Kuzum kimisi testte negatif görüp gebe oluyo bende anlamadım inan ki adet yoksa umut var diyorum sadeceBen test yapmadım sadece regliden bir gün önce yaptım bugün ikinci gün olurum herhalde ya ama yani ihtimali var mı böyle birşeyin testin üstünde yüzde 99 doğruluk payı yazıyor ondan bilemedim
Yazarım kesin.Bana öyle geliyo ki psikolojik bişey yaşıyorum kanda negatif görüp yarım saate Regl olucam kesin.2 gün geciktim şakasız.Tarihte görülmedi böyle bişey.Hsg çektirdiğim ay daha çok kaptırmıştım kesin gözüyle bakıyorduk o ay bile Regl günüm geldi saat 12 yi geçti oldum.Hatta söylene söylene ped takmıştım bi dur arkadaş bari sabah olsaydın bu dakiklik nedir artık diyeÇok haklısın çok sevindim gidebilmene istediğin gibi baktırırsın hiç değilse saat kaç olursa olsun yaz sonucu fln tamam mı
Daha söylemedik ona burda kanda veremiyorum ben yok oyle bir sistem, o yuzden biraz bekliyorum bir görelim hayirlisiyla saglikli oldugunu ondan sonra söylerim diye dusundum. Insallah senin güzel kizininda dualari kabul olsun cok yakin zamandaBak kardeş geliyo oglunaçok sevinmiştir simdiii
Senin adına çok sevindim gerçekten sağlıkla ilerlesin inşallahBen 12. günde yapmis oldum hatta cikacagina inanmiyordum cidden. Gece birde karnima cok agri girdi gaz yapacak seyler yemistim gazmi acaba dedim ama sonra bagirsaklarimdan degilde karnimin baya altindan agridigini fark ettim. Testi yaptiktan sonra yataga gidince yine baya agridi uyuyamasaydim esimi kaldirip acile gotur dicektim baya sancilandim
Ya süper bence çok iyi görünüyor
Canim cok tesekkur ederimSenin adına çok sevindim gerçekten sağlıkla ilerlesin inşallahBende dün açık kahverengi sümüksü akıntı gelmişti bir kez ve bugün yine geldi çok az bi şey. Sanırım adet başlayacak birkaç güne onun habercisi
Bat 24ü benim yumurtlama 10. Günüm yerleşme kanamasına baktım daha sulu lekelenme şeklinde oluyor sanırım. Benimki biraz sümüksü bi şeyCanim cok tesekkur ederimdarisi tez vakitte bekleyen sizlere olsun. Daha cok yerlesme gibi söyledigin hayirlisi olsun insallah Bat ne zaman senin? Yerlesme kanamasi bende de oldu bu kez ustunden 5-6 gün gecince test yapin yaziyor cok yerde. Bekle bakalim umarim adet olmazsin
Bundan 2-3 gün önce yazmistim buraya böyle seffaf su gibi akinti geldi hatta altima kacirdim sandim diyede dalga gecmistim kendimleKuzum kimisi testte negatif görüp gebe oluyo bende anlamadım inan ki adet yoksa umut var diyorum sadeceahım şahım olmasada hafif bi sancim var afedersin iç çamaşırım su gibi oluyo şeffaf akıntı oluyo umarım geneyimdir kuruntu yaptım iyice sende belirti varmi
Benim ilk hamileligimde ayni oldu beyaz kati ve buyuk bir akintiydi onun gecesine ilk testimi yapmistim yine böyle acik pembe pozitif cikmisti.Şimdide böyle fındık büyüklüğünde bembeyaz bi akıntı geldi gerçekten ya çok kurdum kafamda yada var testte çıkmıyo
Ilk kez tecrube ettim ama cok okudum akintiyla birlikte gelebilir diyede yaziyor bir cok yerde o yuzden yerlesmeye benzettim umalim oyle olsunBat 24ü benim yumurtlama 10. Günüm yerleşme kanamasına baktım daha sulu lekelenme şeklinde oluyor sanırım. Benimki biraz sümüksü bi şey
Evet canım daha erken benceKanama olduğunda ovulasyon testi yaptım, çıkmadı T koyu, bu mantığa göre çıkmaz zaten di mi?
Ayy çok şükür olsun sağlıklı olsunda beklenirYaa ama sen dün dedin hic belli olmaz diyeisin kotusu burda kan testi yok 6-7 haftayi beklicem sanirim
Bak şimdi stres etme sakon etkilenmesin ama eşine de belli etme belli ki oda gerilmiş olabilir diyelim kendimiz hallederim kaç çıkarsa çıksın yeni bir yükselme olabileceği için 5in altında bile çıksa regli olmadığın sürece dikkatle 2 güne bir takip et tamam mı çünkü bir arkadaşa oldu bak o gebe çıktı 1.55 ti yanılmıyorsam onun ki bu iş belli olmaz gözünü seven az sakin az stres hiç birşey deme iki güne test verYazarım kesin.Bana öyle geliyo ki psikolojik bişey yaşıyorum kanda negatif görüp yarım saate Regl olucam kesin.2 gün geciktim şakasız.Tarihte görülmedi böyle bişey.Hsg çektirdiğim ay daha çok kaptırmıştım kesin gözüyle bakıyorduk o ay bile Regl günüm geldi saat 12 yi geçti oldum.Hatta söylene söylene ped takmıştım bi dur arkadaş bari sabah olsaydın bu dakiklik nedir artık diye
Sen bekle eğer tam kanama gelmezse yeni betan çıkacaktır bekle ama lütfen hemen olmadı vs demeSenin adına çok sevindim gerçekten sağlıkla ilerlesin inşallahBende dün açık kahverengi sümüksü akıntı gelmişti bir kez ve bugün yine geldi çok az bi şey. Sanırım adet başlayacak birkaç güne onun habercisi
Çok teşekkür ederim amin :)Selam Hoşgeldin canım.. bebeğin varmış zaten Allah bağışlasın..eğer hamileysende Rabbim büyüktur yardımcın olur eminim..
Burası Şubat topiği marta eklesin seni arkadaşım ben etiketliyeyim onu
@Papatyamelo canım sen eklersin Mart topigine
Niye dönmesin benim ilk kimyasal Olmuştu regliden 1 hafta sonra çıkmıştı erken gebelikte sonra birden yükseldi fln ama olunca oluyorKizlar erken gebelik testi regliden bir gün önce yaptım negatif çıktı bugün bat ikinci günü ama hala olmadım sizce pozitife döner mi
Ayyyy varr vallaaIkisini sabah yaptim birinde gölge gibi cikti demekki o daha az hassas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?