- 10 Şubat 2022
- 462
- 296
- 18
- 35
Bu var clearblue ama bu 2-3 hafta olayi nedir bilemedim cunku 2-3 hafta arasinda idrarda cikmiyor daha yerlesme dönemi oluyor yada o 2 haftadan sonrasinda yapilirsa böyle hesapliyor olabilir prospektusde yazani hatirlamiyorumHaftasıyla gösteren test hangisi ben bilmiyorum da
Amin kuzum .insaAllah güzel haberler alırız belirtilerin baya cokmus seninValla canım bende reglimden önce gögüslerim o kadar nadir şişer ağrırdı ki bu sefer çok fazla ve Bayadır var yani, onun haricinde belim ağrıyor, midem sürekli böyle gergin bulanıyor ve bende o kadar çok gaz var ki.. onun haricinde dikkatimi çeken olarak çok sık idrar geliyo ve idrar rengimin koyuluğu ve ben su içmeyi hiç sevmem sürekli su içiyorum ama idrar yine koyu, bir sürü buna benzer şeyler.. Totelde bakınca üşütme gibi yorumluyorum, psikolojik olarak kendimi sıkıştırmak istemiyorumayrıca ikiz bebeklerin için çok üzgünüm, umarım en en kısa zamanda kucağına bir ikiz bebek verir mevlam
Az kaldi senin o zaman bekleyelim bakalim anlarsan bizede anlatirsin :)Vallahi bende bilgisizim, deneyimliyorum sizlere haber ederimama bende ilk evlendiğimde çok acı çekerdim içimde yara varmış gibi bende hani elimle bakardım böyle elime et parçası geliyordu baya böyle yani doktorda rahim olduğunu söylemişti, ama şu an herhangi bir şey değmiyor. Az kaldı 2 güne tezimi çürütür ya d doğrularım
22.02.2022 güzel bir tarih diye düşünüyorumAmin kuzum .insaAllah güzel haberler alırız belirtilerin baya cokmus seninne zaman test yapicaksin ?
Benim akşamüstü oldu şuan yok tık tık etti öyle bi yokladı bikaç saatBenimde bat 19 u benimde bugün çok yorulunca sağ kasigima bir batma girdi uzun süre devam etti şuan ara ara hareket edince batıyo sizinde öyle mi ? Bu arada 16 sında test yapmıştım negatif çıktı
Ama işte pembe akıntı yerleşme kanaması da deniliyor ya karışırsa onu adet olucam diye düşünme hemen en kesini testlerBeklemekte asiri zor zaman gecmiyor daha 1 haftam var nasil gececek bilmiyorum. Bende birde adet öncesi 2-3 gün kadar pembe akinti oluyor ondan sonra adet oluyorum zaten ayin 21-22 si gibi o akinti gelirse daha fazla beklememe gerek kalmayacak. Herseyin hayirlisi.
Bu son ilişkiden 14 gün sonra en erken kullanılıyor diye biliyorum.Bu var clearblue ama bu 2-3 hafta olayi nedir bilemedim cunku 2-3 hafta arasinda idrarda cikmiyor daha yerlesme dönemi oluyor yada o 2 haftadan sonrasinda yapilirsa böyle hesapliyor olabilir prospektusde yazani hatirlamiyorum
Kalp gözümle baktım göremedim kuşum bat ne zaman senin belki erkendirGebelik testi yaptım canm ondan sonra Bu iste
Sen at bi bakym bulursan.Bilemedim ben komple heryerini yıkadım gitmedi hala aynı pembe.Uyku da girmiyo gözüme sinir oldum1-2doğru bilgi devamı şöyle üzerine bir iki damla su bırakınca (idrar bırakılan yere) gitmiyor ve testin rengi mavi kırmızı mor pembe neyse o renk oluyor ama kuruma çizgisi ya gölge gibi Oluyor ona dikkatli bakınca t çizgisi yeri boş gibi duruyor bant var gibi örnek bulursam atayım bunlar kuruma çizgisi olayı
Mesela o akintim benim hep olur ilk adetimden beridir hic degismez, hamile kaldigim ay olmadi, birde eger yerlesme kanamasi olarak dusuneceksem yumurtlamanin 5. gününde gelene yerlesme kanamasi diyebilirim mesela ama iste ondan bile emin degilim. Artik ne olacaksa olsun olmadi önümdeki maclara bakayim :)Ama işte pembe akıntı yerleşme kanaması da deniliyor ya karışırsa onu adet olucam diye düşünme hemen en kesini testler
Onu hic kullanmadim canim emin degilimde clearblue nun cesit cesit var ya normali diye dusundum sadece disimdan sanirimBu son ilişkiden 14 gün sonra en erken kullanılıyor diye biliyorum.
Cok gec değil mi ya ben 19 unda bir test daha yapayım olmazsam diyordum22.02.2022 güzel bir tarih diye düşünüyorumçıkarsa ne mutlu, çıkmazsa canım sağolsun
Bakalım hayırlısı olsun bat gecince cıkar heralde belkş adet olurum benBenim akşamüstü oldu şuan yok tık tık etti öyle bi yokladı bikaç saat
Çok az var regl zamanı gibi öncekinde ama üzerimi zor değiştiriyordumGöğüslerinizde acı sızı ağrı varmı
Goruyoruuum
Dünde böyle çıktı hiç koyulaşmamışm kan testi vermedim henüzGoruyoruuum
Ama 2 günde bi artış oluyo diye biliyorum canım hem hep ayni duzeyde cikmaz bence kan ver rahatlaDünde böyle çıktı hiç koyulaşmamışm kan testi vermedim henüz
kan ver kesin sonucu öğren var çünkü baya çizgin belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?