12 çıktığında olmuştu canım regl öncesi hafif lekelenmem olur benim normalde de , hatta regl oluyorum sandin. 1-2 gün geçti hala devamı gelmeyince test yapmistimLekelenme olmuş muydu adet öncesi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 çıktığında olmuştu canım regl öncesi hafif lekelenmem olur benim normalde de , hatta regl oluyorum sandin. 1-2 gün geçti hala devamı gelmeyince test yapmistimLekelenme olmuş muydu adet öncesi?
Çok küçüktü canım haftalığıni tam bilemem.. ama küçük bir kesecgimiz vardı açıkçası.. zaten gebeliğimi adet olmayınca doktora gittiğimde keseyi görünce öğrenmiştim ama 2 hafta sonra dustu gelişmediAh canım benim, geçmiş olsun, cennette bekleyen meleğin var inş.
Rabbim tekrar nasip etsin.
Kaç haftalıktı?
Waaauuuww bacım ne güzel çıkmışşş maşallah sağlıkla artsın inşallah darısı başımızaaaKizlarrr yatmaya gitmistim oglum biraz usutmus burnu tikaliydi surekli uyandi basinda bekledim derkennnnnn baya skistim yaa dedim 2 saattir falan wc ye gitmedim bi test yapsammi icim icimi yedi zaten su ana kadar sabahi nasil bekleyecegim diye. Tamamen denemek amacli yaptim negatif cikacagina o kadar emindim kendimi o kadar alistirmistim ki. Sabaha sizinle yapacaktim iki arkadas ve pazara sözlestiklerim :) sabah yine test yapicam cizgi silik degil bariz toz pembe. Ilk 1-2 dk icinde böyle bi hayalet cizgi gördüm gibi oldu testin kapagida biraz puslu cizikliydi diye actim icini 5 dk da da zaten iyice pembe oldu gördüm
Ya mesajını görünce dayanamadım yaptım ben de yumurtlama sonrası 10. Gün bugün kabak gibi negatif çıktıseninki aşırı umut vadediyor tekrarlamak farz olmuş
![]()
Test ne oldu ben yapmaya gidiyorumZaten yalan yanlış herşeyi uygulamamak lazım Allah korusun sonuçları kötü olabilir.Ben öyle oyalanıyorum kendi kendimeSabah yine test yolları taştan
![]()
canım ne çıktıTest ne oldu ben yapmaya gidiyorum
Canım. Yaaa senin nasıl gidiyor ..Ben bu ay gebe kalmadan akıntı arardım hep önceki aylarda. Ama akıntı herkeste olmuyormuş kuruyum ben. Bi gece idrarı şüphelendirmişti beni birde adet belirtilerimin arasında gögüs ucunda ağrı yoktur test yapmadan 2 gün önce gögüs ucumda tuhaf bi ağrı oldu. Oda geçti. Ben eğer çatlatma iğnesiyle hamile kalmasaydın daha öğrenmemişim gebe oldugumu. Gebe olmadığım aylar daha çok belirti yaşıyordum çünkü. En iyisi gününü beklemekmiş
Canım bata 4 gün var şuan azaldı sarıya döndü yarın test yapıcamYerleşme kanaması mıymış canım? Adetimde kaç gün önce gelmişti?
Haber ver, inş kalbine göre olurCanım bata 4 gün var şuan azaldı sarıya döndü yarın test yapıcam
Rabbim cennette kavuştursunÇok küçüktü canım haftalığıni tam bilemem.. ama küçük bir kesecgimiz vardı açıkçası.. zaten gebeliğimi adet olmayınca doktora gittiğimde keseyi görünce öğrenmiştim ama 2 hafta sonra dustu gelişmedi
Pik mi önceki mi ertesi miPik olan gün ve önceki 2-3 gün, hatta ertesi gün
Benim 4,5 günüm var lekelenme oldu sldikçe peçete.12 çıktığında olmuştu canım regl öncesi hafif lekelenmem olur benim normalde de , hatta regl oluyorum sandin. 1-2 gün geçti hala devamı gelmeyince test yapmistim
Pik öncesi günleri değerlendirin, pik gününü ve ertesi gününü de.Pik mi önceki mi ertesi mi![]()
Kanama olduğunda ovulasyon testi yaptım, çıkmadı T koyu, bu mantığa göre çıkmaz zaten di mi?Bende olmadı canım ya, başka bi arkadaşa yazmışım onu. Ama yerleşme kanamasından bikaç gün sonra idrarda çıkar diye biliyorum
Tamamdır teşekkürler. Geçen hafta kadın doğuma muayeneye gittim hic ilgili değildi bir yildir deniyoruz olmuyor dedim değerlere bakti hersey normal dedi yolladiPik öncesi günleri değerlendirin, pik gününü ve ertesi gününü de.
Canım. Yaaa senin nasıl gidiyor ..Rabbim esirgesin inshallah.. herşey yolundadır İnshaAllah canım
![]()
Değiştirin doktorunuzu ozaman. 1 sene sonra hsg ve sperm testi öneriliyorTamamdır teşekkürler. Geçen hafta kadın doğuma muayeneye gittim hic ilgili değildi bir yildir deniyoruz olmuyor dedim değerlere bakti hersey normal dedi yolladi
Oldu ilk gebeliğimde kızımda 1.5 gün süren sadece çamaşır kirletecek kadar önce pembe sonra açık kahve olarak biten bir kanamaydıSende yerleşme kanaması olmuş muydu canım?
Canım ben önce testte çok silik gördüm bebe time idi. Testte gördükten 1 gün sonra lekelenme olmuştu adete 4 kala ve o gebeliğimde adet olacakmışım gibi kasık sancısı özellikle çok yaşadım ilk 3 ay adet dönemlerinde adet olacakmışım gibi hep ağrım olduCanım aynı durumu taşıyorum, adetliyken kasıklarda sökülme hissi hafif kramplar olur ya oda var,
ovulasyonla test yaptım lekeyi görünce T silik çıktı, olsa koyu çıkmaz mıydı?
Sen lekelenmeden kaç gün sonra testle öğrenmiştim?