Olsun canım eşler arasında olur öyle şeyler o güne kadar duzelirsnizBiz bu ay bişey yapabilir miyiz bilmiyorum eşimin abisi eşi 2 çocukları var ev cümbüş yani.Aramız da pek iyi değil bi de yabancılık çekiyorum zaten hiç iyi hissetmiyorum açıkçası.O zamana durum,şartlar ne olur bilemem tabi ama şuan için bu aya dair heyecanlı ve hevesli değilim pek.Kısmetse olur diyelim :)
Bende ilk yapmıştım inşallah sonun benim gibi mükemmel olur kuzum diğeri tam pik miydi biraz koyu ama pik değil o sebeple siliklesmis diye dusundumYa çıplak gözle aşırı bi silik değil ama diğer testlere göre silikleşti ya çatladı ya çatlamak üzere anladığım kadarıyla
24 saatten önce değil canım bişeyler yapmaya çalışcam bakalım, çatlamış mı bu peki? Ben ilk kez yapıyorum bu işleri bilgisizim kızlar yönlendiriyo
Ay inşallahhh kuzummBende ilk yapmıştım inşallah sonun benim gibi mükemmel olur kuzum diğeri tam pik miydi biraz koyu ama pik değil o sebeple siliklesmis diye dusundum
Pik olmamış bat ne zaman canımSelam kızlar bu ay ovulasyon testi ile gebe kalmaya çalışıyorum Ancak ovulasyon testinde pik göremedim çizgiler silikti hep
Adet bitiminde başladım ve hep bu şekilde silik çizgiler gördüm
Bu testlerde ben 22 ocak ı değerlendirdim ilişkiden 5 saat sonra sol alt karında batma ağrı gibi belirtiler görünce bir tane daha test yaptım bir öncekinden daha silikti ve bugün de yaptığım son test silinmeye başladı
Bu silik çizgilere istinaden acaba zayıf bir yumurtlama mi yaşadım ya da yumurtlama olmadi mi ne dersiniz ?
O xaman çatlama olmuştur canim senin mümkün olduğunca değerlendirmeye çalış gerisi nasip kısmetAy inşallahhh kuzummya şöyle iki gün pik gördüm, önceki gün t cden baya koyuydu dün de t ve c aşağı yukarı aynı koyuluktaydı ama t hafif daha koyuydu. Bugün de t silikleşmeye başlamış belirgin şekilde önceki koyuluğu yoktu c daha koyuydu. Çatlamış mı oluyo yani? Yumurtlama oldu çünkü 2 gün, çatlaması lazım artık diye düşündüm
Evet ya pik olmadiPik olmamış bat ne zaman canım
Bakalım kuşum inşallah değerlendirebilirsek diyelimO xaman çatlama olmuştur canim senin mümkün olduğunca değerlendirmeye çalış gerisi nasip kısmet
Bide yarın yap sonra duruma göre bırakırsın canimBakalım kuşum inşallah değerlendirebilirsek diyelimpeki testlere devam ediyim mi?
bence devam et canım testeEvet ya pik olmadibat 5 şubat ve takvimime göre yumurtlama bitti
Aynen takvime göre geçmiş de testin varsa 1-2 gün daha takip edebilir misin belki bi sebepten takvimin kaymıştırEvet ya pik olmadibat 5 şubat ve takvimime göre yumurtlama bitti
Aynen pik yakın gibi takip etmeye devam et
Ok mashaAllah devam devamm yarın pik olabilir çok yakınsın
Canim benim adet öncesi sağ kaşığa bacağıma vuran bı ağrım vardı adetle beraber geçti fakat şimdi yine başladı.seninde varmı böyle bişey. Agrin gectimiBiz bu ay bişey yapabilir miyiz bilmiyorum eşimin abisi eşi 2 çocukları var ev cümbüş yani.Aramız da pek iyi değil bi de yabancılık çekiyorum zaten hiç iyi hissetmiyorum açıkçası.O zamana durum,şartlar ne olur bilemem tabi ama şuan için bu aya dair heyecanlı ve hevesli değilim pek.Kısmetse olur diyelim :)
Canım ne yaptın diye mesaja sayfandan baktım. Hala çatlama mış. 2 3 tane havuç tüket çatlama ya yardımcı olur. Yarın değerlendirecektir zaten. Çatlama günü daha iyi olur değerlendirmede.Yine test yaptım, akşam T Cden çok daha koyuydu, şu anda ikisi aynı koyulukta.
Sırayla dün öğlen, dün akşam ve bugün (az önce) yaptığım testleri ekliyorum. Sizce çatlamış mıdır?
Uzayan akıntı devam ediyor bu arada (afedersiniz)
@papatyamveben
Ay inşallah inşallahHoş geldin canım ekliyorum tabi 11 şubatlar çoğaldı maşallah hep birlikte bebiş geliyo dersiniz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?