• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Inşallah tutar kucaginiza aldiginiz gunleri gorursunuz tüm kalbimle diliyorum 🙏 doktorunuz kim acaba hiç duymamıştım disarida olgunlastirildigini
Çok teşekkür ederim🙏🏻 Doktorum kemal yıldız özel kliniği var tekirdağ da, işlemler için medicananın labaratuarını kullanıyor. Benm ilk denemem bnde hiç duymamıştım belirli bir seviyedeyse dışarda olgunlaştırılabiliyormuş ilaçlarla🤷🏼‍♀️

Çok teşekkür ederim🙏🏻 Doktorum kemal yıldız özel kliniği var tekirdağ da, işlemler için medicananın labaratuarını kullanıyor. Benm ilk denemem bnde hiç duymamıştım belirli bir seviyedeyse dışarda olgunlaştırılabiliyormuş ilaçlarla🤷🏼‍♀️
Olmadi diye kestirip atmaması ne kadar güzel. mutlulukla duyurursun insallah sonucunu hayırlı olsun

Çok teşekkür ediyorum inşallah🙏🏻 Hiç yapmadım 2.gün olduğu için negatif çıkar diye 10.güne kadar dayanıcam
Evet doğru beklemeniz gerek zaten 5.gün 3.gün 2.gün her biri daha farklı . En geç 2. Olan görülür diye düşünürsek iyi yapıyorsun sabrederek

Fsh ve amh kaçtı sende?benim fsh 18 amh 0.99 du doktor senin ancak bir iki yumurtan oluşur diyordu.ben 2.5 ay dhea aslan pençesi kullandım sonra tedavi başladı.6 yumurta toplandığında sasirdi bu kadar beklemedim senden diyordu
merhabalar
aslan pençesini nasıl kullandınız acaba?
internette kaynatılarak yapılan tarif var
ama sorduğum tüm aktarlar kaynatılmaz demlenir diyor
siz nasıl kullanıdınız
bende 1 aydır içiyorum
önce kaynatarak yapıyordum
aktar öyle deyince demlemeye başladım
kaynatınca etkinliği azalır demişti
bir de nar özü kullanıyorum demişsiniz
acaba hangi markanın kullanıyorsunuz?

İnşallah 3 yumurtanızda en kaliteli şekilde sizinle olur 🤗 benim 11 tane topladı 7 tanesi kaliteli denildi 5 i döllendi 2 si 5.gün 4ab kalite de donduruldu bugün öğrendim bende umudumuz hep taze bol dua ile güzel haberler alırsınız inşallah sizde 🤗🤲
Çok şükür 3 u de 3. Gün donduruldu ☺️ şimdi sıra transfer işlemi için beklemekte 🤲 isteyen herkesin ilk embriyosu şıp diye tutunsun inşallah 🤲☺️

Yumurta toplamadan 5 gün sonra adet oldum. Adetime 10 gün vardı aslında. Erken adet olacağımı bilmiyordum sabah gelince kanama oldu sandım baya korktum hatta.
Sonraki süreç nasıl gelişti? Sanırım hormon ya da işlem etkisiyle erken ya da geç adet normal. Benim günüm henüz gelmedi ama belirtilerin var, zamanında olacak gibiyim. Hormonların etkisiyle mi bilmiyorum aşırı göğüs hassasiyetin ve siskinligim var, sinir stres cokkk şükür geçti ama iki üç gün inanılmaz PMS geçirdim 😄 3 embriyomuz da 3. Gün dondurulmuş çok şükür sağlıkla ☺️ Transfer için regl beklemeye ve gün saymaya devam 😄🤲

