Akıntı?
Ins güzel haberler verirsin bize Dr dönüşü annesi
Ben kırmızıları gördüm kızlar bana da kırmızı koyabilirsiniz
Yaaa çok sevindim kuzum senin adına çok mutlu oldum var işte sinyaller verilmişKizlarrr yatmaya gitmistim oglum biraz usutmus burnu tikaliydi surekli uyandi basinda bekledim derkennnnnn baya skistim yaa dedim 2 saattir falan wc ye gitmedim bi test yapsammi icim icimi yedi zaten su ana kadar sabahi nasil bekleyecegim diye. Tamamen denemek amacli yaptim negatif cikacagina o kadar emindim kendimi o kadar alistirmistim ki. Sabaha sizinle yapacaktim iki arkadas ve pazara sözlestiklerim :) sabah yine test yapicam cizgi silik degil bariz toz pembe. Ilk 1-2 dk icinde böyle bi hayalet cizgi gördüm gibi oldu testin kapagida biraz puslu cizikliydi diye actim icini 5 dk da da zaten iyice pembe oldu gördüm
Başın sağolsun arkadaşım mekanı cennet olsun inşallahKızlar günaydın dun cenazemiz vardı bakamadim pek telefona.insallahh hamile olan guzel haberler alan arkadaşlarımız olmustur. Benim bat 19 subat idi.dun ogleden sonra lekelenmem oldu.hala daha bir sey yok kasigim ve belim agriyor gelmesini bekliyorum adetimin. Benide eleyebilirsiniz mart topigine geçiş yapıyorum yavaştan
Pik olan gün ve önceki 2-3 gün, hatta ertesi günPikin hangi zamaninda ilişki gerekli ya bu karmaşadan çıkamıyorum
Allah razi olsun canim. Daha gelmedi testte yapmadım.unudum da yok zaten.gelmezse bir iki gune bir test alıp bakarım.Başın sağolsun arkadaşım mekanı cennet olsun inşallahhenüz tam adet olmamışsın ümit kesme
Kızlar bir kere kırmızıya yakın geldi diye adetim. Sökülüyor sandım ama yine kesildi cok nadir sinek kadar peceteye toz pembe leke geliyor oda 2-3 saatte bir. Ben kırmızılar geliyor olarak düşünüyorum olursa bebişse de sürpriz olur artıkBen kırmızıları gördüm kızlar bana da kırmızı koyabilirsiniz
Bende suan senin gibiyim beklemedeyim. Dun öğleden sonra koyu renkli bi lekelenmem oldu.kirmizi degildi kanamam.daha da bir sey yok.Bat 19 subat. Sag kasigimda arada sızlama var.belimin sol arkasinda da bi agri var. Anlamış degilim testte yapmak istemiyrum.zaten isteyim bugun zor. Gelirse hos gelir gelmezse insallah bebistirKızlar bir kere kırmızıya yakın geldi diye adetim. Sökülüyor sandım ama yine kesildi cok nadir sinek kadar peceteye toz pembe leke geliyor oda 2-3 saatte bir. Ben kırmızılar geliyor olarak düşünüyorum olursa bebişse de sürpriz olur artıkbel agrım var azıcık onun haricinde agrım yok normalde agrıdan iki büklüm ilaçlarla zor geçiriyorum he birde sag ve solda ara ara azıcık batma oluyor. Ne yalan söyliyeyim ben yerlesme kanamasına cok tuhaf bakıyorum öncekinde 7 haftalık Ken sinek kadar kıpkırmızı kan gelmişti birde 4. Haftada siğne ucu kadar kırmızı kan o kadar. Etrafımda cok yakın bir tanıdıgım var 5 aylık olana kadar her adet zamanı 5 gün kanaması olmus hamile oldugunu acile karnım agrıyo diye gidince 5 aylıkken ögrenmiş ama bana tuhaf geliyo. Bence oda hep düşük tehlikesi yasamıs ta ondan yada rahminde kanama alanı falan vardı heralde birde suan o bebiş 9 yasında
Hayırlısı olsun Allah hepimize ve isteyen herkese tez vakitte hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versinBende suan senin gibiyim beklemedeyim. Dun öğleden sonra koyu renkli bi lekelenmem oldu.kirmizi degildi kanamam.daha da bir sey yok.Bat 19 subat. Sag kasigimda arada sızlama var.belimin sol arkasinda da bi agri var. Anlamış degilim testte yapmak istemiyrum.zaten isteyim bugun zor. Gelirse hos gelir gelmezse insallah bebistir
