- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
İki tane sağda var, solda hiç kıpırtı yok maalesef 300 gonalf ile önce 75 merionaldi şimdi 150 yaptıKac yumurta var su an canim ben 13 gun 450 lik iğne kullandım ancak 6 yumurtam oluştu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki tane sağda var, solda hiç kıpırtı yok maalesef 300 gonalf ile önce 75 merionaldi şimdi 150 yaptıKac yumurta var su an canim ben 13 gun 450 lik iğne kullandım ancak 6 yumurtam oluştu.
Fsh ve amh kaçtı sende?benim fsh 18 amh 0.99 du doktor senin ancak bir iki yumurtan oluşur diyordu.ben 2.5 ay dhea aslan pençesi kullandım sonra tedavi başladı.6 yumurta toplandığında sasirdi bu kadar beklemedim senden diyorduİki tane sağda var, solda hiç kıpırtı yok maalesef 300 gonalf ile önce 75 merionaldi şimdi 150 yaptı
Fsh 8/9 gibi ama amh 0.2 lerde çıkıyor canım. Bir şey kullanmadım tedaviden baya önce clife kullandım bir ay, q10 bir de 1 ay kullandım o da baya önce yani düzenli bir şey yapamadım korktum da. İnşallah gerek kalmaz ama deneyeceğim bende sonrasında.Fsh ve amh kaçtı sende?benim fsh 18 amh 0.99 du doktor senin ancak bir iki yumurtan oluşur diyordu.ben 2.5 ay dhea aslan pençesi kullandım sonra tedavi başladı.6 yumurta toplandığında sasirdi bu kadar beklemedim senden diyordu
Valla hangi deger ne kadar etkili değişiyor zaten,hayirlisi olsun hakkımızdanFsh 8/9 gibi ama amh 0.2 lerde çıkıyor canım. Bir şey kullanmadım tedaviden baya önce clife kullandım bir ay, q10 bir de 1 ay kullandım o da baya önce yani düzenli bir şey yapamadım korktum da. İnşallah gerek kalmaz ama deneyeceğim bende sonrasında.
Yaaa şu an bunu duydum biraz rahatladım. İçi mi boş yoksa kalitesiz mi olmayacak mı kafamda bir sürü soru oldu. İkinci tedavim ilkinde bu kadar olmamıştı ondan endişe ediyordum. Şu an hangi aşamadasınız ?
Yaaa ne güzel inşallah pozitif haberini alırızO toplamada 4 yumurta toplandı, 2 si 5.güne gitti donduruldu. Şimdi 3 martta 1 ini transfer ettiler :) umutla bekliyorum.
Aynı gün mu transfer olmuşuzO toplamada 4 yumurta toplandı, 2 si 5.güne gitti donduruldu. Şimdi 3 martta 1 ini transfer ettiler :) umutla bekliyorum.
Çok teşekkür ederim :) inşallah siz de alırsınız :)Yaaa ne güzel inşallah pozitif haberini alırız
Aynı gün mu transfer olmuşuz
Evet 15 Mart ama ben 10 Mart kan vereceğim,vücudunda farklı bir sey hissediyor musun?Bende bi sey yok...Çok teşekkür ederim :) inşallah siz de alırsınız :)
Evet :) testimiz de aynı gün sanırım 15 mart :)
Evet 15 Mart ama ben 10 Mart kan vereceğim,vücudunda farklı bir sey hissediyor musun?Bende bi sey yok...
Ben ilk gun adet ağrısı gibi oldu progestan kullandigimdan beri olan göğüs hassasiyeti bitti iki gündür ve bu beni acikca suphelendirdi tıpkı adet öncesi olduğu gibi benim adet tarihim 10 mart tam o gun yapacagim hatta tutmadiysa sabah kalkar kalkmaz regl olurum gibi...Acikca biraz umudumu kaybettim göğüs hassasiyeti bitinceValla ben dedim, bu belirti işi çok gereksiz :) hiçbir şeyi göstermiyor. Valla transferden sonra 1.gün adet olacakmış gibi kasık ağrım vardı (2 gün önce). Dün ve bugün yok. Benim memede hassasiyet zaten transferden 2 gün önce başladı progesteronun etkisi ile ve aynen devam ediyor. Bir de maalesef gaz var 3 gündür. İlaçlar da ağır geldi sanırım uykum var transfer gününden beri.
