- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.631
- 248
- 36
Hoşgeldin Hafsa.. inshallah Şubat ayı hayırlı olur senin içinSelam kızlar Ocak ayı bekleyenlerden geldim 19 Şubat yazın beni de lütfen :)
Testlere devam edin adet olana kadar ümit varBeni de ekleyebilir misiniz bat ,15 subat bu ay o kadar cok stres yaptim ki yumurtlamam olmadi ya da ovulasyon testinde biseyler.yanlis gidiyor
SüperrrrEkliyorum canım şans diliyorum
Olsun kuzucum sıkma canını, biz değerlendirebiliyoruz da noluyo her nasip vaktine esirdir
Hoş geldin canım ekliyorum tabii inşallah level atlarız ekime
Benim mesele halloldu canım
Benide ekle canım 23 şubatHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Eki Görüntüle 2992436
Kızlar bugünün ovülasyon testi, az önce yapabildim. Dünü değerlendirmiştim bugün de silik çıkar dünkü gibi diye ama baya koyu çıktı napıyım şimdi ya kafam karıştıGinnys Arianaa @papatyamveben My_Moonlight06 @Feslegeen[/USER
[/QUOTE]
Geciktim ben sorularına kuzum yaaa ev taşıyorum halen benim yüzümden umarım bir şey aksamamıştır benden sana tavsiye aklına acaba mı dediğin gün olursa yani pik mi değilmi bilemedin diyelim.şaibeli o günü ve ertesi günü değerlendir mutlaka böylece kaçırmazsın.ben bir süre daha belki giremem belki girerim ben takipte yapamıyorum kayınvalidede kalıyoruz ev mutfak yok idareten diye Ovulasyon takibi falan hak getire bu ay ev hele bi yerleşsin bakalımÖngörüne sağlık arkadaşım 10.gündeyim ve pik gördümbugünü değerlendircem peki çatlama ne zaman olur tahmini? Yumurtlamayla çatlama arası ortalama 2-3 gün mü sürüyor?
Kızlar biraz önce yaptım ovü test, 2 gündür pikti ilk pik değerlendirdim dün değerlendiremedim bugün böyle çıktı sanırım çatladı dimi? Umarım değerlendirebilirim çünkü misafirlerim kar nedeyle dönemedi ev müsait değ
Bana bir öncekini ve dün kini özelden atarmısın bakmalıyım bulamadım.birde önceki günü değerlendirdiysen bir gün ara vermek sıkıntı etmez
Kuzum benim de dün oldu sanırım ağrılarım alıntım oldu ama değerlendirmedik yani iki gece öncesinde bi değerlendirme oldu tutarsa onunla tutacak ayı kapattım sanırım o kadar da avokado aldım ama boşa hepsi, allahtan takviye ilaçlara para dökmemişim. eşimde anlam veremediğim bi isteksizlik var olmuyor yani ne yapsam dış gebeligiydi kimyasaliydi derken sanırım vazgeçti ama dile getirmiyor sanırım benim de vazgeçmem gerekecek donuk duygusuz bir haldeyim su an hayırlısı böyleymişCanım önceki sorunu şimdi yanıtlayabilirim. Ben bu ay ilk kez ovü teste başladım 2 gün pik gördüm sonraki gün de çatlama oldu t silikleşmeye başladı. Yumurta büyüdüğünde ve pik olduğunda çok ağrım oldu (ilk gün daha ağrım vardı ikinci gün hafifledi) çatlama olduğu gün de ağrım yoktu ama şişkinlik hissi var alt karnım dolu hissi var sanki tuvalet ihtiyacım varmış gibi. Bide pik olduğunda epeyce kaygan akıntım vardı şeffaf regl oldum sandım o derece hissettim ama çatlama olan gün biraz daha kuru bi akıntı vardı hafif sarımsı. Burdan anlayabilirsin belk, herkesin vücudu farklı tepki verir ama benim gözlemim bu oldu kendimde
Merhaba beni de ekler misiniz bat 7 Şubat :)
Hoş geldiniz kızlar şubat şans getirsinBenide ekle canım 23 şubat
Aranız baya varmış. Sağlık olsun bir dahaki aylara inşallah olur. Risk alma bu havada eşin doğru söylüyorEvet canım 5 saatlik mesafe, yol çok kötüymüş malesef, risk almicam sanırım. Mis gibi pik görüp 1 gün bile değerlendirememek çok içime oturacak ama yapacak bir şey yok
ben kullanıyorum benim tutuyo genelde ayarlardan döngü uzunluğunu falan tanımladın mıgünaydın herkeseflo diye biradey ve ovulasyon takip programı indirdim kullanan var mı kızlar? normalde hesaplanandan farklı çıkartıyor bat ve ovulasyon günlerini
Benim hala lekem devam ediyor bakalım nezamn bitcek. Ara ara bacak kasilmam oluyorBen hsg den adete kadar bel-iç bacak ağrısı çektim ama şuan hiçbişey yok.Leke de kalmadı bu arada reglim tamamen bitti
evet son 2 ay zatentakip ettim günleri onu da girdim bilgi olarak. yine de test alsam mı ovulasyon takibi için acaba?ben kullanıyorum benim tutuyo genelde ayarlardan döngü uzunluğunu falan tanımladın mı
program yanıltıyorsa al bence işini şansa bırakmamış olursunevet son 2 ay zatentakip ettim günleri onu da girdim bilgi olarak. yine de test alsam mı ovulasyon takibi için acaba?
19 subat benide ekler misinizHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?