ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Geç yumurtlamış olabilirsiniz, adetiniz gelir. Ya da hamilesiniz ama testler daha bunu tespit edemedi :) idrar testleri negatif çıkarken kan pozitif çıkabiliyor. Bence birkaç gün daha başlamazsa kan testi yaptırın.
Kist erimediği için gebeliğe engel olabilir mi

Kızlar benim de opuda 9 yumurtam toplandı 8i olgunmuş 7si döllendi. 5. Güne kaçı gidecek bekliyorum. Opudan sonra ne zaman adet olurum

Daha önce 14 yumurta toplandığını yazmıştım.birinci gün arayıp 11 yumurtanın dollendigini söylediler.3.gun tekrar aradılar 11 yumurtanın hepsinin gelişime devam ettiğini hiç birini dondurmayacaklarini 5 ya da 6.gunu bekleyeceklerini söylediler.yarin 5.gun beni yeniden arayacaklar kaç yumurta devam ettiğini söyleyecekler.size sorum şu ben yarın aradiklarinda embriyo kalitesiyle ilgili bilgi alabilr miyim yoksa bunu transfer anında doktorum mu söyleyecek?umarım çok fazla kayıp yaşamam yumurtalardan

Sayı çok güzel çok iyi bir sürü bebek ve kardeş demek canım ben 5. Gün için arayan kişiye sordum kalitesini o söyledi bana zaten onlar belirliyor ya

Bu gün benim de opu vardı 9 yumurtadan 6 si işlem görecekmiş yarın kaç embriyo olustugunu arayip söyleyecekler. 6 çok mu az doktor sayı az olduğundan 3. Gun tranfer yapabiliriz dedi
Transfer günü de yarın belli olur dedi. Çok moralim bozuldu bana tutunacak 1 tane yeter ama çok umitsizim

Sayıya takılmamayı ben buradan öğrendim canım hiç moralini bozma inşallah en kaliteli şeklide olurlar

Bugün aradılar 4 tane A kalite 5.gun embriyosu olmuş.cok şükür iyi haberler aldım.bu ayın sonunda transfer yapılacak.hakkimizda hayırlısı hepimiz icin

Bugün aradılar 4 tane A kalite 5.gun embriyosu olmuş.cok şükür iyi haberler aldım.bu ayın sonunda transfer yapılacak.hakkimizda hayırlısı hepimiz icin
Hadi hayırlısı olsun bakalım bundan sonra ki haberin pozitifi gördüğüm diye haykışırın olsun

6 hiç az bir sayı diil, moralini bozma. Benim bildiğim sadece sayıya göre değil, 5. Güne çıkıp çıkamama durumlarına göre 3. Gün embriyosu transferi yapıyorlar. Benim de 5 tane embriyom olmuştu, 5. Güne kadar bekledik 3 tanesi 5. Güne gelip genetiğe gönderilip, donduruldu. Yani güzel gelişirlerse 5. Günü de bekleyebilirler. Ayrıca 3. Günle hamilr kalan da çok. Hayırlısı olsun, gerisi bahane

Sayı az olunca riske atmamak için 3. Gün embriyosu transfer ediliyormuş 5. Güne lab ortamında çıkmazsa garanti olsun diye dün konustuk o yönde açıkladı. Eğer iyi giderse doldurulacak olanları 5. Günde dondurucaklar o heyecanla o kadar anladim. Yarin belli olacak. Hayırlısı olsun.

Bendende 4 yumurta alabildiler 1 i olgun çıktı oda döllenmedi telefonda doktor söylediğinde ağlamaktan cvp veremedim 2 gün sonra aradı ve 2 tanesni dışarda olgunlaştırdıklarını ve 2 sininde döllendiğini söyledi 1ini 2.gün embriyosu olarak taze transfer yapıp diğerini dondurduk 7.günümdeyim.şuan fiziksel olarak kötüyüm ama düşündükçe için kıpır kıpır belki şansım çok düşük ama umudum çok büyükHepimizin hakkında hayırlısı

İnşallah o 2.gün senin mucizen olur. 7.gündesin ve test filan yapmadın dimi hiç

Inşallah tutar kucaginiza aldiginiz gunleri gorursunuz tüm kalbimle diliyorum doktorunuz kim acaba hiç duymamıştım disarida olgunlastirildigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…