Kutuya katıp götürcem evdenAma söz vermiştik birbirimize.Sen de mi yarı yolda bırakıcaktın.
Bende de adet ağrısı ve açık kahve akıntı var canım umarım bu yaşadıklarımızın hepsi miniklerden kaynaklanıyordurCanım bende adet belirtisi yok ara kasık ağrım var çok az belim ağrıyor ama bugün akşam üstü 2 kez öyle bir sulu sıvı akıntı geldi ki afedersiniz çamaşırım tamamen ıslandı nerdeyse nedir bilmiyorum amaBekle bekle valla zaman geçmiyor
Sabah haberleşelimKutuya katıp götürcem evdenyapalım yarın
Amerika değilse sıkıntı yok avrupaya uyarımSabah haberleşelimsaat farkı var ama bi ayar çekicem o işe ben
Evde ikisinden de var yarın tam regl günü değil o yüzden önce erken gebelik yapsam daha iyi gibi sanırımİkisinden de al bence ama eğer reglin günü gelmişse kaset al ne olur ne olmaz bazen geç döl oluyor o nedenle erken gebelikte düşük betayı söyler bu şekilde de kontrol etmiş olursun
Valla ben olsa fena olmaz diyorum bir avazda çıksın 37 sonrası 2. Yi ne ara yapalım daha 1. Gelmedi diyorum hayırlısıAhahah bir an hem mutlu hem gerginlik hissettim :) iki çocuk birde hoş da doğurması hele .. İnsan düşünüyor:)
Avrupa kuşum 2 saat tutucan çişiniAmerika değilse sıkıntı yok avrupaya uyarım
İnşallah olmazsın canım bu ay bende öyle hissediyorum her an adet olacak hissim var baş ağrım kasık ve bacak ağrım var ara ara gelene kadar ümit vaar bakalım kötü düşünmeBen yarın sabah kalktığımda regl olmamışsanim yapmayı planlıyorum. Şu an kadar bel ve karın ağrım var ki kesin olurum diyorum ama
Ama kokusuz akıntı pregestron yükselince oluyor östrojen falan.oda gebelikle yükseliyor falan filan ne bileyim umutlandıran ben olmak istemem ama ben şüpheli gördüm halini bu ne dersinBenim dün yoğun sarı akıntım olmuş günlük ped kullanıyorum öyle farkettim kaşıntı yok kötü koku yok bi de idrar kokum değişik dünden beri.Mikrop mu kaptım biyerden diye düşünüyorum ama ne yanma var ne rahatsızlık var dediğim gibi kaşıntı da yok.2 gün var reglime geçen ay tuttuğum notlara baktım bu dönemlerde akıntım yokmuş göğüs ağrım varmış bu ay sadece şişlik var ağrı yok.Ayarsız vücudumu seviyim Ya sabır çektiriyo yine
Kesinlikle böyle böyle alışacağız herşeyeİnsallah canım aynen öyle birbirimize iyi gelelim umut olalım
Tamam kaç günün var navicim. Erken yap daha mantıklı olabilirEvde ikisinden de var yarın tam regl günü değil o yüzden önce erken gebelik yapsam daha iyi gibi sanırım
Haklısın canım benim o zaman 3 gün geçmişti erken kan vermedim ama sanırım kimyasaldı adet günü kan verdim 3 e yakındı değerAdet günün geçmeden yapma canım bak ben bugun yaptım negatif yumurtlamamın 11. Günü. Suan düşünüyorum adet gelip geçmeden neden bu hataya düşüyoruz. Geçen sefer bile tüm belirtilerim adetten sonra basladı suan bende belirti de yok
İnsanın kendini kaptırası geliyo da bu ay yıkılmak yok hiç kaptırmadım kendimi hala çok iyi gidiyorum düşün bat 18 kim tutabilirdi beni bu güne kadar test yapmamam içinAma kokusuz akıntı pregestron yükselince oluyor östrojen falan.oda gebelikle yükseliyor falan filan ne bileyim umutlandıran ben olmak istemem ama ben şüpheli gördüm halini bu ne dersin
Cok geçmiş olsun. Eşinizin değerleri normal miydiay üst sütte kimyasal gebelik yaşıyorum
kimyasal ne demek arkadaşlarÇok şükür ki hamile kalabiliyorsun güzel arkadaşım üzme kendini
Yaaa kalbim seninle bekliyorum heycanla benide etiketle mutlakaaaaaaCanım şuan çok bir belirtim yok sadece ara ara batmalı kasık ağrılarım oluyo regl ağrısı gibi ağrıda giriyor ve gaz sancısı çok var ama hamilemiyim emin değilim ya bu ay ben umudumu yitirmiştim açıkcası12 de test yapacağım umarım pozitif çıkar 8 9 aydır bu anı bekliyorum gerçekten çok zor bir durum Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip eder insallah
Döllenmiş yumurta rahime tutunmadan vücuttan altılıyo kuzum boş gebelik falanda diyolarkimyasal ne demek arkadaşlar
İkincisi sıvı alımından 2 saat sonraC de tam koyulasmamis sıvı alımından dolayi heralde ama iki cizgi arasindaki fark önemli cok fark yok iyi ikiside yakin birbirine gibitam bilemedim
belli olmaz 4-5 gün sonra bir daha deneYok kızlar ben akıllanmam. Valla bak. Test yapmicam dedim sırf yapmamak için burayada yazmıyorum son 4 gün kala yazmaya başladım şuan 2 gün var ve dayanamadım erken gebelik yaptım hiç bide çıkmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?