- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
İnşallah olmazsın yaz bize mutlakaValla canım ben regli olucam diye bekliyorum çünkü ağrım çok fazla hem belim hem karnım ama ara ara ağrıyor bırakıyor normalde hep ağrıdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah olmazsın yaz bize mutlakaValla canım ben regli olucam diye bekliyorum çünkü ağrım çok fazla hem belim hem karnım ama ara ara ağrıyor bırakıyor normalde hep ağrıdı
Ama çok üzüldüm yaaaKimyasal geçirdim ben, pedi doldurcak kadar değildi üç gün falan sürdü kahve pembe arasıydı sonra söküldü zaten
Yok canım kimyasal geçirdim
İnşallah canım ya güzel şeyler olsun hayatımızdaAynen canim birde hep kotu dusunmeyelim iyisi olsun insallah. Insan her turlu korkuyor tabi annelik icgudusu
Canım benim yaa ağzın bal yesin inşallah öyledir henüz hasta ol Madim arada bi ağrı giriyo ama sürekli deil hemen geciyoBundan 2-3 gün önce yazmistim buraya böyle seffaf su gibi akinti geldi hatta altima kacirdim sandim diyede dalga gecmistim kendimle bildigin altima yapmis gibi islandi.
Dün gece testi yaptim kalktim bi 10 dk sonra yine birden su bosalir gibi oldu baktim gecenkiyle ayni.
Benim ilk hamileligimde ayni oldu beyaz kati ve buyuk bir akintiydi onun gecesine ilk testimi yapmistim yine böyle acik pembe pozitif cikmisti. dualarim seninle
Ben de üzüldüm ilk günlerde ama napalım sağlık olsun canımAma çok üzüldüm yaaa
Benim testimi de yorjmlarmisinizBen de üzüldüm ilk günlerde ama napalım sağlık olsun canım
Ben gördüüüüm, tebrik ederiiim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. İlk idrar mıKızlar size var mi 1 gün geçti Eki Görüntüle 3009816
Bende gördüm canım tebrikler hayırlısı olsunKızlar size var mi 1 gün geçti Eki Görüntüle 3009816
Yok cnm şimdi yaptım ama korkuyorum kan vermeye ya yoksaBen gördüüüüm, tebrik ederiiim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. İlk idrar mı
Ay ciddimisin Ay allahimBende gördüm canım tebrikler hayırlısı olsun
Taksitlemi alacaktiniz canim? Almanyada nasil o isler bilmiyorum hic, bizim burda sorun etmezler önemli olan zamaninda ödemek.6 gün önce gösteren başka marka maalesef yok şimdi çarşıdayım beyaz eşya almaya geldik ne zormuş ya vermediler eşimin işi yeni denemede diye
Olsun insallah sanada arkadas olacak yalnizligini bir nebze olsun dusundurmeyecekİnşallah canım ya güzel şeyler olsun hayatımızda
Hadi insallah güzel haberler verCanım benim yaa ağzın bal yesin inşallah öyledir henüz hasta ol Madim arada bi ağrı giriyo ama sürekli deil hemen geciyo
hayirli olsunnn kuruma cizgisi olsa gri olurdu bence bu bariz baya kirmiziya dönmüs, bir önceki resimde de belliydi hem oyle cok golge gibi degil, bakinca direk gorunuyor
Sağlık olsun tabiki inşallah daha güzel haberler alırızBen de üzüldüm ilk günlerde ama napalım sağlık olsun canım
açılmıyor foto canımKızlar size var mi 1 gün geçti Eki Görüntüle 3009816