Bu gün benim de opu vardı 9 yumurtadan 6 si işlem görecekmiş yarın kaç embriyo olustugunu arayip söyleyecekler. 6 çok mu az doktor sayı az olduğundan 3. Gun tranfer yapabiliriz dedi
Transfer günü de yarın belli olur dedi. Çok moralim bozuldu bana tutunacak 1 tane yeter ama çok umitsizim
Benim de 3 embriyom 3. Günde donduruldu . Seni anlıyorum 5. Gün 6. Gün olsa daha yüksek ihtimal gözüyle bakacaksın belki ama zaten 5. 6. Güne ulaşacak olan embriyo Allah'ın izniyle rahimde de tutuyor, kaliteli olsun yeter ☺️ bol bol dua edeceğiz transfer ve tutunma için ☺️ ablamın tek embriyosu vardı. Şimdi tunamiz 2 yaşına yaklaştı ☺️ Rabbim ol dediği zaman olacak inşallah 🤲🤲

Herkese merhaba yaşım 26 sebepsiz infetilite herhangi bi sorun yok ama olmuyor sadece bir defa kimyasal gebelk yasadım sonrasında rahim filmi cektirdim tüplerin tıkalı oldugunu öğrendik şükür ki açıldı tüplerm ama yine olmuyor sebep yok ocakta mikroçip aşılama yaptırdım tutmadı şubatta mola verildi ama 27 mm kist oluştu doktorum erir dedi gecen hafta yine damla damla lekelenme yasadım martta yni bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktık ayın 4 hastalananmam gerekirken hastalanmadım bugün 5. Günüm erken gebelik testi yaptım cıkmadı anlayamadm kafam allak bullak yorumlarınız nedir kızlar ? Hakkınızı helal edin uzun yazdım
Merhaba ☺️ durumu merak ettim , ben de sizin gibi aylarca her günü heyecanla takip ettim her ay ayrı endişelendim , sürekli neden gecikiyor neden belirtim yok diye sürekli kendimi dinledim. Cokk zor biliyorum ama gerçekten kafaya takmamak gerekiyor, bir çok kez kendi stresimden bir gün iki gün geç geldi adetim, en güzeli beklemek, sebatla beklemek☺️

Bendende 4 yumurta alabildiler 1 i olgun çıktı oda döllenmedi telefonda doktor söylediğinde ağlamaktan cvp veremedim 2 gün sonra aradı ve 2 tanesni dışarda olgunlaştırdıklarını ve 2 sininde döllendiğini söyledi😌 1ini 2.gün embriyosu olarak taze transfer yapıp diğerini dondurduk 7.günümdeyim.şuan fiziksel olarak kötüyüm ama düşündükçe için kıpır kıpır belki şansım çok düşük ama umudum çok büyük❤️Hepimizin hakkında hayırlısı
İnşallah pozitif haberlerini duyarız ☺️ 🤲

Sonraki süreç nasıl gelişti? Sanırım hormon ya da işlem etkisiyle erken ya da geç adet normal. Benim günüm henüz gelmedi ama belirtilerin var, zamanında olacak gibiyim. Hormonların etkisiyle mi bilmiyorum aşırı göğüs hassasiyetin ve siskinligim var, sinir stres cokkk şükür geçti ama iki üç gün inanılmaz PMS geçirdim 😄 3 embriyomuz da 3. Gün dondurulmuş çok şükür sağlıkla ☺️ Transfer için regl beklemeye ve gün saymaya devam 😄🤲
Evet işlemden dolayı adet tarihi değişiyormus. Ilk adette gittim ama bazı yumurtalarım küçülmemisti iğnenin etkisinden. Bir sonraki adeti geçen hafta oldum. İlaçlara başladık. Bu cuma tekrar kontrolüm var. Her şey yolunda giderse transfer günüm belli olacak inşallah 🙏
Benim normalde fizikten tüm adet belirtilerim olur ama psikolojik olarak etkilemez😁 hayırlısı ile transferlerimiz gerçekleşir inşallah 🥰

Yumurta toplamadan 5 gün sonra adet oldum. Adetime 10 gün vardı aslında. Erken adet olacağımı bilmiyordum sabah gelince kanama oldu sandım baya korktum hatt

