Hayırlı olsun canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsınnKızlar merhaba kontrolden çıktım 21 tane folükülüm var en 8 tanesi 14.5 ile 16 mm arası kalanlanlardan en büyüğü 21 diğerleri 19 ile 17.5 mm arası pazartesi günü opu var 12:00 de inşallah güzel öıakr yumurta sayımeşimin sonuçları da çok güzel sperm sayısı 80 milyon toplam sayı 440 milyon ileri hareketli %60 zeki bey herşey yolunda dedi çok şükür
Rahimde 2 adet parça görmüştü ona bakacak yumurta toplama da polipse eğer transfer Nisan da olacak herhangi bir sorun olmazsada martta olacak
Çok güzel canımKızlar merhaba kontrolden çıktım 21 tane folükülüm var en 8 tanesi 14.5 ile 16 mm arası kalanlanlardan en büyüğü 21 diğerleri 19 ile 17.5 mm arası pazartesi günü opu var 12:00 de inşallah güzel öıakr yumurta sayımeşimin sonuçları da çok güzel sperm sayısı 80 milyon toplam sayı 440 milyon ileri hareketli %60 zeki bey herşey yolunda dedi çok şükür
Rahimde 2 adet parça görmüştü ona bakacak yumurta toplama da polipse eğer transfer Nisan da olacak herhangi bir sorun olmazsada martta olacak
Ya Özlem bende kanama alanı varmış. Bugün gittim doktor keseyi gördü ama ikinci bir yer daha var kese mi kanama alanımı bilmiyorum dedi başka bir dr baktı kanama alanı dedi inşallah durur ya kanamamben kasık ağrısından çok bel ağrısı çektim zaten ama sürekli değil 1 gün oluyorsa 1 gün olmuyordu
İNŞALLAH DURUR PEKİ DİĞER KESE DE SORUN VAR MI? İLAÇ VERDİ MİYa Özlem bende kanama alanı varmış. Bugün gittim doktor keseyi gördü ama ikinci bir yer daha var kese mi kanama alanımı bilmiyorum dedi başka bir dr baktı kanama alanı dedi inşallah durur ya kanamam
Kesede sorun yok ama başka bir yerde kanama alanı var işte. Zaten Progestan dex 25 lik kullanıyordum onu iki taneye çıkardı göbekten yapıyorum. Progestan 50 lik kalçadan Progestan fitil 200 luk günde iki kere yakında Progestan ağacı çıkacak içimdeİNŞALLAH DURUR PEKİ DİĞER KESE DE SORUN VAR MI? İLAÇ VERDİ Mİ
BİR DAHA Kİ KONTROLÜN NE ZAMAN SÖYLEDİMİ YOKSA PERŞEMBE Mİ GİDECEKSİNKesede sorun yok ama başka bir yerde kanama alanı var işte. Zaten Progestan dex 25 lik kullanıyordum onu iki taneye çıkardı göbekten yapıyorum. Progestan 50 lik kalçadan Progestan fitil 200 luk günde iki kere yakında Progestan ağacı çıkacak içimde
Salı günü gideceğim tekrarBİR DAHA Kİ KONTROLÜN NE ZAMAN SÖYLEDİMİ YOKSA PERŞEMBE Mİ GİDECEKSİN
İNŞALLAH O ZAMANA KADAR GEÇER DE BEBEĞİN İYİ OLDUĞUNU ÖĞRENİRİZ.S
Salı günü gideceğim tekrar
İnşallahİNŞALLAH O ZAMANA KADAR GEÇER DE BEBEĞİN İYİ OLDUĞUNU ÖĞRENİRİZ.
Amin canım inşallahİnşallah hepsi de toplanır ve hepside döllenir bir sürü bebişin olur
Teşekkür ederim amin inşallahÇok güzel canımhadi inşallah güzel güzel embriyoların olsun
Çok sağol canım inşallahHayırlı olsun canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsınn
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızMerhaba arkadaşlar. 5.gün embriyosu transfer edildi 1 adet. 9. Gün kan sonucu 230. Yaşım 34. Pko var. İnşallah hepimiz sağlıkla hayırla kavuşuruz evlatlarımıza. Kese için ne zaman çağrıldınız?
İlk tedavimde 5gün blast transfer olmasına rağmen negatif ti sonra 3. Gün embriyosu denendi ikiz gebelik olup peş peşe kalp atışı durdu sağlıksız gebelik dendi. Sonrasında o tadaviden kalan 3. Gün embriyosu ile kızım oldu. Son denemem de de 3 tane 5. Güne gitti emriyolar ilk 2 transfer edildi boş gebelik oldu onların kalitesi 5AB idi son Bi tane kaldı o da 5. Gün 4AB kalite martta transfer olacak. Diğerlerinin kalitesini harf olarak bilmiyorum ama onlar içinde gayet iyi embriyo demişti doktorum. Bende pko var eşimde morfoloji ve hareket sorunu benim düşüncem çok fazla yumurta toplanıp kalite düşüklüğü oluyormuş ben öyle düşündümEmbriyolarıniz ilerleme skntiniz varmıydı acaba?5.güne gitmediği için mi 3.embriyo transfer edildi.?kalitesi neydi?Bana braz bilgi verrmsn
Belli olmaz inşallah günün de pozitif olurSlm rabbim herkesin duasını kabul etsin kucağını boş koymasın 19. Şubatta transfer yapıldı 5.gün emriyosu 3 mart test tarihim ama dayanamayıp 7. Gün kantesti yaptırdım negatif çıktı böyke olup pozitif sonuç alan var mı ?
Erkendir gününü bekleyip hayırlı haberlerini alırız inşallah..kendine dert edip sıkıntı yapma..benimde 19 şubat transfer ama 2 mart test günüm inşallah güzel sonuçlar alacağızSlm rabbim herkesin duasını kabul etsin kucağını boş koymasın 19. Şubatta transfer yapıldı 5.gün emriyosu 3 mart test tarihim ama dayanamayıp 7. Gün kantesti yaptırdım negatif çıktı böyke olup pozitif sonuç alan var mı ?
Sende kanama varmıydı özge yoksa kontrol esnasında görülen iç kanama gibi bişemiydiYa Özlem bende kanama alanı varmış. Bugün gittim doktor keseyi gördü ama ikinci bir yer daha var kese mi kanama alanımı bilmiyorum dedi başka bir dr baktı kanama alanı dedi inşallah durur ya kanamam
Yok kanama olduğu için doktor erkenden çağırdı dış gebelik olma ihtimaline karşı ama keseyi gördü çok şükür ama kanama alanı varmış işte inşallah bir şey olmaz her şeyin hayırlısıSende kanama varmıydı özge yoksa kontrol esnasında görülen iç kanama gibi bişemiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?