- 2 Ocak 2022
- 2.918
- 4.300
- 83
Ben test yapmayı çoktan bıraktım, parama yazık8 gün önceden başladım test yapmaya bugün de yaptım 6 gün var bata muhtemelen çift çizgiyi görene kadar ya da regl olana kdar yapcam
Canım giderken yanına test götür ben öyle yapıcam çarşamba günü gidiyorum bende annemeKuzum ah keşke bekleyebilsemmYa 3 gün kala ailemin yanında olcam farklı şehirdeyiz onlara gitmeden hamile olduğumu öğrensem keşke de sürpriz yapsam hevesindeyim ben de bugün yaptım ve tabiki negatifi görüp oturdum bir miktar da ağladım açıkçası garip duygulardayım ya bu ay olmuş gibi hissediyorum ama böyle hemen çıkmayınca da üzülüyorum ister istemez
Ay çok kalabalığız kız evde yapamamkii derdim o zatenCanım giderken yanına test götür ben öyle yapıcam çarşamba günü gidiyorum bende anneme
Ahahha evet, okadar çok emin olduğum zamanlar vardıkiArtik hicbiseyi bebeğe yormuyorum . Eğer yorarsak 1.5 senedir biz her ay hamileydik canim
Kendimi gördüm bu mesajdaArtik hicbiseyi bebeğe yormuyorum . Eğer yorarsak 1.5 senedir biz her ay hamileydik canim
Hamilelikte kullanılan bazı ağrı kesiciler var, minoset gibi.. bi araştırsana canım, ağrı çekmek de vucudu strese sokabilir..Bu ay dişim felaket ağrıyor,halsizliğimde üzerimde sürekli uyumak istiyorum sanki,ara ara mide bulantısı oluyor,göğüslerimde biraz ağrıyor bat 11 Şubat,ağrıya belki bebek vardır diye ilaçta kullanamıyorumbu belirtiler acaba hamilelik olabilirmi
Ben de aynen öyle diyorum ahhahahahBen test yapmayı çoktan bıraktım, parama yazıkzaten negatif çıkınca da inanmıyorumki, daha erkendi zaten diyorum
Aynenn canım geçen ay bile akıntı hassaiyet derken kesin gebeydim ama negatifAhahha evet, okadar çok emin olduğum zamanlar vardıkiyine de bugün yumurtamın tüpümden geçtiğini hissettiğimi sandım galiba iyi değilim
Kız nolcak gir lavaboya yap 5 dk bizim evde aşırı kalabalık ama ben öyle yapmayı düşünüyorumAy çok kalabalığız kız evde yapamamkii derdim o zaten
Hepimiz aynıyız canimm ama artık hiic inanmıyorum adet geçecek bide akıntı başkasına inannnmam mKendimi gördüm bu mesajdabende öyleydim
Aynı durumdayım valla günler geçmek bilmiyor keşke anında ogrenebilsekYumurtlamayı atlatanlar, BAT'a kadar olan süreyi nasıl geçiriyorsunuz? Ben her sancıyı, batmayı, şunu, bunu döllenmeye yorumluyorum, engel olamıyorum, imdaaat
Adetinde bikac gun gecmesi lazım benim uygulama bi gun gecikti gösteriyordu hemen umutlandım ertesi günü fooss cıktıHepimiz aynıyız canimm ama artık hiic inanmıyorum adet geçecek bide akıntı başkasına inannnmam m
Kaç ay var doğuma? O zamana kadar pandemi kuralları değişebilir diye soruyorum. Bahçelievler medipolde arkadaşımın eşi doğuma girdi bir sorun istersenizMerhaba kızlar bende şubatta gebelik planlıyorum ama avrupa yakasında özellikle küçükçekmece ve bahçelievler bölgesinde doğuma babayı da alan özel hastane biliyor musunuz doğuma girmek istiyor eşim ama pandemi yüzünden çoğu özel hastane kabul etmiyor sizin bildiğiniz özel hastaneler varsa paylaşırsanız seviniri
İki hafta geçmek bilmiyorAynı durumdayım valla günler geçmek bilmiyor keşke anında ogrenebilsek
Eşimsiz aslaKaç ay var doğuma? O zamana kadar pandemi kuralları değişebilir diye soruyorum. Bahçelievler medipolde arkadaşımın eşi doğuma girdi bir sorun isterseniz
Tabi canimm benim 5 gün geçmesi lazım çünkü en fazla beş gün gecikiyo stresten falan yokksa günü gününe olurum . Testte yapmiyom ayyyy içimizden gelmiyo artık canım yaAdetinde bikac gun gecmesi lazım benim uygulama bi gun gecikti gösteriyordu hemen umutlandım ertesi günü fooss cıktı
Evet etken gebelik yaptım güya 6 gün öncesine kadar çıkarıyomuş diye ama eczacı döngüm kısa olduğu için 4 gün olarak düşünün dedi bakalımKız nolcak gir lavaboya yap 5 dk bizim evde aşırı kalabalık ama ben öyle yapmayı düşünüyorumsen bugün erken gebelik mi yaptın onlar yanıltıcı olabiliyor die okumuştum bozma moralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?