ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Transferden sonra hangi ilaçları kullandınız ? İlk denemenizdi sanırım

İnşallah sağlıklı hamilelik oluşur canım. Az yumurta stresi nedir çok iyi anlıyorum.

MErhaba hayırlı olsun, sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inş. Adetten kaç gün sonra transfer yapıyorlar benim 1 donmuş embriyom var 3 gün opu oldum ve adet olunca gel dendi
Teşekkür ederim. 30 ocak adetin 1. günüydü. 17 şubatta transfer oldu.

Veee sonunda bende iğnelerime başladım kızlar bugün ilk doz vurdum. Rabbim hepimize hayırlı tedaviler bol kaliteli yumurtalar ve sonunda da sağlıklı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin
Hayırlısı olsun canım rabbim evlatlarımızı sağlıkla almayı nasip etsin. Bende başladım yeni iğnelere canım doktrn sana hangi iğneleri verdi

Bana farklı verdi merional 150 canım pazartsi tekar kontrl var hayırlısı canm
Hayırlısı tabi canım herkeste aynı olmuyor benimde araştığım kadarıyla. Doktorlarımıza güvenelim Allahım nasip etsin inşallah benimde salı kontrolüm pazartesi rapor için gidicez

Gayet iyiyim hiç bir belirtim de yok şimdi kalp atışı için gün sayıyoruz
Ne zaman kalp atışına gideceksiniz? Keseden kaç gün sonraya randevu veriyorlar? Ya belirtiler için daha erken bence millet psikolojikmen hissediyor belirti

Merhaba. Ben de aynı ilacı kullanıyorum bugün son ilacımı hatta. Ben de ara ara baş ağrısı oldu. Siz izmirde miydiniz? Doktorunuz kim?

Herkes estrofem alıyor bu adam bana neden bunu verdi baş ağrısından ölücem bişi desen olmucak valla moralim bozuldu
Ben de daha önce estrofem kullanmıştım. Internetten araştırdım bu ilacın beyazı başka bir hormon kahverengisi progesteron. Ilac kategorisinde de estrofemle aynı tedavi için veriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…