ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Kizlar pozitifi gorup göğüste şişlik olmayan var miydi bendeki göğüs hassasiyeti tamamen bitti ve umudum da bitti

Merhaba kızlar, dün opu islemim yapıldı , 8 yumurtanın 7 tanesi olgunmus , bugün 3 tanesinin embriyo haline dönüştüğünü öğrendik, bu sayı normal mi? 3. Gün için bol dua ile bekliyoruz umarım güzel gelişirler. Amh 1.4 .

İlk tüp bebeğimde hiçbir belirtim olmamıştı 7.haftaya kadar.
Belirtiler sadece insani umutlandiriyor ya da benim gibi umut kaybettiriyor,ya gerçekten normal hayatima dönmek istiyorum hiçbir şey düşünmediğim bebek ile ilgili yarin ise başlayacağım kafam dağılır diye seviniyorum,ben 12 gun yatmayacağım 5 gündür dinlendim bundan sonra zaten tutunmuştur simdiye kadar ağır iş yapmadan hayatıma devam edeceğim

Tabi ki normal her toplanan yumurta embriyoya dönüşmüyor umarim 3 tanesi saglikla ilerler

Kizlar pozitifi gorup göğüste şişlik olmayan var miydi bendeki göğüs hassasiyeti tamamen bitti ve umudum da bitti
Canım sabah olup akşama kayboluyordu mesela bende. Sabah birkaç saat yine hassasiyet oluyordu gün içinde geçiyordu. Belirtiler çok değişken bence.

Canım o üç tanesi seninle kalır büyük ihtimalle. İnşallah Her şey gönlünce olur...

Tabi ki normal her toplanan yumurta embriyoya dönüşmüyor umarim 3 tanesi saglikla ilerler
İnşallah, peki bir sorum daha olacak, yumurta toplamadan sonra normal adet düzeninde mi adet olunuyor, yoksa değişiklik olabilir mi bu tarihlerde

İnşallah, peki bir sorum daha olacak, yumurta toplamadan sonra normal adet düzeninde mi adet olunuyor, yoksa değişiklik olabilir mi bu tarihlerde
Yumurta toplamadan 5 gün sonra adet oldum. Adetime 10 gün vardı aslında. Erken adet olacağımı bilmiyordum sabah gelince kanama oldu sandım baya korktum hatta.

İnşallah 3 yumurtanızda en kaliteli şekilde sizinle olur benim 11 tane topladı 7 tanesi kaliteli denildi 5 i döllendi 2 si 5.gün 4ab kalite de donduruldu bugün öğrendim bende umudumuz hep taze bol dua ile güzel haberler alırsınız inşallah sizde

Önemli olan kaçının emriyo olduğu ama bence yumurta sayın iyi Bir tane bile emriyo olsa yeter hemen tutacaksa dimi

Üzülmeyin :) amh düşükse böyle oluyor. Benim amh 0,41 di. İlk tedavimde 17 gün iğne vuruldum da anca büyüdüler.
Benım de 17.gün opu yapıldı. Başta toplam 150 mg iğne oldum ( 75- 75 -2 farklı marka) Sonra 225 e çıktık son zamanlar. Amh ım 1 civarı doktor düşük demedi. Kiloya göre iğne dozu olur dedi ( 55 kg) 8 yumurtanın 6 sı olgundu 3 ü döllendi dondu.

Herkese merhaba yaşım 26 sebepsiz infetilite herhangi bi sorun yok ama olmuyor sadece bir defa kimyasal gebelk yasadım sonrasında rahim filmi cektirdim tüplerin tıkalı oldugunu öğrendik şükür ki açıldı tüplerm ama yine olmuyor sebep yok ocakta mikroçip aşılama yaptırdım tutmadı şubatta mola verildi ama 27 mm kist oluştu doktorum erir dedi gecen hafta yine damla damla lekelenme yasadım martta yni bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktık ayın 4 hastalananmam gerekirken hastalanmadım bugün 5. Günüm erken gebelik testi yaptım cıkmadı anlayamadm kafam allak bullak yorumlarınız nedir kızlar ? Hakkınızı helal edin uzun yazdım

Geç yumurtlamış olabilirsiniz, adetiniz gelir. Ya da hamilesiniz ama testler daha bunu tespit edemedi :) idrar testleri negatif çıkarken kan pozitif çıkabiliyor. Bence birkaç gün daha başlamazsa kan testi yaptırın.

Çok şükür pozitif oldu canım. İkinci kan testini de verince biraz daha rahat olurum inşallah. Dua edin bana olur muu. İnşallah sağlıklı bir gebelik olarak devam eder.
Ayyy çok sevindim canım dualarım seninle inşallah güzel sonuçların olur sağlıkla seninle olur bebeğin

Geç yumurtlamış olabilirsiniz, adetiniz gelir. Ya da hamilesiniz ama testler daha bunu tespit edemedi :) idrar testleri negatif çıkarken kan pozitif çıkabiliyor. Bence birkaç gün daha başlamazsa kan testi yaptırın.
Ben dedm kist erimedimi ondan dolayımı olmadı acaba dedim yada adetim gününümü şaştı dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…