- 28 Ekim 2021
- 322
- 170
- 23
- 25
Sanki bende görüyorum evde çok testim var köyde yaşadığım için yarın regli olmazsam yine yaparım pazar da olmazsam pazartesi kan veririmBen bi gölge gördüm sankii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki bende görüyorum evde çok testim var köyde yaşadığım için yarın regli olmazsam yine yaparım pazar da olmazsam pazartesi kan veririmBen bi gölge gördüm sankii
Sabah ilk idrarla yap kuzum belki net olurKızlar bı bakar mısınız bugün adet günün göğüs ağrılarım var ara ara kasık ağrısı bir de bugün kalcam çok ağrıdı
Ya bir de karşındaki hoca ya imam insan utanır 1 sene aldık hemde ilçe diye çok pahalı 24 TL felan resmen milyar harcadıkEdepsiz yani sanamı kalmış deme insan istiyo ki uğraşıyo sana ne oluyo ki allahım vallahi anlam veremiyorum bu insanlara iyi yapmissiniz ama artık ondan almamakla
Öyle korkuyorum ki..Sabah ilk idrarla yap kuzum belki net olur
Inşallah hamilesindir güzelim var her şer de bi hayr belkide o gudubet eczane iyi gelmiyodu size inşallah hamilesindir insallahhhSanki bende görüyorum evde çok testim var köyde yaşadığım için yarın regli olmazsam yine yaparım pazar da olmazsam pazartesi kan veririm
Rabbim yardımcın olsun inşallah tüm dileklerim seninle ve gebelik isteyenler ileÖyle korkuyorum ki..
Allah'ım hayırla versin 1 sene oldu ciğer acısı neymiş tattık Rabbim yaşadığımız bu manevi acıyı bizlere kefaret eylesin o bu halimizden memnunsa elimizden bir şey gelmez..Inşallah hamilesindir güzelim var her şer de bi hayr belkide o gudubet eczane iyi gelmiyodu size inşallah hamilesindir insallahhh
İnsaAllah hayırlısıyla sağlıkla sihhatla imanla ihlâsla sende hamilesindir isteyen herkesInşallah hamilesindir güzelim var her şer de bi hayr belkide o gudubet eczane iyi gelmiyodu size inşallah hamilesindir insallahhh
Bizimde burda eczaneden alıyorum erken gebelik arkasında 25 tl yaziyo serefsizler 35 tl etiket yapistiriyolarYa bir de karşındaki hoca ya imam insan utanır 1 sene aldık hemde ilçe diye çok pahalı 24 TL felan resmen milyar harcadık
Bende bu ay ovulasyon testi ile takip ettim ilk defa :) hayirlisi olsun hakkimizda. Birkac kisi daha katilsin toplu test iyi oluyor ya adrenalin olur birazAyyy heyecanlandım normalde ben umutsuz olurum hiç test yapma aşamasına bile gelmeden adeti beklerim ve geç de olsa adet gelir. Bu ay ilk defa test ile yumurta takibi yaptım ya ne olsa belirti arıyorum hamile olduğumu hissetmiyorum ama yine de test yapmak için aşırı hevesliyim inşallah çift çizgiyi görürüz hayırlısıyla![]()
Fotoyu karartma yapmadan bi atabilirmisin normal halini, varsa hayalaet bir cizgi belki gorurum gozum fena degil :)Kızlar bı bakar mısınız bugün adet günün göğüs ağrılarım var ara ara kasık ağrısı bir de bugün kalcam çok ağrıdı
Hakkimizda herseyin hayirlisi diyip 23-24-25 olan kimler varsa toplu test yapalim belki birinden biri cikar yine seviniriz :)Benimde bat 24 ben sabırsızlardanım. Bu sabah miratech erken gebelik testi yaptım. Hiç bir şey çıkmadı öyle ki beni ümitlendirebilecek kuruma çizgisi bile yoktu.
Olabilir aslında hem çıkanların mutluluğunu paylaşırız hem çıkmayanlara destek oluruzHakkimizda herseyin hayirlisi diyip 23-24-25 olan kimler varsa toplu test yapalim belki birinden biri cikar yine seviniriz :)
Bir buçuk sene oldu bizimde ama bugün adet belirtilerim başladı kasık ağrısı karın ağrısı bu ayda olmadı galibaAl bendende o kadar.
Bu ay bal tarçın çörek otu yedim yumurtlama dönemim sancıdıydı sonra geçti, şu an tık yok.
Adete yakın hep midem bulanır o var o da adet belirtisi zaten.
Sen kaç aydır deniyorsun? Benim 1 seneyi geçti.
Edep yoksunlariBizimde burda eczaneden alıyorum erken gebelik arkasında 25 tl yaziyo serefsizler 35 tl etiket yapistiriyolar
İnsaAllah insaAllahH HafizHafsa bende gördüm sanki inşallah vardır 2 gündür pozitiflerimiz çoğaldı çok şükür
Testimi eşim gormesin diye attım karartma yapmadan da sanki var gibi yapınca biraz daha belli keşke atmasaydimFotoyu karartma yapmadan bi atabilirmisin normal halini, varsa hayalaet bir cizgi belki gorurum gozum fena degil :)