ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Kızlar benim lazer epilasyon randevum var kan tahlili öncesi. Transferden sonra bir sıkıntı olur mu acaba ? Bu konuda bilginiz var mı

Kızlar benim lazer epilasyon randevum var kan tahlili öncesi. Transferden sonra bir sıkıntı olur mu acaba ? Bu konuda bilginiz var mı
Hamileyken lazere gidilmez diye biliyorum ki transfer sonrası hiç gitme tehlikeye atma sonuçta o ışınlar zararlı ışınlar

Ben biraz araştırmıştım. Olumsuz etki edeceğine dair veri yok ancak yine de ertelemelerini istiyoruz diyor doktorlar genelde. Zaten hormonlar değiştiği için lazer tedavisinden de verim alamazlar diyorlar canım. Doktorun daha iyi bilgi verecektir ama ben olsam gitmezdim bu dönemde.

Ben de daha önce estrofem kullanmıştım. Internetten araştırdım bu ilacın beyazı başka bir hormon kahverengisi progesteron. Ilac kategorisinde de estrofemle aynı tedavi için veriliyor.
Beyazını içiyorum ben sadece . Özellikle beyaz içceceksin dedi zaten doktor. Bunu da kullandınız mı siz cylo prognovayı

Ben de daha önce estrofem kullanmıştım. Internetten araştırdım bu ilacın beyazı başka bir hormon kahverengisi progesteron. Ilac kategorisinde de estrofemle aynı tedavi için veriliyor.
Beyazını içiyorum ben sadece . Özellikle beyaz içceceksin dedi zaten doktor. Bunu da kullandınız mı siz cylo progno
Merhaba. Ben de aynı ilacı kullanıyorum bugün son ilacımı hatta. Ben de ara ara baş ağrısı oldu. Siz izmirde miydiniz? Doktorunuz kim?
ben aydındayım Tedavim burda. Baş ağrım geçti bi haftam kaldı bitmesine.işlemlerim için sadece izmire geleceğim.

Evet kullandım. Dün ilaç bitti şimdi kontrol için adet olmayı bekliyorum. Bana önce mutlaka beyazı iç sonra kahverengiye geç dedi.

Maşallah gözün aydın canım inşallah sonucu da güzel olur kucağına alırsın
Insallah kullandığımız ilaçlardan mi nedir hormonlar tavan bana bir hissizlik çökmüş,hiçbir şey hissetmiyorum.Yani gayet sakin ve rahatım,hakkımda hayırlısı olsun iki transfer iki dondurma dedik doktorla hepsi 5 gune giderse...

İlaçların etkisi olabilir tabii hormonlar normal seviyelerin üstünde. İnşallah ilk transferde kavuşursun olmasa da dondurulmuşlarının olması çok iyi tekrar deneme şansın olucak çok uğraşmadana olur inşallah

Cokkk sevindim canm rabbim dag saglim kucagina almayi nasip etsin insaallah tek mi cift embriyoydu ve kacinci gün venm tek donmus embriyom varda
Amin inşallah. Tek istedim ben. 5.gün embriyosu. 5AB kalitede. Siz de hamile kalırsınız inşallah.

Amin inşallah. Tek istedim ben. 5.gün embriyosu. 5AB kalitede. Siz de hamile kalırsınız inşallah.
Sizinde pozitifmiç çok sevindim Rabbim inşallah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin canım darısı bizim başımıza artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…