- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptım ama inan ben çok zor goruyorm yada görmek istediğim için goruyirm bilemedimYap hemen muhtemelen pozitifsin.
Yook vermedimmm daha yarın tekrar yapıp kan vericem doktoruma sordum ver yarın dediYaa kan ver hemen verdin mii![]()
Canım hiç belli olmaz sen gene de bekle bakalım bi, ama yani şaşırdım açıkcası ne bileyim çizgi olunca hamilelik olmuyor mu o zaman o çizgi neden çıktı hiç anlamadımBenim de öyle olur ozaman muhtemelen.Testim seninki gibi çıktı çünkü
Insallah bu saskinlik bir kac gün icinde koskoca bir sevince dönsünİnşallah canım ben beklemiyordum şaşırdım
Merakla bekliyor olacağım inşallah :)Allah razı olsun canım merak etme olsun hemen sana haber vereceğim![]()
Bi yıkasana gidicek mi çizgi.Kuruma çizgisi ise kayboluyomuş.50 kere yıkadım benimki gitmedi ama yine de aşırı silik olması umut vaadetmiyo bat bukadar yakınkenCanım hiç belli olmaz sen gene de bekle bakalım bi, ama yani şaşırdım açıkcası ne bileyim çizgi olunca hamilelik olmuyor mu o zaman o çizgi neden çıktı hiç anlamadım![]()
Bi atar mısınY
Yaptım ama inan ben çok zor goruyorm yada görmek istediğim için goruyirm bilemedim
Bende 4 ay önce kürtaj oldum bugün regl günüm böyle çıktı canım dene benceSelam kızlar bugün bat günüm normalde 27-28 günde olurum bugün 28. Gün kürtaj oldum ağustos ayında son 3 aydır gününğ geçmiyor dün akşam regl ağrılarım girdi ama bugün bir şey yok test yapmaya korkuyorumm
Karartma yaptimBi atar mısın
Şu mutluluğu bi yaşayamadım anasını satym yaBende 4 ay önce kürtaj oldum bugün regl günüm böyle çıktı canım dene bence
Yıkadım yıkadım gitmedi kiBi yıkasana gidicek mi çizgi.Kuruma çizgisi ise kayboluyomuş.50 kere yıkadım benimki gitmedi ama yine de aşırı silik olması umut vaadetmiyo bat bukadar yakınken
Yaaa çook sevindim canıım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Alayım çıkarsam test diyorumya çok korkuyorum test yapmaya ama bakalım hayırlısı olsuun. Neden dolayı kürtaj olmuştunBende 4 ay önce kürtaj oldum bugün regl günüm böyle çıktı canım dene bence
Boşver napalım önümüzdeki maçlara bakıcazYıkadım yıkadım gitmedi kiof valla yani anlamadım ki yerleşme kanaması olmadığına da eminim
Karartma yaptim
Foto görünüyor muBi atar mısın
Gebesin cnm, kesin bilgi yayalimBenim bugun bat yaptım böyle çıktı canım
Canım testin içini aç ışığa tut bişey yapKarartma yaptim
İyi dileklerimi sana göndericem canımŞu mutluluğu bi yaşayamadım anasını satym ya
İnşallahh inşallahGebesin cnm, kesin bilgi yayalimHayirli olsun. Yarin ilk idrarla test yapip, dogru kan testine
![]()