İnşallah bişey olmaz Rabbim yardımcımız olsunYok kanama olduğu için doktor erkenden çağırdı dış gebelik olma ihtimaline karşı ama keseyi gördü çok şükür ama kanama alanı varmış işte inşallah bir şey olmaz her şeyin hayırlısı
Vall doğru diyorsun o kadar progesteron alıyorum tutacağı varsa tutacak Allah izin verirse inşallah tutar kısmetİnşallah bişey olmaz Rabbim yardımcımız olsunO kadar progesteron alıyorsun faydası olacaktır güzel düşünelim güzel olsun
Benim de bel kasik ve bacak agrisi. Tekrar test yaptin mi?Kızlar bugün 9. Günüm dün geceden beri bel ağrım vardı uyuyamadım gece..yaşayan oldu mu sizlerde
Yok canım yapmadım ya direk test gününde yapmak en iyisi..en net sonuç olur hem.. biraz daha sabredeceğim artıkBenim de bel kasik ve bacak agrisi. Tekrar test yaptin mi?
Ağrı dediginiz adet sancısı gibimi acabaBenim de bel kasik ve bacak agrisi. Tekrar test yaptin mi?
Ben simdi yine yaptim yine negatifYok canım yapmadım ya direk test gününde yapmak en iyisi..en net sonuç olur hem.. biraz daha sabredeceğim artık
Ben de 20sinde transfer oldum. Adet sancisi gibi genelde. Bacaklarim da sizliyo. Ama testler negatif. BilemiyorumAğrı dediginiz adet sancısı gibimi acaba.. ben ayın yirmisinde transfer oldum çarşambadan beri sancim var adet olacakmışım gibi.. Ara arada bacaklarım sızlıyor
Ya canım üzülme lütfen bize boşuna 12. Gün demiyorlar o güne kadar umudumuzu kaybetmek yok..Rabbim ne mucizeler verir..dualarımdasınBen simdi yine yaptim yine negatif
Benimde 9 günüm ilk günlerde beri var bende o bel ağrısı bi ara ateş basıyor bi ara ayaklar buz kesiyor benimde 2 Mart test günüm heyecandan korkudan nasıl gideceğim bilmiyorumYok canım yapmadım ya direk test gününde yapmak en iyisi..en net sonuç olur hem.. biraz daha sabredeceğim artık
Amin canım hadi hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarla yüzünü güldürsünVeee sonunda bende iğnelerime başladım kızlar bugün ilk doz vurdum. Rabbim hepimize hayırlı tedaviler bol kaliteli yumurtalar ve sonunda da sağlıklı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin
Valla yalan yok bende de aynı heyecan bir yandan da korkuBenimde 9 günüm ilk günlerde beri var bende o bel ağrısı bi ara ateş basıyor bi ara ayaklar buz kesiyor benimde 2 Mart test günüm heyecandan korkudan nasıl gideceğim bilmiyorum
Ateş basması ayak üşümesi oluyormuydu peki RABBİM kucağına almayı nasip etsin inşallah evladını bizlere de nasip olsunMerhaba arkadaşlar ocak ayında tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım rabbime şükürler olsun şuan 7 haftalık hamileyim sizinle bu zor süreçte deneyimlerimi paylaşmak istedim ziraa bu forum sitesi ve diğer sitelerde üç yıl boyunca okumadığım post kalmadı.
Öncelikle üç buçuk yıllık evliyim ilk 8 aydan sonra aşılama dahil denemediğimiz yöntem kalmadı infertileydi sebepsiz yani.
Ocak ayında ilaçlarla iğnelerle sürece başladık 5. Gün embriyosuydu bundan sonraki süreçle ve belirtilerle ilgili bilgi vermek istedim.
-İlk 4 gün kasıklarda adet olucakmışım gibi müthiş bi baskı ve ağrı
-Wc ye gittiğimde ağrı
-ilk günden itibaren müthiş göğüs ağrısı geceleri ağrısına uyanıyordum
-ayağa olabildiğince kalkmamaya ve güzel beslenmeye çok dikkat ettim
-bu forumda gördüğüm ve oda pozitif sonuç almış olan bir arkadaş hergün “Ya Musavvir” diye karnına dokunarak okumuş bende inanarak yaptım tavsiye ederim.
-hergün iki yumurta süt portakal nar suyu peynir ceviz muz kesin yedim
-ilk üç günden sonra evde hafif hafif yürüyüşlere başladım
- asla ev işi yapmadım
-ilk dört günden sonra kasık ağrılarım azalsada 7.-8. Günlerde dahi ara ara hafif ağrılar (adet ağrısı gibi yada ufak sancı şeklinde) geliyordu.
-11. Gün test günümdü hastaneye gitmeden evde bir ay önceden adet olmadan yarım saat önce aldığım gebelik testini yaptım ve hafif kırmızı çizgi gözüktü rabbime şükürler olsun inanın 3 sene boyunca o testlerden onlarca olumsuz sonuç aldım ve hepiniz gibi yıkıldım.
-sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz ben çok aradım çok okudum elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
Amin sizlerede inşallah isteyen herkes herzaman dualarımda. Ayaklarım hep buz gibidir benim ama ekstra çok üşüdü evet. Ateş basması özellikle geceleri uyurken çok bunalıyodumAteş basması ayak üşümesi oluyormuydu peki RABBİM kucağına almayı nasip etsin inşallah evladını bizlere de nasip olsun
Amin canım rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin yüzümüzü güldürsün.Amin canım hadi hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarla yüzünü güldürsün
Test gunu ne 4 gün var daha.. bekleyin tekrar yapın.. idrar testi de bu saatte sağlıklı sonuç vermez sabah ilk idrar olması gerekiyor diye biliyorum amaBen de 20sinde transfer oldum. Adet sancisi gibi genelde. Bacaklarim da sizliyo. Ama testler negatif. Bilemiyorum
MErhaba hayırlı olsun, sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inş. Adetten kaç gün sonra transfer yapıyorlar benim 1 donmuş embriyom var 3 gün opu oldum ve adet olunca gel dendiMerhaba arkadaşlar. 5.gün embriyosu transfer edildi 1 adet. 9. Gün kan sonucu 230. Yaşım 34. Pko var. İnşallah hepimiz sağlıkla hayırla kavuşuruz evlatlarımıza. Kese için ne zaman çağrıldınız?
Adetliyken muayene ediyor dr rahim kalınlığı belirli bir seviyeye gelene kadar tedavi basliyor. Kişiden kişiye değişiyor buda. Ben adetimin11. Günü transfer oldum mesela. Zaten kullandığımız ilaçlardan galiba erken bitmişti adetim deMErhaba hayırlı olsun, sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inş. Adetten kaç gün sonra transfer yapıyorlar benim 1 donmuş embriyom var 3 gün opu oldum ve adet olunca gel dendi
Hmm hayırlı olsun canm,inş pozitifi göreceksin,benim 1 embriyım var 3 günde dondurmuşlar sevineyimmi sevinmimi endişeliyim hep ya tutmazsa die düşünceliyim 1 yıldır aşılamalar herşey uğraştık 4 yumurtadan 1 i döllendi keşke inş hamile kalabilsekAdetliyken muayene ediyor dr rahim kalınlığı belirli bir seviyeye gelene kadar tedavi basliyor. Kişiden kişiye değişiyor buda. Ben adetimin11. Günü transfer oldum mesela. Zaten kullandığımız ilaçlardan galiba erken bitmişti adetim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?