Bende bu ay hsg cekiistim.o beni boyle yapti sanirim.ona bagliyorum.Hayırlısı olsun Allah hepimize ve isteyen herkese tez vakitte hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versinben yine kırmızı gibi kan gördüm pecetede, bu yazıyı yazınca ama sonra yine yok kesildi bence ben sökülemiyor um bu arada benim bat ta 19 u yani bugundü
Hsg cekilip hemen hamile kalan cok kişi varmıs bence sen hamile olabilirsin canım benim gelen leke sulu toz pembeyi 2 kere de kan gibi akıntıyla geldi benim ki sökülmeye calısıyor bence, ama seninki için ümitliyim koyu kahve pas renginde oluyor diyorlar genelde. yerlesme kanaması toz pembe olanda var hatta şakır şakır kanayan bile varmıs ama insan biraz kendini tanıyor galiba ben gece hiç uyumadım uyku yoksa kanamada gelmesi zorlasıyor temiz bir uyku cektim mi artık kırmızılar da gelir bendeBende bu ay hsg cekiistim.o beni boyle yapti sanirim.ona bagliyorum.
İnsallah canim umutlanmak istemiyorum. Gece ruyamda sabaha kadar test yaptimmHsg cekilip hemen hamile kalan cok kişi varmıs bence sen hamile olabilirsin canım benim gelen leke sulu toz pembeyi 2 kere de kan gibi akıntıyla geldi benim ki sökülmeye calısıyor bence, ama seninki için ümitliyim koyu kahve pas renginde oluyor diyorlar genelde. yerlesme kanaması toz pembe olanda var hatta şakır şakır kanayan bile varmıs ama insan biraz kendini tanıyor galiba ben gece hiç uyumadım uyku yoksa kanamada gelmesi zorlasıyor temiz bir uyku cektim mi artık kırmızılar da gelir bende
Ya mesajını görünce dayanamadım yaptım ben de yumurtlama sonrası 10. Gün bugün kabak gibi negatif çıktıKizlarrr yatmaya gitmistim oglum biraz usutmus burnu tikaliydi surekli uyandi basinda bekledim derkennnnnn baya skistim yaa dedim 2 saattir falan wc ye gitmedim bi test yapsammi icim icimi yedi zaten su ana kadar sabahi nasil bekleyecegim diye. Tamamen denemek amacli yaptim negatif cikacagina o kadar emindim kendimi o kadar alistirmistim ki. Sabaha sizinle yapacaktim iki arkadas ve pazara sözlestiklerim :) sabah yine test yapicam cizgi silik degil bariz toz pembe. Ilk 1-2 dk icinde böyle bi hayalet cizgi gördüm gibi oldu testin kapagida biraz puslu cizikliydi diye actim icini 5 dk da da zaten iyice pembe oldu gördüm
Bende olmadı canım ya, başka bi arkadaşa yazmışım onu. Ama yerleşme kanamasından bikaç gün sonra idrarda çıkar diye biliyorumCanım yerleşme kanamasında idrarda çıkmaz di mi? Sende mi oldu böyle yoksa burdan arkadaşların deneyimi mi?
Ayy süper bir haber hadi bakalım netleşsinKizlarrr yatmaya gitmistim oglum biraz usutmus burnu tikaliydi surekli uyandi basinda bekledim derkennnnnn baya skistim yaa dedim 2 saattir falan wc ye gitmedim bi test yapsammi icim icimi yedi zaten su ana kadar sabahi nasil bekleyecegim diye. Tamamen denemek amacli yaptim negatif cikacagina o kadar emindim kendimi o kadar alistirmistim ki. Sabaha sizinle yapacaktim iki arkadas ve pazara sözlestiklerim :) sabah yine test yapicam cizgi silik degil bariz toz pembe. Ilk 1-2 dk icinde böyle bi hayalet cizgi gördüm gibi oldu testin kapagida biraz puslu cizikliydi diye actim icini 5 dk da da zaten iyice pembe oldu gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?