Çok sağol canımYyaa çok sevindim gözün aydın annedi
Şimdi tek tek tüm belirtileri mi yazar mısın, bat günün ne zamandı? Tek tek farklılıkları yazar mısın vücudunda.
Canım ilk 5 dk içinde böyleydi 120,53 çıktı kanda. Yarın yine teste gideceğim senin kaç çıktı?Sedacım senin testin görüntüsü var mı ? 70 çıktığında
Ben akşam test vericem canım bakalım öğrenicez bugünCanım ilk 5 dk içinde böyleydi 120,53 çıktı kanda. Yarın yine teste gideceğim senin kaç çıktı?
Güzel güzel haber verirsinBen akşam test vericem canım bakalım öğrenicez bugün
İnşallah canım kaset ya bideGüzel güzel haber verirsininşallah güzel sonuçlar çıkıcak Senin testte baya belliydi çünküü
Kan testi yapmadan mi muayne etti seni gebelik testin ne çıktı peki
Evet kan testiyle sadece hormonlara bakacakmis gebelik yok dedi alttan muane etti birdeKan testi yapmadan mi muayne etti seni gebelik testin ne çıktı peki
Bozuk mu bu test anlamadım fazla mi damlattin kuzum idrariEvet kan testiyle sadece hormonlara bakacakmis gebelik yok dedi alttan muane etti birde
Canım bu test bozuk gibi yada çok damlatmışsınEvet kan testiyle sadece hormonlara bakacakmis gebelik yok dedi alttan muane etti birde
Ya sana o kadar dedik yaaa bak gör herşey normal çıkacak git bir kan ver kan takibine erken başla erken öğren sağlığını falan kafan rahat geç kenara otur bak ne güzel Tr desin ki Antalya hastane dolu git mis gibi yaptır testlerini hadi bakalım doğru Dr a bebek kontrol istiyor annesiKızlarrr artık emin olabilirizzz❤ Omg
Ayy evett ya ben korktugum için gidemedim sağolun destek oldunuz eşim eve gitmiş işten çıkıp yemek yicekmişiz birlikteYa sana o kadar dedik yaaa bak gör herşey normal çıkacak git bir kan ver kan takibine erken başla erken öğren sağlığını falan kafan rahat geç kenara otur bak ne güzel Tr desin ki Antalya hastane dolu git mis gibi yaptır testlerini hadi bakalım doğru Dr a bebek kontrol istiyor annesi
Hadi bakalım dualarım sizinleAyy evett ya ben korktugum için gidemedim sağolun destek oldunuz eşim eve gitmiş işten çıkıp yemek yicekmişiz birliktesonra teste gidicez dua edin
Kan testiyle netleştirdiyseniz bekleyin reglinizi yoksa ilaç içmeyin gebelik şüphesi olan herkes ilaç kullanacaksa ve bir şaibe varsa mutlaka netleştirmeli ki ilaç kullanılsın diğer türlü yanlış yapmış oluruzBugün 28 günüm karnım, bacaklarımın içi ağrıyor hala regl gelmedi. Sıcak su torbasıyla oturmaktan fenalık geldi artık regl olsam da rahatlasam ilaç içsem ya ilk defa gecikti ve gelemedi çok rahatsız edicibu da yetmezmiş gibi yüzümde yumuşak doku enfeksiyonu oluştu. Antibiyotik için de regl bekliyorum tüm belalar beni buluyor herhalde
Yok ilaç içmiyorum ama çok ağrıyor sanki her an başlayacakmış gibi tipik regl ağrısı ama iki saattir başlamadı da üstelik normalde 26 günde oluyordum ilk defa iki gün uzadı. Sizde de böyle bir durum oldu mu daha önce? Gebelik olsa böyle regl ağrısı olmazdı dimi?Kan testiyle netleştirdiyseniz bekleyin reglinizi yoksa ilaç içmeyin gebelik şüphesi olan herkes ilaç kullanacaksa ve bir şaibe varsa mutlaka netleştirmeli ki ilaç kullanılsın diğer türlü yanlış yapmış oluruz
Maşallah ne güzel, Allah saglıkla kucagınıza almayi nasip etsin inşallah :) paylastıgın icin cok teşekkürler canımÇok sağol canımPcos um ben öncelikle onu söyleyeyim 10 yıldır doğum kontrol hapı kullanırım her doktor böyle söylemişti en son doktorum şimdiki de o kilo vermeyle hafifletebileceğimizi söyledi bende ona uydum ilaçsız regl oluyordum artık,ilk evlendiğim ay farkında olmadan hamile kaldım tedavıyle bebeğin olur dedikleri için korunmuyordum şok olduk 2,5 aylıkken kalbi durdu alındı sonra korunduk 3 ay 5. Ayımda yani bu ay hamile olduğumu öğrendim karışık vitamin decavit ve yüksek oranda folik asit kullanıyorum 5mg. Yumurtlamaya bakmadım canım biz gün aşırı olacak şekilde değerlendirdik atlamadan hiçbir belirtim olmadı bunda gece sıcak basması ve bat günü sağ kasığım ağrıdı sadece o kadar yani düzenli ilişki ve iyi bir doktor çok önemli birde rahat olmak birlikte olduğumuz günleride resim olarak ekledim hepimizin kucakları dolu dolu olsun
Bozuk mu bu test anlamadım fazla mi damlattin kuzum idrari
Evet gidicez bugün sonra direk doktorumla görüşürüm zaten, bende sormuştum çok bulantım oluyor çünkü gebeliğe hazırlandığımız için az sabret demişti çok şükürMaşallah ne güzel, Allah saglıkla kucagınıza almayi nasip etsin inşallah :) paylastıgın icin cok teşekkürler canım
folikasit oranı cok yuksekmiş gercekten, merak ettim neden boyle kullandırdı doktor
bir de arkadaslara ben de katılıyorum, biran once doktor muayenesine gidin belki progestan kullandırır ya da baska bişey onerir, kontrolde olmakta yarar var
Gebelikte de şiddetli ağrılar olabiliyor canım benim öncekinde öyleydiYok ilaç içmiyorum ama çok ağrıyor sanki her an başlayacakmış gibi tipik regl ağrısı ama iki saattir başlamadı da üstelik normalde 26 günde oluyordum ilk defa iki gün uzadı. Sizde de böyle bir durum oldu mu daha önce? Gebelik olsa böyle regl ağrısı olmazdı dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?