- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
Transferden sonra hangi ilaçları kullandınız ? İlk denemenizdi sanırımMerhaba arkadaşlar ocak ayında tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım rabbime şükürler olsun şuan 7 haftalık hamileyim sizinle bu zor süreçte deneyimlerimi paylaşmak istedim ziraa bu forum sitesi ve diğer sitelerde üç yıl boyunca okumadığım post kalmadı.
Öncelikle üç buçuk yıllık evliyim ilk 8 aydan sonra aşılama dahil denemediğimiz yöntem kalmadı infertileydi sebepsiz yani.
Ocak ayında ilaçlarla iğnelerle sürece başladık 5. Gün embriyosuydu bundan sonraki süreçle ve belirtilerle ilgili bilgi vermek istedim.
-İlk 4 gün kasıklarda adet olucakmışım gibi müthiş bi baskı ve ağrı
-Wc ye gittiğimde ağrı
-ilk günden itibaren müthiş göğüs ağrısı geceleri ağrısına uyanıyordum
-ayağa olabildiğince kalkmamaya ve güzel beslenmeye çok dikkat ettim
-bu forumda gördüğüm ve oda pozitif sonuç almış olan bir arkadaş hergün “Ya Musavvir” diye karnına dokunarak okumuş bende inanarak yaptım tavsiye ederim.
-hergün iki yumurta süt portakal nar suyu peynir ceviz muz kesin yedim
-ilk üç günden sonra evde hafif hafif yürüyüşlere başladım
- asla ev işi yapmadım
-ilk dört günden sonra kasık ağrılarım azalsada 7.-8. Günlerde dahi ara ara hafif ağrılar (adet ağrısı gibi yada ufak sancı şeklinde) geliyordu.
-11. Gün test günümdü hastaneye gitmeden evde bir ay önceden adet olmadan yarım saat önce aldığım gebelik testini yaptım ve hafif kırmızı çizgi gözüktü rabbime şükürler olsun inanın 3 sene boyunca o testlerden onlarca olumsuz sonuç aldım ve hepiniz gibi yıkıldım.
-sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz ben çok aradım çok okudum elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
İnşallah sağlıklı hamilelik oluşur canım. Az yumurta stresi nedir çok iyi anlıyorum.Hmm hayırlı olsun canm,inş pozitifi göreceksin,benim 1 embriyım var 3 günde dondurmuşlar sevineyimmi sevinmimi endişeliyim hep ya tutmazsa die düşünceliyim 1 yıldır aşılamalar herşey uğraştık 4 yumurtadan 1 i döllendi keşke inş hamile kalabilsek
Teşekkür ederim. 30 ocak adetin 1. günüydü. 17 şubatta transfer oldu.MErhaba hayırlı olsun, sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inş. Adetten kaç gün sonra transfer yapıyorlar benim 1 donmuş embriyom var 3 gün opu oldum ve adet olunca gel dendi
Hayırlısı olsun canım rabbim evlatlarımızı sağlıkla almayı nasip etsin. Bende başladım yeni iğnelere canım doktrn sana hangi iğneleri verdiVeee sonunda bende iğnelerime başladım kızlar bugün ilk doz vurdum. Rabbim hepimize hayırlı tedaviler bol kaliteli yumurtalar ve sonunda da sağlıklı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin
Allah hayırla sonuçlandırsın canım çok sevindim. Klasik gonal f verdi 250 vuruyorum şimdilikHayırlısı olsun canım rabbim evlatlarımızı sağlıkla almayı nasip etsin. Bende başladım yeni iğnelere canım doktrn sana hangi iğneleri verdi
Günaydın çok şükür kesildi dün sabah bir oldu sonra kesildi şimdilik ses sökük yok arada hafif kahverengi geliyor peçeteye silince o kadar sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız?ozge2126 kanaman devam ediyor mu
Selam embriyolardan haber var mı? Kaçıncı gün embriyosu şuanE2 igne kullanırken surekli bakılacak düzenli olarak artması lazım,ben her gün verdim neredeyse e2 için kan.bir de progesteron istiyordu benim doktor
Çok şükür inşallah o da kesilirGünaydın çok şükür kesildi dün sabah bir oldu sonra kesildi şimdilik ses sökük yok arada hafif kahverengi geliyor peçeteye silince o kadar sen nasılsın
Bana farklı verdi merional 150 canım pazartsi tekar kontrl var hayırlısı canmAllah hayırla sonuçlandırsın canım çok sevindim. Klasik gonal f verdi 250 vuruyorum şimdilik
Hayırlısı tabi canım herkeste aynı olmuyor benimde araştığım kadarıyla. Doktorlarımıza güvenelim Allahım nasip etsin inşallahBana farklı verdi merional 150 canım pazartsi tekar kontrl var hayırlısı canm
Gayet iyiyim hiç bir belirtim de yok şimdi kalp atışı için gün sayıyoruzAmin inşallahSen nasılsın
Ne zaman kalp atışına gideceksiniz? Keseden kaç gün sonraya randevu veriyorlar? Ya belirtiler için daha erken bence millet psikolojikmen hissediyor belirtiGayet iyiyim hiç bir belirtim de yok şimdi kalp atışı için gün sayıyoruz
2 hafta sonra gel dedi 13 mart yani ama çarşamba günü tüp bebek Dr kontrolüm varNe zaman kalp atışına gideceksiniz? Keseden kaç gün sonraya randevu veriyorlar? Ya belirtiler için daha erken bence millet psikolojikmen hissediyor belirti
Hadi hayırlısı2 hafta sonra gel dedi 13 mart yani ama çarşamba günü tüp bebek Dr kontrolüm var
Bugun acmiyorlar yarin bakacaklar dun 4 embriyo idi bakalım yarın kaçı devam edecekSelam embriyolardan haber var mı? Kaçıncı gün embriyosu şuan
Merhaba. Ben de aynı ilacı kullanıyorum bugün son ilacımı hatta. Ben de ara ara baş ağrısı oldu. Siz izmirde miydiniz? Doktorunuz kim?Merhaba kızlar adetin 3.günü doktora gittim. Bu ay donmuş trans olacak. Doktor rahim kalınlaşsın diye sanırım cylo prognova diye bi ilaç verdi sabah akşam içiyorum beyaz renkli olanını. Müthiş bir başağrım oluyor sabahları. Siz hangi ilaçları aldınız ve bu ilacı kullanıp yan etki yaşayan var mı
Umarım hepsi devam eder.Bugun acmiyorlar yarin bakacaklar dun 4 embriyo idi bakalım yarın kaçı devam edecek
Ben de daha önce estrofem kullanmıştım. Internetten araştırdım bu ilacın beyazı başka bir hormon kahverengisi progesteron. Ilac kategorisinde de estrofemle aynı tedavi için veriliyor.Herkes estrofem alıyor bu adam bana neden bunu verdi baş ağrısından ölücem bişi desen olmucak valla moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?