ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Hayırlı olsun canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsınn

Çok güzel canım hadi inşallah güzel güzel embriyoların olsun

ben kasık ağrısından çok bel ağrısı çektim zaten ama sürekli değil 1 gün oluyorsa 1 gün olmuyordu
Ya Özlem bende kanama alanı varmış. Bugün gittim doktor keseyi gördü ama ikinci bir yer daha var kese mi kanama alanımı bilmiyorum dedi başka bir dr baktı kanama alanı dedi inşallah durur ya kanamam

Ya Özlem bende kanama alanı varmış. Bugün gittim doktor keseyi gördü ama ikinci bir yer daha var kese mi kanama alanımı bilmiyorum dedi başka bir dr baktı kanama alanı dedi inşallah durur ya kanamam
İNŞALLAH DURUR PEKİ DİĞER KESE DE SORUN VAR MI? İLAÇ VERDİ Mİ

İNŞALLAH DURUR PEKİ DİĞER KESE DE SORUN VAR MI? İLAÇ VERDİ Mİ
Kesede sorun yok ama başka bir yerde kanama alanı var işte. Zaten Progestan dex 25 lik kullanıyordum onu iki taneye çıkardı göbekten yapıyorum. Progestan 50 lik kalçadan Progestan fitil 200 luk günde iki kere yakında Progestan ağacı çıkacak içimde

BİR DAHA Kİ KONTROLÜN NE ZAMAN SÖYLEDİMİ YOKSA PERŞEMBE Mİ GİDECEKSİN

Embriyolarıniz ilerleme skntiniz varmıydı acaba?5.güne gitmediği için mi 3.embriyo transfer edildi.?kalitesi neydi?Bana braz bilgi verrmsn
İlk tedavimde 5gün blast transfer olmasına rağmen negatif ti sonra 3. Gün embriyosu denendi ikiz gebelik olup peş peşe kalp atışı durdu sağlıksız gebelik dendi. Sonrasında o tadaviden kalan 3. Gün embriyosu ile kızım oldu. Son denemem de de 3 tane 5. Güne gitti emriyolar ilk 2 transfer edildi boş gebelik oldu onların kalitesi 5AB idi son Bi tane kaldı o da 5. Gün 4AB kalite martta transfer olacak. Diğerlerinin kalitesini harf olarak bilmiyorum ama onlar içinde gayet iyi embriyo demişti doktorum. Bende pko var eşimde morfoloji ve hareket sorunu benim düşüncem çok fazla yumurta toplanıp kalite düşüklüğü oluyormuş ben öyle düşündüm

Slm rabbim herkesin duasını kabul etsin kucağını boş koymasın 19. Şubatta transfer yapıldı 5.gün emriyosu 3 mart test tarihim ama dayanamayıp 7. Gün kantesti yaptırdım negatif çıktı böyke olup pozitif sonuç alan var mı ?

Belli olmaz inşallah günün de pozitif olur

Erkendir gününü bekleyip hayırlı haberlerini alırız inşallah..kendine dert edip sıkıntı yapma..benimde 19 şubat transfer ama 2 mart test günüm inşallah güzel sonuçlar alacağız

Sende kanama varmıydı özge yoksa kontrol esnasında görülen iç kanama gibi bişemiydi

Sende kanama varmıydı özge yoksa kontrol esnasında görülen iç kanama gibi bişemiydi
Yok kanama olduğu için doktor erkenden çağırdı dış gebelik olma ihtimaline karşı ama keseyi gördü çok şükür ama kanama alanı varmış işte inşallah bir şey olmaz her şeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…