- 9 Eylül 2007
- 549
- 359
- 648
Tebrik ederimÇıktı kızlarrrr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederimÇıktı kızlarrrr![]()
Tebrik ederim yumurtlamadan kac gun sonra yaptin testiKızlarrr artık emin olabilirizzz❤ Omg
Benimde bat 24 ben sabırsızlardanım. Bu sabah miratech erken gebelik testi yaptım. Hiç bir şey çıkmadı öyle ki beni ümitlendirebilecek kuruma çizgisi bile yoktu.Bende hamileymisim hissi yok, hicbirseye kesin belirti diyemiyorum. Bat 25 benimde en fazla negatifi gormus oluruz :) kendimi buna hazirladim ben zaten ondan sonra 21-22 gibi eger adet oncesi pembe akintim gelmezse o zaman derim adet olmayacagim.
Bugün olmam lazımdı olmadım belirtim de yok.Dün testim şöyle çıkmıştı erken testti bu.Gölgeli olan erken değilKuruma cizgisi her testte çıkmıyo diye biliyorum bide mac gün geçti adetinden belirtin var mı canim
Ederim canım sağollTebrik ederimAllah sağlıkla kucağına aşmayı nasip etsin. Bizlere dua etmeyi unutma hamilelerin duası kabul olurmuş
Gözünüz aydın inşallah sağlıkla gelir sağlıkla büyürÇıktı kızlarrrr![]()
Ayyy evet benimle yaşadınız resmenArtık derin bi nefes alabiliriz çok sukur![]()
İnşallah canım aminnnGözünüz aydın inşallah sağlıkla gelir sağlıkla büyür![]()
3 şubat yumurtlama gözüküyordu canım 17 şubatta test yaptımTebrik ederim yumurtlamadan kac gun sonra yaptin testi
Kaç dakikada çıktı bu çok net duruyo ama benimde günün bu gün dün kaset yaptım bisey çıkmadi henüz hastada ol MadimBugün olmam lazımdı olmadım belirtim de yok.Dün testim şöyle çıkmıştı erken testti bu.Gölgeli olan erken değil
Çekip kararttım bilmiyorum çıktı mı ben görüyorum da kalp gözümleResim varsa atsana yavrum bakalm
Bi tane resim var kuzum diğerini goremedimBugün olmam lazımdı olmadım belirtim de yok.Dün testim şöyle çıkmıştı erken testti bu.Gölgeli olan erken değil
Saglikla gelsin insallah. 12 subat ovulasyon tarihim benim de merakla bekliyorum. hatta dayanamayip test yaptim bgn erken oldugunu bile bile cok cok silik cift cizgi cikti hcg testinde. Acaba hayal mingoz yanilmasi mi diye dusunuyorum. Insallah cok erken oldugu icin poztiftir.3 şubat yumurtlama gözüküyordu canım 17 şubatta test yaptım
Bu 3 ya da 4 dakikada çıktı da bugün net bişey görmeyi umuyodum içimde patladıKaç dakikada çıktı bu çok net duruyo ama benimde günün bu gün dün kaset yaptım bisey çıkmadi henüz hastada ol Madim
Çekip kararttım bilmiyorum çıktı mı ben görüyorum da kalp gözümleÜstteki testte görüyorum alttaki testte ben bile göremiyorum
![]()
Üstte bende çok silik görüyorum tek değilsinÇekip kararttım bilmiyorum çıktı mı ben görüyorum da kalp gözümleÜstteki testte görüyorum alttaki testte ben bile göremiyorum
![]()
Erken değil bunlar.Erken bulamamış alamamış eşimkalp gözünü seveyim bende gördün ama bunda erken test mi bu
Yapıcam yarın da Regl olmazsam geçe acildeyim artık yeterÜstte bende çok silik görüyorum tek değilsininşallah vardır yarın sabah tekrarla istersen
Bende 4 gün kala erken yaptım hiç bide çıkmadi dün kaset yaptım çıkmadi elimde son bi kaset test kaldı bu gün hasta ol Madim yarın yapayimmi yapmayim mi kararsizimErken değil bunlar.Erken bulamamış alamamış eşim