Evet işlemden dolayı adet tarihi değişiyormus. Ilk adette gittim ama bazı yumurtalarım küçülmemisti iğnenin etkisinden. Bir sonraki adeti geçen hafta oldum. İlaçlara başladık. Bu cuma tekrar kontrolüm var. Her şey yolunda giderse transfer günüm belli olacak inşallah 🙏
Benim normalde fizikten tüm adet belirtilerim olur ama psikolojik olarak etkilemez😁 hayırlısı ile transferlerimiz gerçekleşir inşallah 🥰
İnşallah hayırlı olan zamanlarimiz yakındır 🤲☺️

Merhaba bende tüp bebek tedavisine başlayacagım adetimi bekliyorum. Sizlerden ricam opudan önce sonra tranferde nasıl beslenmemiz gerekiyor biraz bahsedermsinz ?

Hayırlı olsun şimdiden. Ben 5 gün sonra adet olmuştum.
Ya canim ben birşey sormak istiyorum cuma günü opu oldum yani bugün 5. Gun ve lekelenme basladi kahverengi basladi sanirim kirmiziya dönüyor opudan 5 gun sonra adet olunca transfer mi oldunuz yoksa bekledinizmi bir kez daha adet olmayi

Ya canim ben birşey sormak istiyorum cuma günü opu oldum yani bugün 5. Gun ve lekelenme basladi kahverengi basladi sanirim kirmiziya dönüyor opudan 5 gun sonra adet olunca transfer mi oldunuz yoksa bekledinizmi bir kez daha adet olmayi
5.gunde adet olunca doktor 2.gunu gel dedi. Gittiğimde transfer aşaması için kontrol etti. Ama iğnelerin etkisi hala geçmemiş 3 yumurtam hala büyüktü bir sonraki adeti bekleyelim dedi. O arada verdiği ilacı kullandım bitince 1 hafta sonra adet oldum. 2.gunu tekrar gittim estrofem başlattı. Cuma günü kontrolüm var. Her şey yolunda giderse transfer için gün verebilir. Bana zaten baştan dondurulmuş demişti sizin taze transfer mi olacak

5.gunde adet olunca doktor 2.gunu gel dedi. Gittiğimde transfer aşaması için kontrol etti. Ama iğnelerin etkisi hala geçmemiş 3 yumurtam hala büyüktü bir sonraki adeti bekleyelim dedi. O arada verdiği ilacı kullandım bitince 1 hafta sonra adet oldum. 2.gunu tekrar gittim estrofem başlattı. Cuma günü kontrolüm var. Her şey yolunda giderse transfer için gün verebilir. Bana zaten baştan dondurulmuş demişti sizin taze transfer mi olacak
Hayir dondurulmus olacak 5. Gun 12 tane embriyo bugun donduruldu 5 gundur hic lekelenmem kanamam olmadi bugun basladi

Kızlar merhaba hatırlarsanız ben gecen ay tüp bebek yaptırmıstım sonuc negatif cıkmıstı . Üzernden adetim gecti bu ikinci adetimi olucam salı gunu . Sıze sormak istedigim ben bugun bas dönmesiyle hastaneye gittim kan testi yaptıkar beta hcg 4.9 çıktı szce yükselirmi ? Adetime 5 6 gün var lütfen cevap verin ♥️🙏🏻

Kızlar merhaba hatırlarsanız ben gecen ay tüp bebek yaptırmıstım sonuc negatif cıkmıstı . Üzernden adetim gecti bu ikinci adetimi olucam salı gunu . Sıze sormak istedigim ben bugun bas dönmesiyle hastaneye gittim kan testi yaptıkar beta hcg 4.9 çıktı szce yükselirmi ? Adetime 5 6 gün var lütfen cevap verin ♥️🙏🏻
iki gün sonra tekrar yap insallah güzel haber alırsın

Ben medical parkta funda gödeye gidiyorum.18 inde transfer oldum.sonuç ne olur bilmiyorum ama çok memnunum.çok ilgili,pozitif ve risk almadan garanti olabileceğini düşindüğü şekilde ilerliyor.
Sonuç nasıl oldu canım. Bendr funda hanıma gideceğim

Back