Ben akşam kan vericem öyle anlaştık.Eşim eziyet ediyorsun kendine yeter artık dedi atıştık baya.Basel yolundayız Türkiye’ye uçağımız var Türkiye saatiyle 19.30 inicez valizleri bırakıp direkt hastaneye gidicez o saate kadar Regl olmazsam.Test ne oldu ben yapmaya gidiyorum
Çok daha iyi canım Tr de doktorda kontrol eder fırsatınız varsa bu süper olur keşke bnde Tr gidebilsem ama şimdilerde imkansızBen akşam kan vericem öyle anlaştık.Eşim eziyet ediyorsun kendine yeter artık dedi atıştık baya.Basel yolundayız Türkiye’ye uçağımız var Türkiye saatiyle 19.30 inicez valizleri bırakıp direkt hastaneye gidicez o saate kadar Regl olmazsam.
Gördüm kuşum gördümBurcuAD yaptın mı. Test senden haber bekliyoruz bn yaptımsiliğe yakın hayalet diyebilirim bakalım artacak mı ama daha öncekinden belirgin 2-3 dk orada mürekkep yogunlaştı
Valla Türkiye’nin gözünü seviyim bu konuda.Burda randevusuz adım atamıyosun Türkiye’de 5 dk içinde istediğin hastanede istediğin işlemi yapabiliyosunÇok daha iyi canım Tr de doktorda kontrol eder fırsatınız varsa bu süper olur keşke bnde Tr gidebilsem ama şimdilerde imkansız
Yaaaaaaavvvvvf çok sevindimGördüm kuşum gördümKaç gün var senin bata
Canimm cok sagol hala inanamiyorum valla, bembeyaz cikacagindan o kadar emindimki testin. Darisi bekleyen herkese olsun insallahYaaa çok sevindim kuzum senin adına çok mutlu oldum var işte sinyaller verilmiş
Çok haklısın çok sevindim gidebilmene istediğin gibi baktırırsın hiç değilse saat kaç olursa olsun yaz sonucu fln tamam mıValla Türkiye’nin gözünü seviyim bu konuda.Burda randevusuz adım atamıyosun Türkiye’de 5 dk içinde istediğin hastanede istediğin işlemi yapabiliyosun
Sabah yaptın mıSabah idrariyla tekrar yapicam hayirlisiyla. Canim o kayma degil testin icini actigim icin orasi idrarli kisim. Eger sendeki yerlesmeyse 6. günü test yap. Bakmistim yerlesme kanamasindan 5-6 gün sonra test yapin yaziyordu ancak cikiyormus bende 6. güne girdim.
Hacettepe de cekimi yapan doktor farkliydi muayne oldugum doktor farkli.baska hastaneleri bilmiyorum.zaten bu cekim radyoloji bolumunde yapiliyor.Teşekkür ederim. Demek istediğim şu aslında canım. Hsg çeken hastaneye gidince muayene eden doktor mu çekiyor hsg doktorumu bazı hastanelerde hsg doktoru yazıyordu da ondan sordum
Bat 19 subat kirmizilari gordum. Ben mart topigine
Ben 12. günde yapmis oldum hatta cikacagina inanmiyordum cidden. Gece birde karnima cok agri girdi gaz yapacak seyler yemistim gazmi acaba dedim ama sonra bagirsaklarimdan degilde karnimin baya altindan agridigini fark ettim. Testi yaptiktan sonra yataga gidince yine baya agridi uyuyamasaydim esimi kaldirip acile gotur dicektim baya sancilandimYa mesajını görünce dayanamadım yaptım ben de yumurtlama sonrası 10. Gün bugün kabak gibi negatif çıktıseninki aşırı umut vadediyor tekrarlamak farz olmuş
Yaa ama sen dün dedin hic belli olmaz diyeAyy süper bir haber hadi bakalım netleşsin
Tesekkur ederimmmWaaauuuww bacım ne güzel çıkmışşş maşallah sağlıkla artsın inşallah darısı başımızaaa
Ikisini sabah yaptim birinde gölge gibi cikti demekki o daha az hassasSabah yaptın mı
Bak kardeş geliyo oglunaCanimm cok sagol hala inanamiyorum valla, bembeyaz cikacagindan o kadar emindimki testin. Darisi bekleyen herkese olsun insallah
Bekle bakalım bir kaç gün devamı gelmezse test yaptirBenim 4,5 günüm var lekelenme oldu sldikçe peçete.
Ya süper bence çok iyi görünüyorIkisini sabah yaptim birinde gölge gibi cikti demekki o daha az hassas
Keşke dönse keskeee ben bende erken gebelik regliden 4 gün önce negatif çıktı 1 gün önce kaset negatif çıktı bu gün bat 1 gün geçti 2. Günün içindeyim sabah kaset yine negatif çıktı ama adet olmam dahaKizlar erken gebelik testi regliden bir gün önce yaptım negatif çıktı bugün bat ikinci günü ama hala olmadım sizce pozitife döner mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?