ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Veee sonunda bende iğnelerime başladım kızlar bugün ilk doz vurdum. Rabbim hepimize hayırlı tedaviler bol kaliteli yumurtalar ve sonunda da sağlıklı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin
Hadi bismillah inşallah bol yumurta olur hepsi de döllenir inşallah

Amin sizlerede inşallah isteyen herkes herzaman dualarımda. Ayaklarım hep buz gibidir benim ama ekstra çok üşüdü evet. Ateş basması özellikle geceleri uyurken çok bunalıyodum
Çok teşekkür ederim bende öyle gece terlemesi yaşıyorum gün içerisinde ayaklar bi buz kesiyor bi yanıyor RABBİM hayırlı sonuçlar nasip etsin bizlere de benimde ilk denemem 3 gün çift embriyo konuldu dua et bizlerde arkadaşım

Her zaman dualarımdasınız emin olun. 3-5 gün tutunma oranında hiç farkı yok ikiside tutabiliyo daha çok kalitesi önemli hep olumluya sevk edin kendinizi ara ara bende demoralize olsamda inşallah bu sefer olumlu sonuç alıcam diye motive ettim kendimi “ya musavvir “ okuyun lütfen çok inandım buna

Kızlar selam bugğn tedavimin 6. Günü doktor muayane etti toplamda 7 yumurta gözüküyor dedi. Yaşım 26 amh 5,5 sizce normal mi? Sayıya takıldım ben

Kızlar selam bugğn tedavimin 6. Günü doktor muayane etti toplamda 7 yumurta gözüküyor dedi. Yaşım 26 amh 5,5 sizce normal mi? Sayıya takıldım ben
Benim amh 4.30 gibi biseydi ama benden de hemen hemen o kadar yumurta toplandı. Galiba ilaç dozları herkese aynı şekilde etki etmiyor. Ama iyi tarafından bakarsanız, kaliteli olabilirler. Sayı çok olunca kalite de bazen düşebiliyor. İnşallah hepsi de kaliteli embriyolar olurlar.

İnşallah. Sizin tuttu mu peki?

Ayy durumumuz ayni bende pko esimdede hareket morf sorunu var ilerleyen gunlerde tedaviye baslamayi dusunuyorum ama korkuyorum 2 dusuk oldu yine ayni seyleri yasarim diye ama boyle evladini kucagina alan sizin gibi anneleri gorunce mutlu oluyorum

İnşallah. Sizin tuttu mu peki?
Şuan bekliyorum. Transfer sonrası yanii. İnşallah tutmuştur. Bide doktordan doktora farkeder belki bilmiyorum ama yumurta sayısı az olunca taze transfer yapılıyor. Buna hazırlıklı olun. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah,

Amin inşallah tutar sizin bebeğinizde. Kaçıncı gün embriyosu kaç tane oluştu?

Ayy durumumuz ayni bende pko esimdede hareket morf sorunu var ilerleyen gunlerde tedaviye baslamayi dusunuyorum ama korkuyorum 2 dusuk oldu yine ayni seyleri yasarim diye ama boyle evladini kucagina alan sizin gibi anneleri gorunce mutlu oluyorum
İnşallah sizde en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize. Biz şimdi kardeş için uğraşıyoruz bizden daha kötü durumu olanlar bile anne baba oluyor Allahtan umut kesilmez

Sayısı var mı zikrin kardeşim

Amiin hepimiz görelim inşallah pozitifleri dua edin bu saaten sonra yapılacak en güzel şey dua.. Allah büyük ol der olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…