- 4 Şubat 2021
- 2.657
- 3.291
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım bence de öyledir eğer yoksaBekliycem biraz İnshaAllah.. sonra kana gidicem.. doktorada gidicem.. belki sökülür.. tek düşüncem gebelik yoksa İnshaAllah vücudum gebeliğe hazırlanıyordur
Az once bir topige bakayım dedim.. baksana karşıma hangi ayet çıktı.. sence bu bir zeichen mi?İnşallah canım bence de öyledir eğer yoksa![]()
Ben bazen yeri geldi başkalarında yaptım.. ama şöyle yapabilirsin sabah saatlerini tercih edersen misafirligie gitmesin o saatte biri gelse zaten farketmez kendi evindeisnKızlar ya bana bi akıl verin. Bu ovülasyon testleri her gün aynı saatlerde olmalı ya bi misafirliğe gitme yada dışarda olma müsait olamama gibi durumlarda nasıl yaptınız? yanımda bardak falan mı taşısam idrar için .Adet bitti temizlendim yarın başlıycam ovü testine
KesinlikleAz once bir topige bakayım dedim.. baksana karşıma hangi ayet çıktı.. sence bu bir zeichen mi?
Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez" - Secde 17
Teşekkürler canım ya 11,12 gibi iyi mi acaba ?Ben bazen yeri geldi başkalarında yaptım.. ama şöyle yapabilirsin sabah saatlerini tercih edersen misafirligie gitmesin o saatte biri gelse zaten farketmez kendi evindeisn
Sabah saatlerini 8 ve 10 arası diyorlar canım .. öğleden sonra 12 den itibaren 5 e kadar yapabilirsin.. 12 de yap benceTeşekkürler canım ya 11,12 gibi iyi mi acaba ?
Tamam tatlım bende 12 gbi düşündüm.Test yapayım bitsin biran önce suyumu çayımı içeyimSabah saatlerini 8 ve 10 arası diyorlar canım .. öğleden sonra 12 den itibaren 5 e kadar yapabilirsin.. 12 de yap bence
İki saat sivi içme unutma sakın
İyi fikirmişKızlar ben bu ay totem yaptım hamile pantolonu aldımVar mı böyle çılgınlıklar yapanınız
Gönder bize bakalım ne durumdaTamam tatlım bende 12 gbi düşündüm.Test yapayım bitsin biran önce suyumu çayımı içeyim![]()
Henüz böyle canımOlabilir cnm bnmde oleydi yumrtlamam baslamis ovulasyn yaptm silik cikti ama asiri silik degil yahminen 3-4 gune flan catlar gibi bence degerlendir
Anladım hayırlısı bakalım detaylı bir tetkiklere başlamalıyım teşekkür ederim bilgiler içinYani sadece amh ve insulin degil birsuru hormon testi vr iicr bakilmali yani adetnz duzenli ise belkide bu ay gecti ama genelde 16.17. Gunde bitiyor hersy siz yinede degerlendrin Allah buyuktur olmaz imkansiz diye birsy yk ama bir sonraki adetten snra ovulasyn tavsiye ederm
Devam etmen lazm anca oyle anlasilir suan obulasyon ya gecmis ya yeni basliyorHenüz böyle canım
Ben geçen sene denemeye başladığımız zaman hamilelikle ilgili bir sürü kitap almıştım bir hevesleKızlar ben bu ay totem yaptım hamile pantolonu aldımVar mı böyle çılgınlıklar yapanınız
Bu ay adetini geciktircek bir şey kullandın mı kuzum. İnşallah hayra çıkar bu gecikme dur bakalmKızlar gebelik testini yaptım Malesef negatif.. birşey çıkmadıama hala anlamış değilim adetim olması gerektiği gibi sökülmuyor ve okadar belirtilerrrr
![]()
Göndrrcem canım bana yorumlarsınızGönder bize bakalım ne durumda![]()
Yatırım olarak düşün evetBen geçen sene denemeye başladığımız zaman hamilelikle ilgili bir sürü kitap almıştım bir hevesleşimdi görmek bile istemiyorum kaldırdım vaktini bekliyorlar
*neyse iyi ki almışım malum her şey pahalanıyor her geçen gün![]()
Hayir canım öyle birşey kullanmadım.. arada kanamam oldu ama sökülmedi pedime düşmedi bile zaten hemen durdu akıntılar başladı sonra yine aynısı,.. bugünde daha değişik kanama vardı ama yine sildikcr gördüğü m kanama ve azalıyordu sonra kahve rengi derken akıntıya döndü tekrarBu ay adetini geciktircek bir şey kullandın mı kuzum. İnşallah hayra çıkar bu gecikme dur bakalm![]()
Amin canım ama kendini bu kadar kasma ilaçlardan çok bu stres kist yapıyor gerçekten.sen akışa bırak bence önce sen bunu demelisin önce ben dersen daha iyi olur hormonlar bize çok oyun oynuyor sabır işi biraz bu işler ben bunu anladım bu süreçte bakalım hakkımızda hayırlısıDusuk amh ile tup bebek ben de cok okudum cnm. Ben klomenle deniyorum suan ama doktora da cok guvenmiyorum, olmayacak birsey icin mi ugrasiyorum diye. Bir de kucuk bir hap 5 gun ne olacak diyorsun. Bir de igne var tabi. Epey agri, odem, ruhsal dalgalanma, bi suru biseyler yapti. 1,5 aydir menapoz kafasindayim. Sagol, moral oldu yazdiklarin. Su an sakinim, zihnim temiz ama gecen ay cok kafa karisikligi yasadim. Insallah bu ay, aynisini yasamam. Esimi de uyardim, gardini al, yardimci ol diyePozitif biri degilim normal hayatimda da. Beklentiye girmeden degerlendirmeye calisicam. Gecen ay, doktorun onerdigi tarihlerden birini es gectim, o kadar stres olmustum. Bu ay olmazsa tup bebek doktorunun gorusunu alacagim. Normal olur mu, olmaz mi diye. Gecen ayki ilac kullanimindan dolayi kist olustu, 3.kez kullanmak istemiyorum. Allah hepimize kolaylikla nasip etsin insallah
![]()