- 1 Ekim 2018
- 790
- 568
- 103
Teşekkür ederimYok ben
yok benim adetime 6-7 gün var kuzum ben rahat ol diye sana yazdım beta için düzenli ilerler demek istedim ben sabah test yaptım şöyle çıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimYok ben
yok benim adetime 6-7 gün var kuzum ben rahat ol diye sana yazdım beta için düzenli ilerler demek istedim ben sabah test yaptım şöyle çıktı
Rabbim daim etsin kuzum dostluğunuzu çok güzel birşey valla yaşadıklarınıza ben duygulandım hep birlikte olun evlatlarınızla birlikteTesekkur ederimO güzel dostluklar bazen hic beklenmedik yerlerde buluyor insani. Suyunuz geldiginde yada doguma giderken ilk gruba yazdik, öyle ki esimi uyandirmadan kizlara yazdim sonra esime suyum geldi dedim. 3 kisi ayni günde dogum yaptik, surekli haberlestik grupla. Gercekten cok buyuk bir destek oldu bizim icin hamilelikte ve cocuklari buyuturken.
Aynen öyle hayırlısı neyse o olsunCizgi var olmasina var eger testler kesin sonuc veriyorsa normalde olmayinca her turlu beyaz cikiyor, kuruma cizgisi bile olmuyor. Hayirlisi olsun insallah hakkinda![]()
23 ocak yumurtlamaydı. Evet bakalım Cumartesiyi iple çekiyorum. Git için rahat etsin.Seninki benden muhtemelen daha erken. Doktora gidince anlarız zaten. Ben yarın gideceğim gibi görünüyor. Benimki erken gebelik sanırım
Canım kimyasal oluyorsa bebek oluyor demektir hiç umutsuzlanma olur inşallahNasip bitanem hiç sanmıyorum ama bakalm rabbim ne gosterir![]()
2 tane var ama dayanamam yapacmEğer fazla testin varsa yapabilirsin canım ama şu anda en doğrusu ya kan vermek yada adet gecikmesini beklemen olur bazı kişilerde geç döllenme oluyor
Benim de öyle olur ozaman muhtemelen.Testim seninki gibi çıktı çünküKızlar ben elendim şimdi regl oldum. yerleşme kanaması olduğunu da sanmıyorum. adet kanaması gibiydi.
Aaa cok sevindim gözün aydın aynı şeyleri yaşamıştık inşallah arkandan ben gelirimKizlarrrr gunaydin 5 dk icinde ciktiBen şook cebime koymuştum iyi ki bakmışım
![]()
Aminnn canim cok sagolRabbim daim etsin kuzum dostluğunuzu çok güzel birşey valla yaşadıklarınıza ben duygulandım hep birlikte olun evlatlarınızla birlikte![]()
İnşallahh canım aminn korkudan kan veremiyorum yarın sabah yapıcam çıkarsa aynı kana gidicemAaa cok sevindim gözün aydın aynı şeyleri yaşamıştık inşallah arkandan ben gelirim![]()
Çok silik bisey var gibi sankiBiz aynı gibiyiz ben bu sabah test yaptım erken gebelik arkadaşlara destek için sanki var gibi geldi
Cizgi var gibi hadi hayirlisi olsun insallahBiz aynı gibiyiz ben bu sabah test yaptım erken gebelik arkadaşlara destek için sanki var gibi geldi
Evet önceden öyleydi ama şaibeli bir yumurtlamam var onu değerlendirdim ona göre 23 olabilir diye yazdım ama bazen karışıyor arada sorun değil.bende bekliyorum işte test bilerek erken yaptım bugün yapacak arkadaşlara destek olacam dedimnegatif çıkar bu kadar sürede diye kendimi hazırlamıştım ama garip bir belirti var gibi oldu oradaTeşekkür ederimCanım tabloda senin BAT 15 Şubat gözüküyor o yüzden öyle yazdım. Daha varmış test yapmak için sabırsızlanmışsın
![]()
Bakalım canım inşallah bende şaşırdım beklemiyordumÇok silik bisey var gibi sankibende normal kaset test var o yüzden yapmıyorum inşallah hayırlı haberler alıcaz
![]()
İnşallah canım ben beklemiyordum şaşırdımCizgi var gibi hadi hayirlisi olsun insallah![]()
Anladım canım inşallah vardırEvet önceden öyleydi ama şaibeli bir yumurtlamam var onu değerlendirdim ona göre 23 olabilir diye yazdım ama bazen karışıyor arada sorun değil.bende bekliyorum işte test bilerek erken yaptım bugün yapacak arkadaşlara destek olacam dedimnegatif çıkar bu kadar sürede diye kendimi hazırlamıştım ama garip bir belirti var gibi oldu orada
Bilemiyorum tam onu hocam ama o civarlarında karın ağrım vardı23 ocak yumurtlamaydı. Evet bakalım Cumartesiyi iple çekiyorum. Git için rahat etsin.
Yani umarım vardırAnladım canım inşallah vardır![]()