Sperm testini de yaptıracağız ona da biz karar verdik hanimefendi söylemedi bileDeğiştirin doktorunuzu ozaman. 1 sene sonra hsg ve sperm testi öneriliyor
MashaAllah MahsaAllah kuzum ne güzel.. İnshaAllah Rabbim kucağına verir evladınıBeta değeri güzel artıyor. Kese için haftaya perşembe günü çağırdıerken öğrenmenin zararları işte bekliyoruz bakalım
Ben gördüm tebriklerKozlar test yaptım çıplak gözle görebiliyorum ama fotoda hangi açıyı denediysem çıkmıyor hatta sanki artı işareti gibi duruyor test açık mavi çizgili olduğu için silikse biraz daha az ama geçen yaptığımdan çok şimdi atıcam ama ben fotodan göremedim bu arada yaparken 2-3 dk için de orada yoğunlaştı mürekkebi
Amiin canım amiin inşallah isteyen herkese tez vakitte Rabbim nasip etsiin. Kimseyi bununla imtihan etmesin RabbimMashaAllah MahsaAllah kuzum ne güzel.. İnshaAllah Rabbim kucağına verir evladını
Ben develet hastanesine gidiyrdum doktorum hsg istedi hacettepe de cektrdim.her hastanede bu islem yapilmiyor diye biliyorum.ama yapilanlarda var tabi.Devlette hsg cektirenle muayene eden doktorunuz mu başka doktor mu çekti
Amin canım.. İnşallahAmiin canım amiin inşallah isteyen herkese tez vakitte Rabbim nasip etsiin. Kimseyi bununla imtihan etmesin Rabbim
Gerçekten mi gördün ben fotoda göremiyorum buradaki gibi de çok sevindimBen gördüm tebrikler
Fotoyu İlk açışta gördüm hadi hayırlısıKozlar test yaptım çıplak gözle görebiliyorum ama fotoda hangi açıyı denediysem çıkmıyor hatta sanki artı işareti gibi duruyor test açık mavi çizgili olduğu için silikse biraz daha az ama geçen yaptığımdan çok şimdi atıcam ama ben fotodan göremedim bu arada yaparken 2-3 dk için de orada yoğunlaştı mürekkebi
Canım ben ortadaki çizgiyi hafif goruyrumda.. Normalde artı olmasi icin orada belli bir çizgi daha olmasi lazım.. bu senin test tek çizgili yani çizgi varsa hamilesin anlamında.. artı bu oluyor bakKozlar test yaptım çıplak gözle görebiliyorum ama fotoda hangi açıyı denediysem çıkmıyor hatta sanki artı işareti gibi duruyor test açık mavi çizgili olduğu için silikse biraz daha az ama geçen yaptığımdan çok şimdi atıcam ama ben fotodan göremedim bu arada yaparken 2-3 dk için de orada yoğunlaştı mürekkebi
Kız senin tebrik ettiklerin gebe çıkıyor bakBen gördüm tebrikler
En kısa zamanda yine tebrik edicem seniKız senin tebrik ettiklerin gebe çıkıyor bakGinnys haberin olsun da
Benim silik çizgiyi gördüğünde tebrik etmiştin ve bende hamileymisim meğer işte neyse gitti giden
inshalAllah canım bende öyle hissediyorumEn kısa zamanda yine tebrik edicem seni
Benimki artı testi değil ama aynı markanın başka serisi ya altta hafiften yatayda var ama diyelim ki çok beta var dikey çizgi ile çıkacak onlardan yaniCanım ben ortadaki çizgiyi hafif goruyrumda.. Normalde artı olmasi icin orada belli bir çizgi daha olmasi lazım.. bu senin test tek çizgili yani çizgi varsa hamilesin anlamında.. artı bu oluyor bak
Benim lekelenme 5, 6 gün varken oldu dün. Sildikçe peçeteye gelen açık pembe gibi renk, böyle sendede sanırım?Canım ben önce testte çok silik gördüm bebe time idi. Testte gördükten 1 gün sonra lekelenme olmuştu adete 4 kala ve o gebeliğimde adet olacakmışım gibi kasık sancısı özellikle çok yaşadım ilk 3 ay adet dönemlerinde adet olacakmışım gibi hep ağrım oldu
Valla öyle kız sen herkesi tebrik etKız senin tebrik ettiklerin gebe çıkıyor bakGinnys haberin olsun da
Benim silik çizgiyi gördüğünde tebrik etmiştin ve bende hamileymisim meğer işte neyse gitti giden
Özelden yazdım canım.Oldu ilk gebeliğimde kızımda 1.5 gün süren sadece çamaşır kirletecek kadar önce pembe sonra açık kahve olarak biten bir kanamaydı
Teşekkür ederim. Demek istediğim şu aslında canım. Hsg çeken hastaneye gidince muayene eden doktor mu çekiyor hsg doktorumu bazı hastanelerde hsg doktoru yazıyordu da ondan sordumBen develet hastanesine gidiyrdum doktorum hsg istedi hacettepe de cektrdim.her hastanede bu islem yapilmiyor diye biliyorum.ama yapilanlarda var tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?