Ben transferden 3 saat sonra uçak yolculuğu yaptım. Hem de aktarmalı, 2 uçak yolculuğu. Yolculuk bittiğinde hava alanından eve 1,5 saat de otobüs yolculuğu. Eve girdiğimde yorgunluktan bitmiştim. Rabbim sağlıkla nasip eder inşallah.Benim mesafe 1 saatten az ona bile izin vermiyor anlamadim gitti
Hic test yaptin mi? Benim de 6.gunum dayanamadim yaptim negatif hepHepimiz aynı yollardan geçiyoruz ve birbirimizi en iyi yine biz anlarızhep beraber daha bir güçlü olacağız inşallah Evet oldum bugün 6. Günüm
Ya bana da yapılabilir geliyor ama bütün her şeyi doktora bıraktım aslinda ne derse robot gibi uyguluyorumBen transferden 3 saat sonra uçak yolculuğu yaptım. Hem de aktarmalı, 2 uçak yolculuğu. Yolculuk bittiğinde hava alanından eve 1,5 saat de otobüs yolculuğu. Eve girdiğimde yorgunluktan bitmiştim. Rabbim sağlıkla nasip eder inşallah.
Ya bende durdum durdum ama evde bir tane test vardı yapmış bulundum ve benimki de negatif çıktıHic test yaptin mi? Benim de 6.gunum dayanamadim yaptim negatif hep
Kızlar ben size kötü örneğim 6.gün kandile denk geldi o yüzden yapmıştım çoğu kişi de 8. Günde çıkıyor biraz daha sabredelim hep birlikte N nefessade inş. Pozitif sonuçlar alacaksınızYa bende durdum durdum ama evde bir tane test vardı yapmış bulundum ve benimki de negatif çıktıama moral bozmak yok inşallah 12. Gün güzel sonuçlar alacağız
Merhaba ben izmir irenbedeyim evet bu ay az yumurtam toplandi ve 1 tane döllendi 3 gün embrioysu donduruldu, ama sansa birakmak istemiyorum ewet adet olunca gene gidiyoruz ultrason folükül takip varsa ignelere basdan baslaniliyorBirUmutOl canım sen nerede tedavi görüyorsun acaba konuya uzak kaldım kusura bakma soruyorum ama 2.opu dediğin yeniden adet olup ilaç kullanıp yeniden toplanması mı oluyor
İnşallah canım sağol
KA.INCI GÜNDESİN VE KAÇINCI GÜN EMBRİYORUSUSabah sabah son testi de yaptim, negatifi gordum yine
Daha erken hiçbir şey belli olmayabilir en net sonuç bize verilen tarih o zaman kadar üzme kendiniSabah sabah son testi de yaptim, negatifi gordum yine
Dondurulmus 5.gun embriyosu. Cumartesi transfer oldu. Bugun 7.gunKA.INCI GÜNDESİN VE KAÇINCI GÜN EMBRİYORUSU
BETA HCG HERKESTE AYNI SALGILANMIYOR BENİM BETA YÜKSEKTİ MESELA O YÜZDEN 6. GÜN GÖRMÜŞÜM ÇOĞU TEST GÜNÜ 100-200 ARASI SONUÇ ALIYOR BEN 356 ALMIŞTIM YANİ SENİN VÜCUDUN YAVAŞ SALGILIYOR OLABİLİR YADA İDRARA ÇOK GEÇ KARIŞIYOR OLABİLİR HEP OLUMLU DÜŞÜN Kİ SONUCU GÜZEL OLSUN.Dondurulmus 5.gun embriyosu. Cumartesi transfer oldu. Bugun 7.gun
İLK DEFA DUYDUM İLACIM BEN ESTROFEM KULLANDIM HALA DA DEVAM EDİYORUM. İNŞALLAH POZİTİF SONUÇ ALIRSINMerhaba kızlar adetin 3.günü doktora gittim. Bu ay donmuş trans olacak. Doktor rahim kalınlaşsın diye sanırım cylo prognova diye bi ilaç verdi sabah akşam içiyorum beyaz renkli olanını. Müthiş bir başağrım oluyor sabahları. Siz hangi ilaçları aldınız ve bu ilacı kullanıp yan etki yaşayan var mı
ÖZGE TEST YAPTIRDIN MI MERAK ETTİMYok üçüncü testi yarın yapacağım
Herkes estrofem alıyor bu adam bana neden bunu verdi baş ağrısından ölücem bişi desen olmucak valla moralim bozulduİLK DEFA DUYDUM İLACIM BEN ESTROFEM KULLANDIM HALA DA DEVAM EDİYORUM. İNŞALLAH POZİTİF SONUÇ ALIRSIN
Evet canım yaptırdım değerim güzel maşallah perşembe kese görmeye çağırdılar sen ne zaman gidiyorsun kese görmeyeÖZGE TEST YAPTIRDIN MI MERAK ETTİM
Estrofem de ilk 10 gun bende korkunc bas agrisi yapmisti. Kafami kaldiramiyordum Her ilacta olabiliyor. Doktorunuza guvenin bence.Herkes estrofem alıyor bu adam bana neden bunu verdi baş ağrısından ölücem bişi desen olmucak valla moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?