Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence doktoruna sor sıkıntı olabilirKızlar benim lazer epilasyon randevum var kan tahlili öncesi. Transferden sonra bir sıkıntı olur mu acaba ? Bu konuda bilginiz var mı
Hamileyken lazere gidilmez diye biliyorum ki transfer sonrası hiç gitme tehlikeye atma sonuçta o ışınlar zararlı ışınlarKızlar benim lazer epilasyon randevum var kan tahlili öncesi. Transferden sonra bir sıkıntı olur mu acaba ? Bu konuda bilginiz var mı
Ben biraz araştırmıştım. Olumsuz etki edeceğine dair veri yok ancak yine de ertelemelerini istiyoruz diyor doktorlar genelde. Zaten hormonlar değiştiği için lazer tedavisinden de verim alamazlar diyorlar canım. Doktorun daha iyi bilgi verecektir ama ben olsam gitmezdim bu dönemde.Kızlar benim lazer epilasyon randevum var kan tahlili öncesi. Transferden sonra bir sıkıntı olur mu acaba ? Bu konuda bilginiz var mı
Sonuç ne bellimi canm inş pozitiftirTeşekkür ederim. 30 ocak adetin 1. günüydü. 17 şubatta transfer oldu.
Aynen öyle hep dua hep dua inş pozitif olur hepimizeAmiin hepimiz görelim inşallah pozitifleri dua edin bu saaten sonra yapılacak en güzel şey dua.. Allah büyük ol der olur
Beyazını içiyorum ben sadece . Özellikle beyaz içceceksin dedi zaten doktor. Bunu da kullandınız mı siz cylo prognovayıBen de daha önce estrofem kullanmıştım. Internetten araştırdım bu ilacın beyazı başka bir hormon kahverengisi progesteron. Ilac kategorisinde de estrofemle aynı tedavi için veriliyor.
Beyazını içiyorum ben sadece . Özellikle beyaz içceceksin dedi zaten doktor. Bunu da kullandınız mı siz cylo prognoBen de daha önce estrofem kullanmıştım. Internetten araştırdım bu ilacın beyazı başka bir hormon kahverengisi progesteron. Ilac kategorisinde de estrofemle aynı tedavi için veriliyor.
ben aydındayım Tedavim burda. Baş ağrım geçti bi haftam kaldı bitmesine.işlemlerim için sadece izmire geleceğim.Merhaba. Ben de aynı ilacı kullanıyorum bugün son ilacımı hatta. Ben de ara ara baş ağrısı oldu. Siz izmirde miydiniz? Doktorunuz kim?
Pozitif şükürler olsun. Sağlıkla gelir yavrum inşallah.Sonuç ne bellimi canm inş pozitiftir
Evet kullandım. Dün ilaç bitti şimdi kontrol için adet olmayı bekliyorum. Bana önce mutlaka beyazı iç sonra kahverengiye geç dedi.Beyazını içiyorum ben sadece . Özellikle beyaz içceceksin dedi zaten doktor. Bunu da kullandınız mı siz cylo progno
ben aydındayım Tedavim burda. Baş ağrım geçti bi haftam kaldı bitmesine.işlemlerim için sadece izmire geleceğim.
Maşallah gözün aydın canım inşallah sonucu da güzel olur kucağına alırsınKizlar bugün aradılar 4 embriyo da devam ediyor transfer kesin 5. Gun artik.Hep 5. Gun istiyordum zaten hayirlisi olsun...
Insallah kullandığımız ilaçlardan mi nedir hormonlar tavan bana bir hissizlik çökmüş,hiçbir şey hissetmiyorum.Yani gayet sakin ve rahatım,hakkımda hayırlısı olsun iki transfer iki dondurma dedik doktorla hepsi 5 gune giderse...Maşallah gözün aydın canım inşallah sonucu da güzel olur kucağına alırsın
İlaçların etkisi olabilir tabii hormonlar normal seviyelerin üstünde. İnşallah ilk transferde kavuşursun olmasa da dondurulmuşlarının olması çok iyi tekrar deneme şansın olucak çok uğraşmadana olur inşallahInsallah kullandığımız ilaçlardan mi nedir hormonlar tavan bana bir hissizlik çökmüş,hiçbir şey hissetmiyorum.Yani gayet sakin ve rahatım,hakkımda hayırlısı olsun iki transfer iki dondurma dedik doktorla hepsi 5 gune giderse...
Cokkk sevindim canm rabbim dag saglim kucagina almayi nasip etsin insaallah tek mi cift embriyoydu ve kacinci gün venm tek donmus embriyom vardaPozitif şükürler olsun. Sağlıkla gelir yavrum inşallah.
Amin inşallah. Tek istedim ben. 5.gün embriyosu. 5AB kalitede. Siz de hamile kalırsınız inşallah.Cokkk sevindim canm rabbim dag saglim kucagina almayi nasip etsin insaallah tek mi cift embriyoydu ve kacinci gün venm tek donmus embriyom varda
Hayırlı olsun çok sevindimKizlar bugün aradılar 4 embriyo da devam ediyor transfer kesin 5. Gun artik.Hep 5. Gun istiyordum zaten hayirlisi olsun...
Sizinde pozitifmiç çok sevindim Rabbim inşallah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin canım darısı bizim başımıza artıkAmin inşallah. Tek istedim ben. 5.gün embriyosu. 5AB kalitede. Siz de hamile kalırsınız inşallah.
Hayırlı olsun canım. Güzel haberler vermen duasıyla...Kzılar opu işlemim oldu bugün 11 tane yumurta toplandı Rabbim hayırlısını versin bundan sorması için