Merhaba arkadaşlar ocak ayında
tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım rabbime şükürler olsun şuan 7 haftalık hamileyim sizinle bu zor süreçte deneyimlerimi paylaşmak istedim ziraa bu forum sitesi ve diğer sitelerde üç yıl boyunca okumadığım post kalmadı.
Öncelikle üç buçuk yıllık evliyim ilk 8 aydan sonra aşılama dahil denemediğimiz yöntem kalmadı infertileydi sebepsiz yani.
Ocak ayında ilaçlarla iğnelerle sürece başladık 5. Gün embriyosuydu bundan sonraki süreçle ve belirtilerle ilgili bilgi vermek istedim.
-İlk 4 gün kasıklarda adet olucakmışım gibi müthiş bi baskı ve ağrı
-Wc ye gittiğimde ağrı
-ilk günden itibaren müthiş göğüs ağrısı geceleri ağrısına uyanıyordum
-ayağa olabildiğince kalkmamaya ve güzel beslenmeye çok dikkat ettim
-bu forumda gördüğüm ve oda pozitif sonuç almış olan bir arkadaş hergün “Ya Musavvir” diye karnına dokunarak okumuş bende inanarak yaptım tavsiye ederim.
-hergün iki yumurta süt portakal nar suyu peynir ceviz muz kesin yedim
-ilk üç günden sonra evde hafif hafif yürüyüşlere başladım
- asla ev işi yapmadım
-ilk dört günden sonra kasık ağrılarım azalsada 7.-8. Günlerde dahi ara ara hafif ağrılar (adet ağrısı gibi yada ufak sancı şeklinde) geliyordu.
-11. Gün test günümdü hastaneye gitmeden evde bir ay önceden adet olmadan yarım saat önce aldığım gebelik testini yaptım ve hafif kırmızı çizgi gözüktü rabbime şükürler olsun inanın 3 sene boyunca o testlerden onlarca olumsuz sonuç aldım ve hepiniz gibi yıkıldım.
-sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz ben çok aradım çok okudum elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.