiyoruz aman olmadı altınlarımı vericem alıcam çok stres oldum çekemeyeceğim görümcem çok parası var bizim yerimize o denese biz ona ödesek mesela Tr de olsa bu böyle olur insanlık hali yani dimi ama ben kardeşime kardeşim bana yapar hatta kendim öderim ne olacak.bak eşimin babası emekli ona hiç yapmıyorlar bizimkine havada karada yapmaları lazım 6aylık yeni iş sürenindeymişsiniz diyorlar.olmuyor yani mediamarkt bunu yapan.görümcem arıyor verdiği akla bak zamanında bizde karşılaşmıştık tek tek alsınlar paraları oldukça ya arkadaş çamaşırımı kayınvalideye götürüyorum oda kendiminkini ayıp olmasın diye elimde yıkıyorum hatta düşün bende kurallara değil de bu duruma şaşırıyorum ama bende Asumansam satar savar alırım başlarım altınına ben işimi halledemedikten sonra canımı sıktıramayacağımHayirli olsun yeni isi canim. Olmadi baska bir magazadan mi deneseniz acaba sistemi hic bilmedigim icin birsey diyemiyorum. Yada kefil falan oluyorsa birileri varsa olacak oda olabilir
Kuruma çizgisi böyle olmaz git kan ver bacım senin yerinde olsam bacaklarım popoma vura vura gidiyordum.Kızlar o test hemen 2 dakika bile sürmeden o şekilde silik çıktı yaklaşık 5 yada 10 dk sonra kuruma çizgisi galiba bu bu şekilde oldu şimdi de
Yaa ne kadar desteksiniz cidden iyiki tanıyorum sizleriİnşallah olmazsın yaz bize mutlaka
Tebrik ederim canım sağ salim al kucağına inşallah ben bu ay elendim marta geçiyorum kırmızıyı gördüm nasip kısmet dualarında bizleri unutmayın canımEderim canım sağoll
Defalarca hayal kirikligina uğrayınca insan sabretmeyi öğreniyor işte. Anca p.tesi verebilirimKuruma çizgisi böyle olmaz git kan ver bacım senin yerinde olsam bacaklarım popoma vura vura gidiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?