Adet başından sayarsak 21. Gün transfer oldum benBeni de dondurulmuş olacak nasip olursa inşallah adetten ne kadar sonra transfer yapılıyor acaba
Benim transferim başka şehirde olduğu için biz o gün mecbur yolculuk yapmak zorunda kaldık ama bize birşey demediler gerçi bizim ki 1 saatlik yoldu..Kizlar dun gece 2 de çatlatma ignemi vurdum cok iyi dinlen hapşırma bile yumurtaların dökülür dediBen de arkadaşa kahveye gittim yormadim kendimi diğer tedavilerde böyle dememişlerdi bana simdi bi korktum ama sanmıyorum catlatma sonrasi bi sey olacağını,doktor asiri titiz davraniyor,transfer gunu yolculuk bile yasak dedi
Benim mesafe 1 saatten az ona bile izin vermiyor anlamadim gittiBenim transferim başka şehirde olduğu için biz o gün mecbur yolculuk yapmak zorunda kaldık ama bize birşey demediler gerçi bizim ki 1 saatlik yoldu..
öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel sağlıklı ve bol embriyolu bir süreç olurSelam kızlar, dün itibariyle tedaviye başladım ben de aranıza katıldım. Az önce ikinci iğnemi yaptım ellerim titreyerekHepimizin bu zorlu yolculuğu umarım güzel geçer, güzel sonuçlar alırız. Benim ciddi baş ağrım var şu an tansiyon zannettim ama normal, birazda ateş var covid filan değilimdir inşallah Test yapıldı ama ne bileyim ayrıca bu salgın stresi cidden Allah yardımcımız olsun. Geçer diye erteledim aşıyı bekleyeyim dedim ama onunda sonucu belli değil benimde zamanım sınırlı yumurtalar alarm veriyor.
Amin canım inşallahöncelikle hayırlı olsun inşallah güzel sağlıklı ve bol embriyolu bir süreç olur
Hayırlı olsun canımm. Aramıza hoşgeldinSelam kızlar, dün itibariyle tedaviye başladım ben de aranıza katıldım. Az önce ikinci iğnemi yaptım ellerim titreyerekHepimizin bu zorlu yolculuğu umarım güzel geçer, güzel sonuçlar alırız. Benim ciddi baş ağrım var şu an tansiyon zannettim ama normal, birazda ateş var covid filan değilimdir inşallah Test yapıldı ama ne bileyim ayrıca bu salgın stresi cidden Allah yardımcımız olsun. Geçer diye erteledim aşıyı bekleyeyim dedim ama onunda sonucu belli değil benimde zamanım sınırlı yumurtalar alarm veriyor.
Ben 6.günde öğrenmiştim İnş. Seninde tutmuştur19 şubat transfer günü bugün 6. Günündeyim
İnşallah canım çok sağolBen 6.günde öğrenmiştim İnş. Seninde tutmuştur
SAgol canm iyi dileklerin icin Allah senden razi ilsunÇok sevindim sizin adınıza hiç böyle ağlamaklı olmayın Rabbim görüyor emeklerimizi 1 yumurta 1 sperm yetiyor işteherşey çok güzel olacak kendinizi üzmeyin hiç Allahım nasip eder inşallah
Sagol canm iyiki varsiniz, transfer oldunmu ins bebisini kucagina alirsin yüzün gülsünHayırlı olsun canım bizim için önemli olan sağlıklı embriyo Rabbim isterse ona can verecek inşallahbanada rahim dinlendirme uygulamışlardı 2.adetimde gitmiştim..bu süreçte dinlen rahatla ve sağlıklı beslen vitaminlerin varsa onları kullan..herşey güzel olacak
Benim olduğum yerde karttan çekiyorşar bahçecide. Ya maddi manevi ne kadar yıpratıcı bir süreç Allah yardımcımız olsunKizlar birsey soracagim , tekrardan yumurta toplatsam ilkinde 9 bin tl aldilarya 2 ciye 5.600 dediler peki taksit yapiyorlarmi yada kredi kartina oluyormu karttan ceksinler irenbe de
Hicc sorma valla ignelere 5 bin gitti birde yol mesafesi git gel git gel 9 bin opu maddi manevi insan bitik oluyor ama kredi kartina taksit olsa yaparim öyle irenbedeyim ben izmir irenbeBenim olduğum yerde karttan çekiyorşar bahçecide. Ya maddi manevi ne kadar yıpratıcı bir süreç Allah yardımcımız olsun
Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını versin senin de hepimizin de çok zor valla. Maddi manevi.Hicc sorma valla ignelere 5 bin gitti birde yol mesafesi git gel git gel 9 bin opu maddi manevi insan bitik oluyor ama kredi kartina taksit olsa yaparim öyle irenbedeyim ben izmir irenbe
Amin ins seninde hepimizim Anne olmak isteyen herkezin rabbim kucagini bebekle doldursunRabbim inşallah emeklerinin karşılığını versin senin de hepimizin de çok zor valla. Maddi manevi.
İnşallah bitanemÜzülme canım lütfen daha erken keşke yapmasaydın durduk yere kendini mutsuz etme..herşey yolunda olacak Allah ın izniyle
Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz ve birbirimizi en iyi yine biz anlarızSagol canm iyiki varsiniz, transfer oldunmu ins bebisini kucagina alirsin yüzün gülsün
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canımm. Aramıza hoşgeldin
Ins sonucun güzel olacak bol bol dinlen hayirli ilsun ins bu topikde hepimiz hamile oluruzzHepimiz aynı yollardan geçiyoruz ve birbirimizi en iyi yine biz anlarızhep beraber daha bir güçlü olacağız inşallah Evet oldum bugün 6. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?