- 9 Eylül 2007
- 549
- 359
- 648
Yap ne kaybedersin sende test bitti de eczanede de bitmedi yaBende 4 gün kala erken yaptım hiç bide çıkmadi dün kaset yaptım çıkmadi elimde son bi kaset test kaldı bu gün hasta ol Madim yarın yapayimmi yapmayim mi kararsizim
Yap ne kaybedersin sende test bitti de eczanede de bitmedi ya
Ben her defasında farklı eczaneye gidiyorum bugün geçti içimden şunlar neden markette satılmıyor diyeev parası gitti testlere vermekten
Ayy bide o sorun var yaa sürekli aynı eczaneden alıyom utana sıkılaBen her defasında farklı eczaneye gidiyorum bugün geçti içimden şunlar neden markette satılmıyor diye
Bu ay kırmızıları görürsem öbür ay salıcam valla yeter valla o paralarla kendime neler alırdım ne zaman bat geçer ondan sonra kan testi yaparımAyy bide o sorun var yaa sürekli aynı eczaneden alıyom utana sıkılabide bi adam var hep o veriyodu gene çok şükür bi kız vardı ondan aldım ama bitti hepsi tukettim
Her ay aynı sözler ama asla tutamiyoruzBu ay kırmızıları görürsem öbür ay salıcam valla yeter valla o paralarla kendime neler alırdım ne zaman bat geçer ondan sonra kan testi yaparım(dayanabilirsem)
10 saniye nasıl tutucan cis akısına ne sacma bir şeymiş Allah'tan erken test almıyorumKızlar bide erken gebelik testimde on saniye çiş akışında tütün diyo ben 10 saniye işeyemiyorum kaba yapıp ordan içine koyuyorum acaba ondan mi cikmiyo
Bende öyle yapıyorum bak şimdi benimde içime kurt düşürdünKızlar bide erken gebelik testimde on saniye çiş akışında tütün diyo ben 10 saniye işeyemiyorum kaba yapıp ordan içine koyuyorum acaba ondan mi cikmiyo
Bende bu testi kullaniyorumBu testi kullananlar bir bakarsa sevinirim laboquick
Bende öyle yapıyorum bak şimdi benimde içime kurt düşürdün
Bence birşey olmaz kızlar farkı olmaz yaniKesinlikle ben test yapma özürlüyüm netttt
Valla yapma bekle gittiği yere kadar.Görüyosun halimiBende 4 gün kala erken yaptım hiç bide çıkmadi dün kaset yaptım çıkmadi elimde son bi kaset test kaldı bu gün hasta ol Madim yarın yapayimmi yapmayim mi kararsizim
Biz bı köyde yaşıyoruz ilçede bir tane eczane var eşimde bende hocayiz en son eczacı eşime hocam daha olmadı mı ya bütün testleri sana sattık demişti o günden sonra 10 li olarak trendyoldan aldimAyy bide o sorun var yaa sürekli aynı eczaneden alıyom utana sıkılabide bi adam var hep o veriyodu gene çok şükür bi kız vardı ondan aldım ama bitti hepsi tukettim
ayyy bilemedim şimdi neyse sabah ola hayrolaValla yapma bekle gittiği yere kadar.Görüyosun halimi
Ayyy ne ayıp yaa sınır bozucu bi durumBiz bı köyde yaşıyoruz ilçede bir tane eczane var eşimde bende hocayiz en son eczacı eşime hocam daha olmadı mı ya bütün testleri sana sattık demişti o günden sonra 10 li olarak trendyoldan aldim
İnsanlar kötü gerçektenAyyy ne ayıp yaa sınır bozucu bi durum
Ben bi gölge gördüm sankiiKızlar bı bakar mısınız bugün adet günün göğüs ağrılarım var ara ara kasık ağrısı bir de bugün kalcam çok ağrıdı
Edepsiz yani sanamı kalmış deme insan istiyo ki uğraşıyo sana ne oluyo ki allahım vallahi anlam veremiyorum bu insanlara iyi yapmissiniz ama artık ondan almamaklaİnsanlar kötü gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?