Onun dışında iyiyim :) ben erken test yapmayacağım. Burada çok okudum 8.gün (5.gün embryosu) negatif görüp kanda 12.gün pozitif gören. Hatta 10.gün kanda negatif çıkınca bile belki geç yerleşmiştir diye 12.güne bekletiyorlar genelde doktorlar. Gereksiz strese gerek yok :)
5. Gun embriyosu kesinlikle erken belli oluyor kızımdan biliyorum 12 gun asla beklemem:)Valla ben dedim, bu belirti işi çok gereksiz :) hiçbir şeyi göstermiyor. Valla transferden sonra 1.gün adet olacakmış gibi kasık ağrım vardı (2 gün önce). Dün ve bugün yok. Benim memede hassasiyet zaten transferden 2 gün önce başladı progesteronun etkisi ile ve aynen devam ediyor. Bir de maalesef gaz var 3 gündür. İlaçlar da ağır geldi sanırım uykum var transfer gününden beri.
Onun dışında iyiyim :) ben erken test yapmayacağım. Burada çok okudum 8.gün (5.gün embryosu) negatif görüp kanda 12.gün pozitif gören. Hatta 10.gün kanda negatif çıkınca bile belki geç yerleşmiştir diye 12.güne bekletiyorlar genelde doktorlar. Gereksiz strese gerek yok :)
Galiba bu konuda iyisiyle kötüsüyle bir sürü deneyim elde etmişsin... çok şükür ilk evladına kavuşmuşsun Şükür diyeceğimiz ikinci bebeğinide nasip etsin rabbim 22 şubatta ilk dondurulmuş emriyo transferi oldum 9. Günümde az kanamam olunca doktorum hcg testi istedi 212.3 çıktı 10. Gündeki değerim 12. Gün 381.3 çıktı kulaktan duyduğum iki katı olmalıymış ama benim tam iki katı olmadı kafam burda bir karıştı pzt tekrar test istedi neden olmuş olabilir sence ? Normal mi ? Ben çok mu stres yapıyorum?Merhabalar bende kısmet olur sa şubat adetim le 5.denemyi dondurulmuş embriyom ile yapıcaz. İlk denemem negatif 2. Denemem ikiz gebelik ve kalp atışları durduğu için kürtaj. 3.denemem den çok şükür 5 yaşında bir kızım var Eylül ayında 4. Kez sıfır baştan tüp bebeğe başladık sonuç boş gebelik ve kürtaj oldu 1 tane 5.gün dondurulmuş embriyomuz var şubatta inşallah başlıyoruz kızımın kardeşi bize gelir. Rabbim bu yoldaki tüm arkadaşlarıma hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin. İnşallah hepimiz çok şükür oldu diye de buradan paylaşırız
Perşembe olur canim opu gunu sayılmıyorKızlar pazartesi opu olur ve embriyo oluşursa ve 3.gün embriyosu ise çarşamba mı olur perşembe mi transfer ? Toplanan gün sayılıyor muydu hatırlayamadım
Çok teşekkür ederim canım inşallah sende kavuşacaksınız değerine çok takılma herkesde aynı oranda yükselme olmaz illa iki kat olacak da değil kesinlikle yüzde 60 artış olması da sağlıklı gebelik ler de yeterli sayılıyor ayrıca 12. Gün için değerin gayet normal 3. Kan testini istemiştir doktorun mutlaka o belirleyici olacaktırGaliba bu konuda iyisiyle kötüsüyle bir sürü deneyim elde etmişsin... çok şükür ilk evladına kavuşmuşsun Şükür diyeceğimiz ikinci bebeğinide nasip etsin rabbim 22 şubatta ilk dondurulmuş emriyo transferi oldum 9. Günümde az kanamam olunca doktorum hcg testi istedi 212.3 çıktı 10. Gündeki değerim 12. Gün 381.3 çıktı kulaktan duyduğum iki katı olmalıymış ama benim tam iki katı olmadı kafam burda bir karıştı pzt tekrar test istedi neden olmuş olabilir sence ? Normal mi ? Ben çok mu stres yapıyorum?
14 yumurta gayet iyi. Aslında önemli olan kaçının işleme alınacağı, yani kaçının olgun ve kaliteli olduğu. Yarın embriyolog sizi arayıp kaçının işleme alındığını ve kaçının döllendiğini söyleyecektir. İnşallah hepsinden güzel haberler alırsınızBugün yumurta toplandı.toplam 14 yumurta almış.daha önceki denemelerimde kaç tane toplandığının bilgisini vermemişti eski doktorum.o yüzden bı fikrim yok.sizce bu sayı iyi mi kötü mü yorum yapamıyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.cok teşekkürler14 yumurta gayet iyi. Aslında önemli olan kaçının işleme alınacağı, yani kaçının olgun ve kaliteli olduğu. Yarın embriyolog sizi arayıp kaçının işleme alındığını ve kaçının döllendiğini söyleyecektir. İnşallah hepsinden güzel haberler alırsınız