Avokadolu çok iyi bol su kese daha çabuk büyüyor bebek daha çabuk görülüyorBu dönemde ne yenir içilir tutunma aşamasında sanırım faydalı önerilerinize ihtiyacım var kızlar tecrübe etmiş anneler
Günde bir tane avokado birde fındık cevizde tüketBu dönemde ne yenir içilir tutunma aşamasında sanırım faydalı önerilerinize ihtiyacım var kızlar tecrübe etmiş anneler
Sanki bi gölge var gibi geldi banaGebelik testi yaptım canm ondan sonra Bu iste
Avokadolu çok iyi bol su kese daha çabuk büyüyor bebek daha çabuk görülüyor
Tamamdır sağolun zaten Antalyadayız avokado çokGünde bir tane avokado birde fındık cevizde tüket
Benimde bugün 2. Adet günüm Allahım inşallah sağlıklıdırBenim de iki gün üst üste böyle pembe cikmisti kaset testteki daha az belliydi, kaset testi yaptiktan sonra 2. gün adet günümdü deger 443 falandi hatta ondan 1-2 gün sonrada keseyi görmüstüm :)
Bende onu bekliyorum meraktan çatladımH
Hadiiii test yapkendimden umudu kesince seninkini bekler olduuum
Aleykumselam guzelimSelamünaleyküm ben geri geldim eskilerden kimler var
Hic aklina kötü birsey getirme, var ve seninleBenimde bugün 2. Adet günüm Allahım inşallah sağlıklıdır
İnşallah teşekkür ederim çok dua ediyorum darısı tüm gönülden isteyenlere olsunHic aklina kötü birsey getirme, var ve seninleKaset testlerde adetten 1 hafta yada 10 gün falan gecince baya kirmizi cikiyor sanirim. Kan verirsen degerini ögrenirsin icin rahat eder, saglikla gelsin minnos
Hayırlı sonuçla gel inşallah canım benimİnşallah teşekkür ederim çok dua ediyorum darısı tüm gönülden isteyenlere olsun
merhaba. sizde prolaktin yüksek sanırım. ben sadece tavsiye olarak ileteceğim, bazen birine iyi gelen birine ters etki yapabiliyor, oyuzden iyi arastırın olurmu, gerekirse doktora sorabilirsiniz.merhaba daydream, hangi takviyeleri kullanıyorsunuz acaba geriye dönük mesajlara baktım ama bulamadım yeni üyeyim de ben, bana da doktorum bi takviye verdi prowomen diye henüz başlamadım, bi de dostinex verdi.
Çok çok hafif resimde belli olmiyorda gözle daha belli kan vermeye gideceğim bugün son ovulasyon tetsi vardı elimde onu da yaptımSanki bi gölge var gibi geldi bana
Adet günün ne zamanÇok çok hafif resimde belli olmiyorda gözle daha belli kan vermeye gideceğim bugün son ovulasyon tetsi vardı elimde onu da yaptım
Eşimin dün burdan aldığı testi yaptım negatif.Erken değil ama zaten bugün bat günüm erken olmasına gerek yok diye düşünüyorumSabah oldu hadi teste
Yaptım ama negatif.Kaç ölçüyo onu da bilmiyorumH
Hadiiii test yapkendimden umudu kesince seninkini bekler olduuum
Prolaktin yüksek olduğu için vermiştir stres, incir ve bazı yiyecek içecekler yükseltir. Kafayı rahatlatmanızı tavsiye ederim benim o şekilde düştü birde onu tetikleyen yiyeceklerden içeceklerden uzak durun bunun yanında hayıt otu iyi geliyor 3 ay düzenli kullanmıstimmerhaba daydream, hangi takviyeleri kullanıyorsunuz acaba geriye dönük mesajlara baktım ama bulamadım yeni üyeyim de ben, bana da doktorum bi takviye verdi prowomen diye henüz başlamadım, bi de dostinex verdi.
Negatif şekerim regl olursam haber vericem.Dün yaptığım test erkendi eşimin aldığı test erken değil ve kaç ölçüyo bilmiyorum ama olsa çıkardı dünden bugüne diye düşünüyorumBende onu bekliyorum meraktan çatladım
Yarın biraz karışık o düzensizlik varAdet günün ne zaman
Benimde adet günüm bu gün dün test yaptım negatif çıktı adeti bekliyorum☹Yarın biraz karışık o düzensizlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?