- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.631
- 248
- 36
Evet evet keisnlike denemelisin gün aşırı.. en aİndan 2 günde bir.. İnshaAllah olur canım bend eheycanla beklicem seninle beraberKuzum benim bat 12 şubattı tam da zamanında geldi, reglim de 6 gün sürüyo yani yarın son günü uzamazsaay döngüm de kısa benim zaten 25-26 gün arasında seyrediyo genelde 25 gün o yüzden benim ovülasyon regl ertesi gün başlıyo ama yine de ovülasyon testi alıp bakmayı düşünüyorum bu ay bide günaşırı denicem baya planlıyım bu ay bakalım
Şubat yazmışım da anladın sen ocak olacak oEvet evet keisnlike denemelisin gün aşırı.. en aİndan 2 günde bir.. İnshaAllah olur canım bend eheycanla beklicem seninle beraber
Bende ocak ayından buraya terfiOcak ayını geçersen tazeler şubat için bat yazarız kuzucum hoş geldin
Şubat yazmışım da anladın sen ocak olacak obacakları havaya dikme yerinden kalkmadan bekleme ne varsa yapıcam bu ay hoş, rabbim nasip edince bunlarsız da oluyo ama olsun ben çabamı veriyim takdir onun Sen naptın bu arada kuşum? Son durum ne gelen giden olmadığına göre bebiş mi var
Ooo madem var polen arısütü propolis hem sen ye hem ona yedirBizim organik balımız var kuzum dedem yapıyor ama polen sütü falan burda kızlardan öğrendim eşime yedirsem mi diye düşünüyorum sadece bal mı kullansam acaba
Ters rahimi olana faydasi var diye okumustum ama tabi uzun yillar kalamayan en azindan yumrtlamadan once gnlernden birini boyle degerlendireblr ahh ahhh ne gunlere kaldk :))) Rabbim kolaylastirsinAnladım onu zaten Ocak olduğunu..
Aynen sen yap yapabildiklerini . Bu arada ters pozisyon öneriyorum.. bunu bir kadın instada öneriyor herkes dua ediyor kadina ..sadece ters pozisyonda hamile kaldım diye teşekkür ediyor.. belliki faydası var
Ters rahimi olana faydasi var diye okumustum ama tabi uzun yillar kalamayan en azindan yumrtlamadan once gnlernden birini boyle degerlendireblr ahh ahhh ne gunlere kaldk :))) Rabbim kolaylastirsin
Yani neyin neye faydasi oldu bilemeyizKiz napalim ayy.. mecbur işte evlat için..
Sadece ters rahimli de değil normal sorunu olmayan herkes için daha çok şans oluyormuş bu duruş
Yani neyin neye faydasi oldu bilemeyizadamlar uydurmuş olmasin bunu hahahha
Yani olmaz diye birsey yok tabiki ne iyi geldi neden oldu bilinmez herseyi denicez isteyok kizz.. birsuru kadin var ilk denemed bile tturmuşlar.. ben inanırım yani doğrudur
Malesef canım bata 3 ve 1 kala erken gebelikte pozitif gördüm ama kasette çıkmadı bat günü sonrada açıldım zaten sanırım erken gebelik yanılttı önümüzdeki maçlara bakıcazHoş geldin canım ekliyorum
Hoş geldin canım ekliyoruminşallah herkes bebişi ile birlikte ekim 2022 annelerine terfi olur burdan
Ah canıım arianacığım sen pozitif görmemiş miydin? Senin ocak bat benle aynıydı sanki
canım avakadoyu yumrtlaamadan sonra 7gun tuketmek gerekıyor dıyrlar bebısın tutunması ıcn, ama bn genelde oncesındede tuketıyorum, sert olur genelde yumusak bulursan da alırsın ama sert ıse dısarıda bır posetın ıcıne muz yada domates ıle bırlıkte bağlayıp bır ıkı gun beklerse olgunlasıyor , ben gece yatmadn yıyorum genelde,Kızlarcım herrkess; benim yarın son regl günüm hemen çalışmalara başlicamavokado alcam ama daha önce salatada vs yedim normal tüketmedim nasıl tüketicem? Aç-tok? Olgunu yumuşak mı oluyor hiç anlamam pek sevdiğim bişey değil ama bebiş için denicem bakalım Bir de arı-polen sütü alcam ama uygun fiyatlı olsun yahu dünya para her şey şimdi, önereceğiniz bi marka var mı? Onun kullanımı nasıl bilen var mı
kuzumm benım bat 15OCAK ekler mısın ? ınsallaahh bu ay gelır muzcızelerımız ınsallaahhHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Kullanıcı Adı BAT SONUÇ @kuzaca 18 Ocak @Balim25 18 Ocak @ssedays 21 Ocak @majamuge 29 Ocak @Napicagimi Bilmiyorum 1 Şubat @loveprayeat 1 Şubat @seklla 2 Şubat @Hemsiree2e 3 Şubat @Hlm28 4 Şubat @Maviyiseven 4 Şubat @minezmn41 5 Şubat -Arwen- 6 Şubat @undomielk 6 Şubat @Ruyaperisi 6 Şubat @E L B A 6 Şubat @NazMinor 7 Şubat @Sunrseee 7 Şubat sonsuzaskk 8 Şubat @pembelikedis 8 Şubat @Bade5 8 Şubat @Ches28 8 Şubat @Eflatun1Kelebek 10 Şubat @Sifonella 10 Şubat Arianaa 10 Şubat @Teach_ 11 Şubat @mmmeyra 11 şubat @Efsanemine 12 Şubat @Sevdalikelebek 12 Şubat @1 prenses annesi58 13 Şubat @dua6441 13 Şubat @Svgidrmzz 13 Şubat @hummy 14 Şubat @Szrsz 14 Şubat @Birbuketcicek 14 Şubat @Nasipolsunn 14 Şubat Ginnys 15 Şubat
kuzu havuc catlama ıcın dıye bılıyorumBen inofolic combi kullanıyorum sadece başka önerebileceğiniz bişey var mı? Ha bi de havuç yumurta büyütür mü yoksa çatlatır mı
Ben de ters rahimli olanlar ya da rahmi çok içerde olanlar kullanıyo bu yöntemi diye okumuştum aynenTers rahimi olana faydasi var diye okumustum ama tabi uzun yillar kalamayan en azindan yumrtlamadan once gnlernden birini boyle degerlendireblr ahh ahhh ne gunlere kaldk :))) Rabbim kolaylastirsin
Ekliyorum canım hoş geldin15 Şubat beni de yazar mısın?
Kuşum 15 şubat olcak dimi?kuzumm benım bat 15OCAK ekler mısın ? ınsallaahh bu ay gelır muzcızelerımız ınsallaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?