- 12 Ocak 2022
- 1.921
- 1.124
- 83
Adet gunu bir inciri zeytin yagina koyuyorsun sabah kalktiginda ac karnina onu yiyorsun yenisini koyuyorsun yani her incir zeytin yaginda 24 saat kaliyor bu sekilde benm yumrtalar tavan yapmisti bna yaramadi ama ablamda tembellik vrdi o ilk yapista hamile kaldi Allahin izniyleİncir kürü deneyeniniz oldu mu? Nasıl uyguladınız acaba?
ayy ocakkk yazmısım ya :) ŞUBAT tatlım ,Ekliyorum canım hoş geldin
Kuşum 15 şubat olcak dimi?
Ekledim canım anlıyorum seni ben de benim bat 12 şubattı oldu yazmışım az önce daha gelmeyen ay içinayy ocakkk yazmısım ya :) ŞUBAT tatlım ,
topık topık gezınce kafa da gıtmıs benım
ayy vallahı yaa :) ınsan bıde her ay bır telasa dusuyor onu mu yapsam bunumu yapsam valla yoruldum yaavvEkledim canım anlıyorum seni ben de benim bat 12 şubattı oldu yazmışım az önce daha gelmeyen ay içintertemiz delirdik bebe diye
İnsallah bundan sonra iki kisi topik topik gezersiniz :)))ayy ocakkk yazmısım ya :) ŞUBAT tatlım ,
topık topık gezınce kafa da gıtmıs benım
ayy ınsallaahh kuzumİnsallah bundan sonra iki kisi topik topik gezersiniz :)))
Aminnn aminnn aminnnn ben ilk ay deneyecegim uc yılın ardindan heycanliyim ama umutusuzm :))ayy ınsallaahh kuzum
bu ay hepımıze nasıl olsun mınnos popuslar
Kaç gün tükettin bu şekilde?Adet gunu bir inciri zeytin yagina koyuyorsun sabah kalktiginda ac karnina onu yiyorsun yenisini koyuyorsun yani her incir zeytin yaginda 24 saat kaliyor bu sekilde benm yumrtalar tavan yapmisti bna yaramadi ama ablamda tembellik vrdi o ilk yapista hamile kaldi Allahin izniyle
hıc bellı olmaz kuzumAminnn aminnn aminnnn ben ilk ay deneyecegim uc yılın ardindan heycanliyim ama umutusuzm :))
15 gun eger takip yapiyorsaniz yumrta catlayinca brakinKaç gün tükettin bu şekilde?
Bakalim hersey nasip umarim gercekten isteyen herkes evat sahibi olsun aminnhıc bellı olmaz kuzum
amınn kuzumm, ınsallaaahh,Bakalim hersey nasip umarim gercekten isteyen herkes evat sahibi olsun aminn
2 aylik dusuk / 4.5 aylik erken dogum kayipamınn kuzumm, ınsallaaahh,
ılk bebıs mı olacak senın ?
aminn Rabbim isteyen herkese versinBakalim hersey nasip umarim gercekten isteyen herkes evat sahibi olsun aminn
ah canımm ıkı tane cennet kusun var.2 aylik dusuk / 4.5 aylik erken dogum kayip
3 yil ara verdim bakalim ne olr bundn sonrasi karanlik
Evet önunde sonunda anne olacagim yani insallah Rabbim dunya gozuylede gostersin saol cnmah canımm ıkı tane cennet kusun var.
ınsallaahhh bu sefer saglıkla kavusursun yavrularına ınsallaaahh,amınn
bende aynı dusunuyorum ya, Rabbım buyuktur ınsallahh dunya gozuyle saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun en onemlısı o.Evet önunde sonunda anne olacagim yani insallah Rabbim dunya gozuylede gostersin saol cnm
Amin insallah sizin ilkmi ne zamandir dusunuyorsunuzbende aynı dusunuyorum ya, Rabbım buyuktur ınsallahh dunya gozuyle saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun en onemlısı o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?