Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaahha zengin etme kismi guzeldiOlabilir aslında hem çıkanların mutluluğunu paylaşırız hem çıkmayanlara destek oluruzhemde benim gibi sabırsızların eczaneyi zengin etmesini engelleriz
![]()
Son adet tarihinden itibaren hesaplayabilirsin canımYumurtlama 3 şubat BAT 17 şubat bugün beta değerim 114 çıktı kaç haftalık oluyor acaba bilginiz var mı kızlar![]()
Bittiği günden sonra mı sayıcam ?Son adet tarihinden itibaren hesaplayabilirsin canım
Hayır başladığı ilk gündenBittiği günden sonra öı sayıcam ?
Belli belirsiz bir cizgi gördüm ama belki normalde daha iyi tahmin yapabilirim diye demistim. Hayirlisi olsun umarim bir kac gune kirmizi cizgi gorursunTestimi eşim gormesin diye attım karartma yapmadan da sanki var gibi yapınca biraz daha belli keşke atmasaydim
Belli olmaz valla beklemediğimiz anda pat diye geliyorlarAhaahha zengin etme kismi guzeldimaalesef tr de hersey gibi testlerde pahali sanirim. Bant test mi deniyir böyle sirf kagidi var hani oylelerinden ismarladim hem ovulasyon hem erken gebelik baya uyguna geliyor. Birde tabi ne olur ne olmaz baskasi kazansin diye ayrica ikili erken gebelikte aldim, cok hamileyim ya
![]()
Çok teşekkürlerHayır başladığı ilk günden
Canım daha çok erkenBenimde bat 24 ben sabırsızlardanım. Bu sabah miratech erken gebelik testi yaptım. Hiç bir şey çıkmadı öyle ki beni ümitlendirebilecek kuruma çizgisi bile yoktu.
Dayanamadıııımmmmmm DayanamadıııımmmmmmCanım daha çok erkendayanamadın mı
![]()
Son adet tarihini baz alirsan ona göre cikar haftasi. Sonra doktora gidince ultrasonda hesapxyapiyor zaten artik doktor son adet tarihi ve ultrason karsilastirmasi yapar. Benim adet gunu deger baya fazlaydi erken döllenmeydi zaten 1 hafta buyuk cikmisti ona göre dogdu. 40. haftasi once 12 mayisti sonra buyuk cikinca 5 mayisa geldi, 39 kusurde 31 nisanda dogduYumurtlama 3 şubat BAT 17 şubat bugün beta değerim 114 çıktı kaç haftalık oluyor acaba bilginiz var mı kızlar![]()
Agzin bal yesinBelli olmaz valla beklemediğimiz anda pat diye geliyorlar![]()
Allah razı olsun insaAllahBelli belirsiz bir cizgi gördüm ama belki normalde daha iyi tahmin yapabilirim diye demistim. Hayirlisi olsun umarim bir kac gune kirmizi cizgi gorursun
Döllenmeye bagli yarin bile cikabilir ama tabi yumurtlamadan 14 gün gecti mi oda onemliBeklenen adet tarihi ayın 21i. Ne zaman yapsam çıkar testte arkadaslar?
Allah iyiliğini versin güldürdün beniDayanamadıııımmmmmm Dayanamadıııımmmmmm![]()
Yumurtlama telefondaki programda 7si olarak gözüküyor o zaman bugün test yapsam cıkmaz birkaç gün daha bekleyeyim değil mi?Döllenmeye bagli yarin bile cikabilir ama tabi yumurtlamadan 14 gün gecti mi oda onemli
Pazar gününü bekle o zaman adette pazartesi dimi? Tabi simdi takvimdeki tarih dogrumu oda onemli. Ovulasyon testi yaptiysan yada cig yumurta aki iki parmak arasinda uzayan akintiyi gorduysen kesin diyebiliriz. Her halukarda en erken pazar uygun. Beklemek kolaymis gibi anlatiyorum tabi, benim 25 i pazar bende test yapicam, simdilik iki kisi anlastik katilim ne kadar cok o kadar iyi toplu test partimize :)Yumurtlama telefondaki programda 7si olarak gözüküyor o zaman bugün test yapsam cıkmaz birkaç gün daha bekleyeyim değil mi?