• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

İlk ilaç yazdığında nekadar tuttu ? Benim şuan tek stresim inşallah yumurtalar kaliteli olur bizde bende sıkıntı yok eşimde varikosel var benimde ilk denemem doktorum aşılama yapmayın şansınız çok çok altında ona boşa para harcamayın diyince tüp bebeğe karar verdik 2 emriyo yapcam dedi garanti olsun diye 2 emriyo şansı daha mu yüksek ?
İlaçlara ne kadar veriliyor genelde ben de merak ettim. Benim ilaçlarıma 5.100 tl dediler, burada sanki 3.000-3.500 civarı okudum hep.. benimkiler mi fazla, Ankara diyemi böyle anlamadım ki

İlaçlara ne kadar veriliyor genelde ben de merak ettim. Benim ilaçlarıma 5.100 tl dediler, burada sanki 3.000-3.500 civarı okudum hep.. benimkiler mi fazla, Ankara diyemi böyle anlamadım ki
6 ay önce bana da 2500 3000 bin arası tutar dediler ama bu ay doktor ilaçlara zam geldi 5000 bini bulabilir dedi bende şaşırdım

Eveeet... bugün adet oldum. Climara patch yapistir dedi doktorum. Yarindan itibaren gunde 3 kere estofrem, folikasit ve coraspine basliyorum. (İlk denemede bu kadar homon almamıştım) 2. Deneme icin hazirim ! Umarım bu ay bize uğurlu gelir, burada bir sürü pozitif görülsün ve herkes sağsağlim bebeğine kavuşsun inşallah🧡

Eveeet... bugün adet oldum. Climara patch yapistir dedi doktorum. Yarindan itibaren gunde 3 kere estofrem, folikasit ve coraspine basliyorum. (İlk denemede bu kadar homon almamıştım) 2. Deneme icin hazirim ! Umarım bu ay bize uğurlu gelir, burada bir sürü pozitif görülsün ve herkes sağsağlim bebeğine kavuşsun inşallah🧡
Amin inşallah 🤲 Climara patch ne canım bide tüp bebek için iğnelere başlamayacak mısın

Merhaba RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻 İlk denemeniz mi bana da nasip olursa çift emriyo koyulacak bugün adet oldum yarın doktor sonra ilaçlar sanırım RABBİM kimselerin kucağını boş bırakmasın
İlk denemede iki embriyo transferi nasıl yapılıyor. Ben de isterim ama yapılmıyor bildiğim kadarıyla

İlk denemede iki embriyo transferi nasıl yapılıyor. Ben de isterim ama yapılmıyor bildiğim kadarıyla
Özel doktorlarda birde doktorun iyise yapıyor canım benim doktorum riske atmak istemiyorum dedi ilk denemede tutsun diye hatta benim aklıma bile gelmemişti çift embriyo kendi demişti

Herkese selamlar bende rahim filmi cektirdim. 3 ay once acik ameliyat olmuştum dis gebelikten. Filmime gore ilerleyecegiz. Muhtemelen tüp bebek diyecek doktorum. Ortalama 15500 gibi bir fiyat söyledi.

Amin inşallah 🤲 Climara patch ne canım bide tüp bebek için iğnelere başlamayacak mısın
Benim geçen seferden donmuş embriyolarım var, yani OPU işlemimi çoktan oldum. O yüzden şuan iğnem yok , embriyolar yerleştirilince iğnem olacak. Climara Patch kalçana yapıştırdığın bir hormon bandı

Benim geçen seferden donmuş embriyolarım var, yani OPU işlemimi çoktan oldum. O yüzden şuan iğnem yok , embriyolar yerleştirilince iğnem olacak. Climara Patch kalçana yapıştırdığın bir hormon bandı
Hmm süper ozaman senin için sevindim canım.

Merhabalar benim de ilk tup bebek denemem. 36 yasimdayim 9 yil once normal yollarla bir cocugum oldu. 13 aydir ikinciyi deniyorum, simdilik nasip olmadi. Bu surecte tahlillerimiz normal, hsg normal, ilacsiz ve ilacli yumurta takibi yaptim, igneli asilama yapmayi denedim 2 kez, yumurta buyumedi, erken catladi, ilacli asilama ile gecen ay denedim tam istedigimiz gibi yumurta oldu ama tutmadi. SAT 29Ocak, 30unda tedaviye basladim. Bu kez sabahlari 300 gonalF, aksamlari merional, gunduz omega3 ve multivitamin aliyorum. Yarin kontolum var, heyecenliyim. Cocugum oldugu icin devlet destegi alamiyorum, ilaclar 1950 tuttu, tup bebek 10500, fazla embryo olur ise dondurma 1700, Sakarya Ada Tıp hastanesi. Bekleyen herkese gonlune gore versin Allah.

Bilmeyenler icin önemli bir bilgi vereyim. Transferden sonra hergun kalcadan yapilan bir igne verecekler. Igneyi yaptirmadan önce koltukaltinizda yada avucunuzda isitin. Cunku yagli bir igne oldugu icin bikac saat sonra bacaginizi agritabiliyor
Buda pahalı bir iğne mi ?

Aynen🥳🥳 aminn inşallah😻❤️
Kızlar burdan bir birimize yazıyoruz çünkü bir birimizi anladığımı düşünüyorum çünkü aynı şeylerle mücadele ediyoruz benim hiç bir art niyetim olmayarak burdan bir arkadaşla ınsagramin varmı ordan bir birimizi takıp edip ordanda konusuruz dedim tamamen samimiyetimle arkadaş ne münasebetle faln benim sizinle konucağimi nerden çıkardınız gibi şeyler söyledi neyse egosu yüksek heralde paşa kızı kendileri🤨🤨

Back