- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
Ben kahve içmeyeceğim sanırım çünkü transfer olcak bu ay. Rahim kalınlaşcak diye içiyorum.siz adet düzenleyici gibi içmişsiniz adet olcaksınızEvet kullandım. Dün ilaç bitti şimdi kontrol için adet olmayı bekliyorum. Bana önce mutlaka beyazı iç sonra kahverengiye geç dedi.
Benim de bu ay transfer olacak. Adetlerim düzenli benim. Bitiş tarihi de adet tarihime denk geliyor. Dondurulmuş transferi olacağım. O yüzden bekliyorum.Ben kahve içmeyeceğim sanırım çünkü transfer olcak bu ay. Rahim kalınlaşcak diye içiyorum.siz adet düzenleyici gibi içmişsiniz adet olcaksınız
Kızlar bende yarın test vericem dualarınıza ihtiyacım varRabbim müjdeli haberler almayı nasip etsin banada...yaklaşık 4 aylık bir tedavi sürecinin
Insallah dileklerin kabul olur
Canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar bende yarın test vericem dualarınıza ihtiyacım varRabbim müjdeli haberler almayı nasip etsin banada...yaklaşık 4 aylık bir tedavi sürecinin sonuna geldim çok heyecanlıyım
Evet cetrotide kızarıklık kabarıklık ve kaşıntı yapıyor. 1-2 saat içinde geçiyor. İlk gün benimde aşırı kaşındı büyük bi alan kızardı. Sonraki günler daha az tepki verdi. Hemşiremde söylemişti böyle bi reaksiyon olacağını. Endişelenmeyin :)Herkesekızlar sabah cedrodite vurdum göbeğim bariz şişti hata mı oldu anlamadım. Her zaman yapılan bölgeye yaptım. Hem çok yandı hem şişmiş o bölge. Sadece iğne yerinde olacak bir şişlikten bahsetmiyorum kabarmış komple karnımın o kısmı normal midir
Ay çok çok teşekkür ederimEvet cetrotide kızarıklık kabarıklık ve kaşıntı yapıyor. 1-2 saat içinde geçiyor. İlk gün benimde aşırı kaşındı büyük bi alan kızardı. Sonraki günler daha az tepki verdi. Hemşiremde söylemişti böyle bi reaksiyon olacağını. Endişelenmeyin :)
İnşallah inşallah sabah verdim sonucu bekliyorum heyecanlaHaberini bekliyorum. Bi umut ol herkese
Senin kadar heyecanlandim ben de.İnşallah inşallah sabah verdim sonucu bekliyorum heyecanla
Çıkmadı mı dahaİnşallah inşallah sabah verdim sonucu bekliyorum heyecanla
Yok daha çıkmadı öğleden sonra belli olur herhaldeÇıkmadı mı daha
Hanımlar bugün burası çok sessiz. Herkes ses versin bakiim.kimler ne durumda neler yaptınız. Hangi aşamadasinizzz. Ben transfer sonrası 6 yada 7. Gundeyim. 3. Gün embriyosu transfer edildi. Yarın sabah idrar testi yapsam çıkar mı acabaa? Çok kararsızım
İDRAR TESTİ YAPTIN MIYok daha çıkmadı öğleden sonra belli olur herhalde
Bende 4 gün kullandım gonol f ile beraber 4 ünü de attığımda şişlik ve kızarıklık oldu ama 1 2 saat sonra geçti yanma oluyor yağlı iğne olduğu için dedi ilaçları tarifi eden hemşire korkma hiç hepsinin acısı geçip gidiyorHerkesekızlar sabah cedrodite vurdum göbeğim bariz şişti hata mı oldu anlamadım. Her zaman yapılan bölgeye yaptım. Hem çok yandı hem şişmiş o bölge. Sadece iğne yerinde olacak bir şişlikten bahsetmiyorum kabarmış komple karnımın o kısmı normal midir
Heycanla bekliyoruzYok daha çıkmadı öğleden sonra belli olur herhalde
Hanımlar bugün burası çok sessiz. Herkes ses versin bakiim.kimler ne durumda neler yaptınız. Hangi aşamadasinizzz. Ben transfer sonrası 6 yada 7. Gundeyim. 3. Gün embriyosu transfer edildi. Yarın sabah idrar testi yapsam çıkar mı acabaa? Çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?