- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
merhaba kirmizi cizgi yerinde dursun gerisi onemli degil benimde aynen 2gun ust uste yaptigim testte cok cok silik ti koyulasma olmamisti stres yapip gidip test vermistim kanda 101 cikmisti icini rahat tut hayirli olsunKızlar Bu sabah testimama hala koyulaşmamış
Yerleşme olabilir canım daha erken regl içinBenim süt gibi olan akıntı bu sabah çok çok açık kahverengiydi sanırım regl başlıyor lavaboya gitmeye korkuyorum yumurtlama sonrası 9. Günümdeyim
Yarın cnmKalp gözümle baktım göremedim kuşum bat ne zaman senin belki erkendir
Verseydin bı kan testi benim kaset testte hiç çıkmamıştı erken gebelikle öğrenmiştim kasette 1 gün öncesi yapmıştım bişey çıkmamıştı silik hayalet çizgi falan bilmiyordum tabi kan verdiğimde 190 diDünde böyle çıktı hiç koyulaşmamışm kan testi vermedim henüz
Dünkü. TestimKalp gözümle baktım göremedim kuşum bat ne zaman senin belki erkendir
Koyulasmasa bile var yani belli bence kan verinKızlar Bu sabah testimama hala koyulaşmamış
Sabah oldu hadi testeSen at bi bakym bulursan.Bilemedim ben komple heryerini yıkadım gitmedi hala aynı pembe.Uyku da girmiyo gözüme sinir oldumSabah olsa da test yapsam ya sabır
Aynen kafalar iyice karışıyorMesela o akintim benim hep olur ilk adetimden beridir hic degismez, hamile kaldigim ay olmadi, birde eger yerlesme kanamasi olarak dusuneceksem yumurtlamanin 5. gününde gelene yerlesme kanamasi diyebilirim mesela ama iste ondan bile emin degilim. Artik ne olacaksa olsun olmadi önümdeki maclara bakayim :)
Gebelikten seninkisiÇok az var regl zamanı gibi öncekinde ama üzerimi zor değiştiriyordum
Senin bu mesajınla ben aynı durumdayım. Normalde adetin düzenli mi ve kaç günde bir oluyor. Ben de 15 Şubat bat beklerken 9 10u gibi yumurtlama oldu ya o yüzden soruyorumCnm ben bat 23 şubata kaydı heralde yumurtlama diye düşündüğüm gün yumurtlamaydı demekki hala adet olmadım batımda 23 e kaydı haberin olsun listede 15 ya heber vermek istedim
Canım benim ilk Aralık belli değil ama şu düzenim tam yumurtlama ne zaman görürsem bat 15. Gün bu bende değişmez yumurtlama testi yapmadım tahmini belirledim o nedenle 8 olsa 23 Şubat batSenin bu mesajınla ben aynı durumdayım. Normalde adetin düzenli mi ve kaç günde bir oluyor. Ben de 15 Şubat bat beklerken 9 10u gibi yumurtlama oldu ya o yüzden soruyorum
Peki akıntı var mı sendeCanım benim ilk Aralık belli değil ama şu düzenim tam yumurtlama ne zaman görürsem bat 15. Gün bu bende değişmez yumurtlama testi yapmadım tahmini belirledim o nedenle 8 olsa 23 Şubat bat
Siz kalp atışlarını duydunuz mu o süreçtesiniz sanırımmerhaba kirmizi cizgi yerinde dursun gerisi onemli degil benimde aynen 2gun ust uste yaptigim testte cok cok silik ti koyulasma olmamisti stres yapip gidip test vermistim kanda 101 cikmisti icini rahat tut hayirli olsun
Hadiiii test yapBenim akşamüstü oldu şuan yok tık tık etti öyle bi yokladı bikaç saat
Benim de iki gün üst üste böyle pembe cikmisti kaset testteki daha az belliydi, kaset testi yaptiktan sonra 2. gün adet günümdü deger 443 falandi hatta ondan 1-2 gün sonrada keseyi görmüstüm :)Kızlar Bu sabah testimama hala koyulaşmamış
yaaaa harıkaaaa
Var ama şaffafPeki akıntı var mı sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?